Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnozglr

''O'' ya basıp oyun içi menüye giriyorsun oradan okuyabilirsin. Dinlemek için J idi sanırım .

İlgilendiğin için sağol akşam eve gidince bakıcam.
  • Açıkçası yeni çalışmalarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
  • Ellerinize sağlık. Oyunu günlük 1 saatlik periyotlarla oynuyorum ağır ağır. Hakkaten oyun + yama çok güzel olmuş..Sizleri Farklı çevirilerdede görmeyi gönülden istiyoruz mesela metro last light fena olmazdı :)
  • İlerde yine Rondo'yla birlikte çeviri yapabiliriz. Ama tabi ikimizin de ortak beğenisini kazanmış bir oyun olur. Çünkü ortak iş ortak ilgiyi ve beğeniyi gerektiriyor. Diğer türlü keyif alamayız zaten. Tabi vaktimiz olursa, en önemli unsur vakit.
  • keşke daha öncede olsaydı oyunu bitirirken fazla bişey anlamamıştım hikayesi karışıktı umarım faydası olur kullanan arkadaşlara
  • Ellerine sağlık dostum valla çok teşekkürler :)
  • Çok teşekkür ederim..
  • Yama için teşekkür ederim.
  • Şimdi indiriyorum emeği geçen herkese teşekkürler
  • Hocam Herhangi bir tuş yazısı geliyor.Sonra oyundan atıyor? Nasıl Halledebiliriz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: skdaj

Hocam Herhangi bir tuş yazısı geliyor.Sonra oyundan atıyor? Nasıl Halledebiliriz bunu

Orjinal oyun alarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

quote:

Hocam Herhangi bir tuş yazısı geliyor.Sonra oyundan atıyor? Nasıl Halledebiliriz bunu

Orjinal oyun alarak.

Aldım Hemen hocam sağolasın.Battlefield 3 ve Fifa 13 kutularının yanında güzel durdu.
  • skdaj kullanıcısına yanıt
    Rica ederim güle güle kullan yamayı herhangi bir yerinde hata görürsen bizlere bildirin . Oyuna steamden sağ tıkla özellikler de tekrar kontrol et de eksik bir şey indiyse tekrar kontrolden sonra hatayı düzeltir sonra tekrar yamamızı yapabilirsin.
  • quote:

Sağ tık > Uyumluluk > Windows XP Service Pack 3 > Uygula > Gir oyununa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Dragon Ready -- 27 Haziran 2013; 17:12:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdim tr yamayı kurdum sorunsuz çalışıyo

Elinize Sağlık Abiler :) Yeni Yamalar Yapmanız dileğiyle
  • Teşekkürler yama için...Sizin gibi kaliteli çevirmenlerin aynı çatı altında birleşip çalışması daha iyi olur...
  • Oyunu bıtırdım gayet anlaşılır olmuş bazı yerdelerde 1 2 cümle ingilizce kalmış o kadar.

Oyunu bıtırenler jenerıgıde ızlesın hemen cıkmasın cunku suprız var en sonunda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnozglr

''O'' ya basıp oyun içi menüye giriyorsun oradan okuyabilirsin. Dinlemek için J idi sanırım .

Tamamdır dediğin gibi münüye ulaştım,teşekkür ederim.
  • Oyunun başında deniz fenerine girdiğimizde karşımızda duran tabela çevrilmemiş,
    Of thy sins shall i wash thee.
    Yine merdivenlerin başındaki Gomore adı geçen de.
    Basitler zaten çok önemli değil ama haber vereyim dedim.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.