Arkadaşlar Bioshock ilk çıktığı zamanlarda alıp (korsan ) oynamıştım,şimdi tekrar kurdum ama oyunu bitürlü açamıyorum,sırasıyla şu hataları veriyor ;
Lütfen yardımcı olun,bu saatten sonra oynayıp oynamamam çok önemli değil,önemli olan sorunu çözmem,hastalık var bende,başladığım bir işi bitiremezsem psikolojim bozuluyor
2 gündür uğraşıyorum,ne yaptıysam olmadı.. Neden SecuRom hatası veriyor bitürlü anlamadım.. Herhangi bir virüs yok,daemon tools ve benzeri programlarda yüklü değil.. Kafayı yiyeceğim
Arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan? Yardımcı olun lütfen
Kardeş ben oynayalı çok oldu hatırlamıyorum eğer ana başlığına bakarsan yardımcı olacak bilgiler bulabilirisin, hatta orada sorarsan daha kolay yardım da bulabilirsin. Ana başlık linki aşağıda;
Teşekkürler Arsenic,buraya gözattım,buna benzer bir sorun bulamadım ama orayada yazıyım belki ilgilenen olur..
Arkadaşım aynı sendeki hataları bende alıyorum ama Test drive unlimited oyununda alıyorum.Daha önceden korsan oynuyordum fakat internet üzerinden cd key satın aldım ve craksiz orginal exe ile girdiğimde bu hatayı alıyorum nedense. test drive unlimited başlığı altına sorunumu yazdım henüz yardım eden biri çıkmadı.Umarım soruna bir çözüm bulabiliriz keyler elimde patlayacak diye korkuyorum.
İşallah çözüm buluruz,gerçi benim sizin gibi bi endişem yok Ama başladığım işi bitirme hastalığım var Bu konuyla ilgili bakmadığım yer kalmadı hiçbir sonuca ulaşamadım malesef.. Genelde daemon tools gibi programların buna yol açtııkları söyleniyor,bende şu an yüklü değiller önceden yüklülerdi fakat onların sistem dosyaları kalıyormuş onlarıda silmem lazımmış ben bulamadım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme