Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Haberiniz varmıydı:http://turkce-oyun.com/forum/Konu-Bioshock-%C4%B0nfinite-T%C3%BCrk%C3%A7e-%C3%87eviri-%E2%80%93-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-%C3%87al%C4%B1%C5%9Fmas%C4%B1.html

İlk olarak çeviri burada başladığı için onlara bu soruyu soranlar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Arkadaşlar altyazı boyutunu nasıl büyütebiliriz, daha önce konuda bahsi geçmişti ama bulamadım şimdi

Aynen yazılar gerçekten çok küçük ya sıkıntı oluyor yok mu bilen
  • Kısa sürede çok kaliteli bir oyunu oldukça özenle çevirmişsiniz.
    Hepinizin emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat708

Altyazıları büyütmek için yapmanız gereken oyun klasörüne gidin xgame/config/DefaultUI herhangi bir text editorle açın ve MaxResolutionUpScale=0.0 - MaxResolutionUpScale=1.0 yapın kaydet çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Altyazıları büyütmek için yapmanız gereken oyun klasörüne gidin xgame/config/DefaultUI herhangi bir text editorle açın ve MaxResolutionUpScale=0.0 - MaxResolutionUpScale=1.0 yapın kaydet çık.

sağol
  • Ellerinize sağlık beyler güzel iş çıkardınz :)
  • elinize sağlık beklediğime değdi.
  • Ben de bu oyuna zamanında başlayamamıştım, şimdi bu Türkçe yamayı görünce, indirip oyuna başladım, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
  • quote:

quote:

teşekkürler
  • quote:

quote:

Bu bilgiyi ilk meseja eklerseniz arada kaynayıp gitmez altyazı boyutu gerçekten küçük çünkü çoğu kişi okurken zorlanacaktır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim kafam ambale olduHüzünlendim lan sonunda.
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    Jenerikten sonra kısa bir sahne daha var. Oyunu bitireceklerin aklında olsun.
    Yalnız jenerik 10dk Youtube'da bulabilirsiniz zaten 20sn.
  • Oyun bitti, benim kafam patladı...
    Pes yahu söyleyecek söz bulamıyorum nerden nereye bağladılar [spoiler=4773059832][/spoiler]

Yamaya gelirsek, sadece tek bir altyazı ingilizceydi konuşmalar içerisinde şuan hatırlamıyorum ama "önemsiz" ..bir de ufak tefek işte cesetlerden aldığımız maymuncuklar hala "lockpick" veya bir kaç silahın mermi sinin ismi ".... ammo"
    Tabi bu söylediklerimi yanlış anlamayın yama çok güzel, eksik yerleri söyleyin dediğiniz için söylüyorum yoksa böyle de yeterince iyi...
    Tekrardan ellerinize sağlık, cidden de ingilizce oynasaydım oyunun sonundan hiç bir şey anlamazdım ki türkçe de bile zar zor kavradım , cidden çok farklı bitti oyun...
    10/10

• Hangi ara bitirdiniz o kadar kısamı ben şuan burada kaldım[spoiler=3000555308] elizabet new york yerine parise gitmek istedi bizim kafayı yardı burada kaldım daha varmı? kendi karakterimden tiksindim yahu kızı mal gibi görüyor bizim adam[/spoiler]
  • Oyun seçimlerimize göre şekilleniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready

Oyun seçimlerimize göre şekilleniyor mu ?

Oyunun sonunu değiştirebilen seçimler yapamıyoruz ama bölümü etkileyebilecek seçimler var.
  • Oyunu az önce bitirdim. Hayatında oynadığım hikayesi en saçma ama bir o kadarda güzel hikayesi olan oyundu. Oyunun hikayesinden doğru düzgün bişe anladımmı emin bile değilim. Ben şu tartışma konusunda gidiyorum.

Yamada emeği geçen herkeze teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanış süresi kaç saat sürüyor yaklaşık ?
  • Arkadaşlar elinize sağlık,yalnız birşey sorucam oyun içindeki ses kayıtlarını nasıl dinleyeceğiz bilgisi olan varmı.
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    ''O'' ya basıp oyun içi menüye giriyorsun oradan okuyabilirsin. Dinlemek için J idi sanırım .
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.