Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
216.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • Clash in the Clouds dlc oynayan varsa pm atabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Serinin önceki oyunları kasetleri oynatınca altyazı çıkıyordu.Infınıte'de benim dikkatimi çekmişti ama heralde bunda altyazı koymayı oyun yapımcıları tarafından es geçilmiş diye düşündüm yoksa yamayı çeviren ekip koyardı diye tahmin ediyorum.İngilizce oynarken voksofonlar'ı oynatınca çıkıyor mu altyazı?Denediniz mi?

oyunu oynarken çıkmıyor...daha önceden voksofon kısmından dinleyince çıkıyor dendi ama bende bi türlü olmadı..bug felan mı oldu anlamadım gitti
  • Menuden vaksafon bolumunde sag tarafta yaziyor zaten ne anlattigi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize sağlık teşekkürler paylaşım için
  • Voksofonlar metin olarak var. Okumak için bir tuşa basıyorsunuz ve okuyorsunuz arkadaşlar. Altyazı olarak çıkmıyor.
  • Elinize yüreğinize sağlık arkadaşlar
  • ben yamayı kurdum. direkt yükledi. Ama oyunu açınca türkçe olmadı. orijinal değil bu arada oyun. crack vs yapılmış halde kurdum direk oynuyodum oyunu. nasıl olcak
  • Yeni çıkacak DLC'yide çevirmeniz dileğiyle
  • suan oyunun tr dil yamasında bir problem varmı ? oyunu alıcamda
  • DLC çevirilerini de bekliyoruz saygılar sevgiler
  • Budur
  • Türkçe yamayı kurdum ve oyuna başladım.elinize sağlık.harika olmuş

• Çeviride emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler
  • Yamayı en kısa zamanda kuracağım.
    Emeklerinize sağlık sağolun.
  • 2.kez oynayacağım oyunu ama bu sefer v2.0 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent6

DLC ler için türkçe yama bekliyoruz

+1
  • Türkçe yamayı kurdum teşekkürler
  • Arkadaşlar oyunu kurdum yamayı yaptım fakat oyunu oynarken sesler cızırtılı bir şekilde geliyor problem nedir acaba çözümünü bilen varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFK

quote:

Orijinalden alıntı: pesimistm

benim merak ettiğim daha önce soruldu mu bilmiyorum.. Bu yama projesinden sonra bir yama projeniz var mı ? videolara göre çevirinizi kaliteli gördüm ben.

Bu oyunun diyalogları çok ağırdı. İnşallah kotarabilmişizdir.

Metro Last Light'ı çevirmek istiyorduk ama ona da Oyun Çeviri ekibi başladı. Zaten Rondo yoğun.

Rondo adına konuşmayayım da ben sevip oynadığım oyunları çevirmekten yanayım. Gönüllü yapılan bir iş olduğu için kişinin kendisine de hitap etmesi gerekiyor.

Not: Dün gelen çeviri dosyasını da birkaç dakika önce geri yolladım. Çeviri aynen devam ediyor...

hocam oyunun yamasını kurdum ama alt yazılar çok küçük okunmuyor biraz daha yazıları büyütmenin bir yolu varmı?

• Arkadaşlar saçma olacak biraz ama türkçe yamanın altyazısını nereden açıyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.