Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: YordleKing

Arkadaşlar bana ilk oyunun Türkçe yaması lazım nereden bulabilirim?

İlk 2 oyunun Türkçe yaması şu an için maalesef yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: YordleKing

Arkadaşlar bana ilk oyunun Türkçe yaması lazım nereden bulabilirim?

İlk 2 oyunun Türkçe yaması şu an için maalesef yok

Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Oyunun girisi cok etkileyici bayagi dini sey var ibretle oynuyrum oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALTYAZILARI BÜYÜLTMENİN BİR YOLU VARMIDIR BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇekResti

ALTYAZILARI BÜYÜLTMENİN BİR YOLU VARMIDIR BEYLER

quote:

Altyazıları büyütmek için yapmanız gereken oyun klasörüne gidin xgame/config/DefaultUI herhangi bir text editorle açın ve MaxResolutionUpScale=0.0 - MaxResolutionUpScale=1.0 yapın kaydet çık.

0.0 ile 1.0 arasında keyfinize göre bir değer verebilirsiniz. 0.0 en küçük, 1.0 en büyük boyut oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

quote:

Altyazıları büyütmek için yapmanız gereken oyun klasörüne gidin xgame/config/DefaultUI herhangi bir text editorle açın ve MaxResolutionUpScale=0.0 - MaxResolutionUpScale=1.0 yapın kaydet çık.

0.0 ile 1.0 arasında keyfinize göre bir değer verebilirsiniz. 0.0 en küçük, 1.0 en büyük boyut oluyor.

tv lerde çok sıkıntı olmaya başladı bu alt yazı olayı.

büyükte olsa küçük geliyo tv de.

aslında oyunlara koymaları lazım alt yazı seçeneğini büyütme.

küçük yazıları göremeyen insanlar vardır muhakkak.

• quote:

quote:

quote:

Ayarı 0.5 yaptım Tekrardan saolun yama da 4-4lük olms ellerinize sağlık

• dlc yi indiren varmı bişi sorucamda.
  • Hazır başlamışken ilk iki oyunun da Türkçe çevirisine başlasanız süper olur. Seri zaten bu neslin en sağlam oyunlarındandı, verilecek emeğe kesinlikle değer. Böylece siz de büyük bir katkıda bulunmuş olursunuz.
  • İlk çıkmış DLC olan Clash in the Clouds'un çevirisinden vazgeçtik arkadaşlar. Zamanımızı harcamaya gerek duymadık çünkü yama gerektiren bir durum yok DLC'de. Şu an için Burial at Sea DLC'sini bekliyoruz. Bu arada uygun oyun bulduğumuz taktirde ona başlamış olacağız.
  • elinize emeğinize sağlık.bu oyunu bitirmiştim ve yakın zamanda türkçe yama ile yeniden kesin bitirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

İlk çıkmış DLC olan Clash in the Clouds'un çevirisinden vazgeçtik arkadaşlar. Zamanımızı harcamaya gerek duymadık çünkü yama gerektiren bir durum yok DLC'de. Şu an için Burial at Sea DLC'sini bekliyoruz. Bu arada uygun oyun bulduğumuz taktirde ona başlamış olacağız.

Tomb Raider'a baktınız mı hocam, zaten fazla dialog yok kısa zamanda bitrirsiniz.
  • Senaryo DLC si olmadığı için yerinde bir karar olmuş hocam

Başka oyun çevirisi yapmayı düşünüyormusunuz ?
  • bende kasetleri izlerken altyazı çıkmıyor...ana menüden dinleyince çıkıyor deniyor ama altyazı yok yine o kısımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 4 Ağustos 2013; 12:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

bende kasetleri izlerken altyazı çıkmıyor...ana menüden dinleyince çıkıyor deniyor ama altyazı yok yine o kısımda

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

@Ahmet-79 @Senātus

Şu anda aklımızda bir oyun var ama henüz dil dosyalarına erişim sağlayamadık. Çevirisine başlayabilirsek duyuracağız oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 4 Ağustos 2013; 12:58:12 >

• Yeni sp bitirdim. Oyunun sonu kötü bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

İlk çıkmış DLC olan Clash in the Clouds'un çevirisinden vazgeçtik arkadaşlar. Zamanımızı harcamaya gerek duymadık çünkü yama gerektiren bir durum yok DLC'de. Şu an için Burial at Sea DLC'sini bekliyoruz. Bu arada uygun oyun bulduğumuz taktirde ona başlamış olacağız.

Tomb Raider'a baktınız mı hocam, zaten fazla dialog yok kısa zamanda bitrirsiniz.

Evet hocam Tomb Raider Türkçe yamayı hak eden bir oyun.bnece çevrilmesi lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende oynamak için Türkçe yama bekliyorum...
  • voksofonlar kısmına giriyorum rondo ama oynat dediğimde yine altyazı çıkmıyor..2.0 ile deneyeyim birde..ayrıca arkadaşlar yazmış tomb raider'ı düşünürseniz eğer xentax da tools'u vardı güzel oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 4 Ağustos 2013; 15:04:36 >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Serinin önceki oyunları kasetleri oynatınca altyazı çıkıyordu.Infınıte'de benim dikkatimi çekmişti ama heralde bunda altyazı koymayı oyun yapımcıları tarafından es geçilmiş diye düşündüm yoksa yamayı çeviren ekip koyardı diye tahmin ediyorum.İngilizce oynarken voksofonlar'ı oynatınca çıkıyor mu altyazı?Denediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.