Yukarıdaki linkte PCI-Ex 2.0 olmadığı gözüküyor, eğer bu çeşit bir anakart alırsam çalışmaz mı? Mecburen PCI-Ex x16 uyumlu bir ekran kartı mı seçmeliyim?
478 işlemci için kapasite belli, 3850 e.kartı hem e.kartına işlemci yetersizliği hemde power yetersizliğine neden olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: forvet007
478 işlemci için kapasite belli, 3850 e.kartı hem e.kartına işlemci yetersizliği hemde power yetersizliğine neden olabilir.
Evet işlemcim zaten p4 2.4, power supply'ımın özelliklerini de bilmiyorum. Eğer hd 3850 alırsam büyük ihtimal power supply'ımı da değiştirmem gerekecek. peki hd 3450 nasıl bir kart sizce?
Bir de kafama takılan bir soru var: Belleğin ddr3 olması problem yaratmaz değil mi?
İlginiz için hepinize teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: ae1907
quote:
Orjinalden alıntı: forvet007
Evet işlemcim zaten p4 2.4, power supply'ımın özelliklerini de bilmiyorum. Eğer hd 3850 alırsam büyük ihtimal power supply'ımı da değiştirmem gerekecek. peki hd 3450 nasıl bir kart sizce?
Bir de kafama takılan bir soru var: Belleğin ddr3 olması problem yaratmaz değil mi?
İlginiz için hepinize teşekkürler.
Belleğin DDR3 olması sorun yaratmaz.Eski P4 3.2 HT ile HD3650 GDDR3 modeli iyi gitmişti.HD3450 düşük kalır.HD3650-HD4650 iyidir
arkadaşlar benim anakartımda p4m900 m4 ve bende ekran kartı değiştirmek istiyorum. bugünün tarihi ile anakartıma uyabilecek fiyat olarak orta düzey hangi ekran kartını tavsiye e dersiniz?????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme