Şimdi Ara

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.369
Cevap
32
Favori
215.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Bioshock Infinite Türkçe Yama (V2.0 Yayında - Link İlk Mesajda)

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2024)
Giriş
  • Gerçekten bravo arkadaşlar. Bellimi olur ilerde kurumsallaşıp bi site bile kurabilirsin belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasMelih

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Arkadaşlar, rica ediyorum, başka yama konuları altında "Oyunçeviri şöyle, Oyunçeviri böyle ama eline sağlık" gibi yorumlar yazmayı bırakın artık. Lütfen. Çok rica ediyorum. Yeter.

Katılıyorum.. Böyle kişisel yama çıkaran arkadaşlara sonuna kadar destek veriyorum fakat birilerinin gelipte konu altında OyunÇeviriyi kötülemesini hala anlayamadım.. Nankörlük böyle bir şey olsa gerek..

kötüleme değil de eleştiri diyelim biz ona ve eleştiri yapıcı olduğu sürece herkes açık olmalı...kimse burada çeviri yapmak zorunda değil fakat eğer böyle bir işe girilmişse de insanlar yama ne aşamada diye soracak ve çok uzun süre olmuşsa da nedenini merak edeceklerdir, konuyu açan arkadaş cevap vermeyip konuyu kilitlerse de insanların tepkisini çekecektir muhakkak....

• quote:

Katılıyorum.. Böyle kişisel yama çıkaran arkadaşlara sonuna kadar destek veriyorum fakat birilerinin gelipte konu altında OyunÇeviriyi kötülemesini hala anlayamadım.. Nankörlük böyle bir şey olsa gerek..

anlayamaman normal...çünkü olması gereken birilerinin kötülemesi ve aynı zamanda birilerinin memnun olması...bu insanlığın doğasında var..olay, kötüleyenin memnun olana karışmaması ve aynı zamanda da memnun olanın (bu arada senin yaptığın gibi kimseye nankör deme hakkın yok) kötüleyene birşey dememesi....sen memnunsan dile getir..memnun olmayan da kendi görüşünü dile getirir...o yüzden sen işine bak kimseye de nankör falan deme...oyununu oyna gitsin..

örnek :

memnun kişi: .......... sitesi sayesinde oyunları türkçe oynuyoruz..ellerinnize sağlık.

memnun olmayan kişi: .....sitesinde tüm yamalar hiç zamanında çıkmıyor..6 aydır bekliyoruz..olmaz ki böyle..

bu şekilde isteyen yorumunu yapar (hakaret etmediği sürece)..kimse kimseye sataşmaz hayat devam eder...

not:mesajımda herhangi bir kuruma sataşma yapılmamıştır..sadece tavsiye niteliğinde yorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandekin@ks -- 10 Nisan 2013; 13:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

quote:

anlayamaman normal...çünkü olması gereken birilerinin kötülemesi ve aynı zamanda birilerinin memnun olması...bu insanlığın doğasında var..olay, kötüleyenin memnun olana karışmaması ve aynı zamanda da memnun olanın (bu arada senin yaptığın gibi kimseye nankör deme hakkın yok) kötüleyene birşey dememesi....sen memnunsan dile getir..memnun olmayan da kendi görüşünü dile getirir...o yüzden sen işine bak kimseye de nankör falan deme...oyununu oyna gitsin..

örnek :

memnun kişi: .......... sitesi sayesinde oyunları türkçe oynuyoruz..ellerinnize sağlık.

memnun olmayan kişi: .....sitesinde tüm yamalar hiç zamanında çıkmıyor..6 aydır bekliyoruz..olmaz ki böyle..

bu şekilde isteyen yorumunu yapar (hakaret etmediği sürece)..kimse kimseye sataşmaz hayat devam eder...

not:mesajımda herhangi bir kuruma sataşma yapılmamıştır..sadece tavsiye niteliğinde yorum..

Bizde üç kesim var: memnun olan, memnun olmayan, her türlü ana avrat söven

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• demek ki durumu doğru değerledirebilen insanlar da çıkabiliyormuş...
    toplumumuzda eğitim seviyesinden midir kültür seviyesinden midir bilinmez bir şak şakaçılık hasıl olup gitmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz_371 -- 10 Nisan 2013; 13:43:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

demek ki durumu doğru değerledirebilen insanlar da çıkabiliyormuş...
    toplumumuzda eğitim seviyesinden midir kültür seviyesinden midir bilinmez bir şak şakaçılık hasıl olup gitmiş...

Ayrıca son zamanlarda çıktı dediğin bağış butonu yıllardır var. Ve de 'bağış yapmak istiyoruz' diyen insanların zoruyla koyuldu oraya. Kimsenin gözüne de sokulmuyor bağış bağış diye. Fark etmek isteyenin fark edeceği bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bizde üç kesim var: memnun olan, memnun olmayan, her türlü ana avrat söven

üçüncü tür için sanırım yapacak birşey yok...psikolojik vaka...

ama şöyle birşey var (ki buna inanıyorum); memnun olmayan kesimin amacının aslında "bağcıyı dövmek değil de üzüm yemek" istediğinin anlaşılması..(üçüncü tür kapsam dışı )
  • Bu projeyi saman altından da yürütebilirdik. Kimseyi beklenti içerisine sokmayı amaçlamadık, maksat katılımı genişletmekti. Böylece oyunun Türkçesine daha erken kavuşacaktık hep birlikte. Fakat katılım çok düşük olunca 3-4 kişinin eline kaldı.

Sıkıntı yok. Şu an kararlı ve titiz bir şekilde ağır da olsa ilerliyoruz. Açıkçası beklediğimizden daha ağır, okkalı metinlerle karşılaştık. Senaryonun geçtiği dönemin eski olmasının azizliğine uğradık

Kelimelerin o günkü kullanımını yakalamaya çalışmak gibi bir derdimiz var. Örneğin o dönemde kullanılan GAY kelimesi bugün nasıl bambaşka bir anlam taşıyorsa, oyunda da bu tarz, kullanıldığı döneme göre anlamı değişen kelimeler var. 21. yüzyılın başlarında, 20.yüzyılın başlarını çevirmeye çalışıyoruz

• Çok güzel bir çalışma olmuş, umarım başarıya ulaşırsınız. :)
  • quote:

quote:

Ayrıca son zamanlarda çıktı dediğin bağış butonu yıllardır var. Ve de 'bağış yapmak istiyoruz' diyen insanların zoruyla koyuldu oraya. Kimsenin gözüne de sokulmuyor bağış bağış diye. Fark etmek isteyenin fark edeceği bir şey.

doğrudur benim 1-1,5 yıldan beri yeni dikkatimi çekti belki site yeniden düzenlendiğinde daha görünür bir kısım seçildiğindendir...
    benim amacım siteyi kötülemek sitenin yaptığı çalışmaları yok saymak değil katiyen; zaten çoğu insan da bende dahil minnettarız siteye...fakat yapılan çalışmalar için de insanlara dönütler verilmeli.
    eğer " biz bu işi yapıyoruz" deniliyorsa insanların da "nasıl yapıyorsunuz nezaman yapıyorsunuz" demeye hakkı var...
    ayrıca başarı eleştiriyle mümkündür, eleştiri(yapıcı) olmalı ki ilerleme gerçekleşsin ve daha iyileşsin...

• quote:

quote:

quote:

doğrudur benim 1-1,5 yıldan beri yeni dikkatimi çekti belki site yeniden düzenlendiğinde daha görünür bir kısım seçildiğindendir...
    benim amacım siteyi kötülemek sitenin yaptığı çalışmaları yok saymak değil katiyen; zaten çoğu insan da bende dahil minnettarız siteye...fakat yapılan çalışmalar için de insanlara dönütler verilmeli.
    eğer " biz bu işi yapıyoruz" deniliyorsa insanların da "nasıl yapıyorsunuz nezaman yapıyorsunuz" demeye hakkı var...
    ayrıca başarı eleştiriyle mümkündür, eleştiri(yapıcı) olmalı ki ilerleme gerçekleşsin ve daha iyileşsin...

Hocam o kadar ağır eleştirinin arasında yapıcı yorum yapan arkadaşların arada kaynadığının farkındayız ve bu yüzden bir özür borçluyuz bana sorarsan. Şu an üzerimizde muazzam bir baskı var. Ekipte ve sitede yaşanan köklü değişiklikler üzerimize ciddi anlamda yük bindirdi. Şu an elimizdeki(eskiden kalan) projelerden kurtulma çabası içerisindeyiz. Bu açıdan bağımsız yapılan yamaların zamanlaması da bizim için çok iyi oldu. Kısa bir süre içerisinde elimizde uzun süredir bekleyen tüm çalışmaları bitirip sayfayı F5'leyeceğiz(tabiri caizse) umuyorum ki.

Herkese iyi günler. Yamayı hazırlayan arkadaşlara da başarılar diliyorum, işleri gerçekten zor lütfen sıkıştırmayalım

• bence burada verdiğiniz cevap çoğu kişinin istediği cevaptır bu sitede yapıldımı bilmiyorum işin açığı...
    umarım bu işten hem oyunseverler hemde sitedede bu işe emek vermiş insanlar kazançlı çıkar....
  • Hocam senin memnun olmayanlar için verdiğin örnekle benim laf söylediğim topluluk çok ayrı yerlerde.. Tabiki herkesin eleştirmeye hakkı vardır "neden bu kadar gecikti 5 aydır bekliyoruz hala çıkmadı" gibisinden.. Dediğim gibi ben bu kesime nankör demiyorum fakat kimileri var ki hem oyunçeviri ekibinin her çıkardığı yamaya atlarlar hem de ukala ukala konuşurlar hakaret-küfür ederler.. Asıl sorun böyle tipler
  • Çeviri hızlı ilerliyor kolay gelsin
  • quote:

Hocam senin memnun olmayanlar için verdiğin örnekle benim laf söylediğim topluluk çok ayrı yerlerde.. Tabiki herkesin eleştirmeye hakkı vardır "neden bu kadar gecikti 5 aydır bekliyoruz hala çıkmadı" gibisinden.. Dediğim gibi ben bu kesime nankör demiyorum fakat kimileri var ki hem oyunçeviri ekibinin her çıkardığı yamaya atlarlar hem de ukala ukala konuşurlar hakaret-küfür ederler.. Asıl sorun böyle tipler

üçüncü tür insanlara yapacak birşey yok malesef..onlar bildiğini okur
  • şu oyunceviri muhabbetı bı son bulsun allah askına ya... burdakı yamadan konusun... o öyle su boyle... burdakı yama yapan arkadaslara yazık yaa... vallahı yettı yanı... var olan şevklerıde kırılcak az kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

• Çıksın bir daha anlayarak bitirelim. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Videonun kalitesi yükselmiyor, sorun bende mi?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.