Şimdi Ara

Biostar RX 6800 16GB REFERANS KARTI dfs 6331 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 30 Aralık 2020; 7:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz siz olun havale veya eft ile bir şey almayın
  • techno sistem diyorum ve kenara çekiliyorum.

Tr'de havale  

• Kartla al yasak mı kartla almak? Kartta var orda.

• biostar ne be

• aydinsukru kullanıcısına yanıt

Şampuan markası değil mi bu? Kasada köpürmesin?

• Oha. Kırk yıllık biostar olmuş şampuan markası.

Bilmiyorsanız ne yorum yapıyorsunuz. Çok iyi bir marka değil ama orta segment çok eski bir firma. En az Asus kadar eski.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcake± kullanıcısına yanıt

Kaç yaşında adamsın, espri olduğu belli olan bir yorumda belirtilen markayı savunacağım diye bu üslûp yakışıyor mu? Yoksa internet üzerinden sanal bir rumuz ile yazıyor olmanın verdiği gevşeklikten mi kaynaklanıyor bu?

Varsa verecek bilgin, ver geç. Kim olduğunu sanıyorsun da bir marka üzerinden ayar vermeye çalışıyorsun? Benzer üslûpla yanıt verelim de seviyene mi inelim istiyorsun?

• Site eski ve güvenilir bir site. Marka ise siteden çok daha eski bir markadır. Konu troll konusuna dönmüş.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Kimseye ayar vermek senin de haddine değil benim de. Yeni yetme bir çocuk yazmış sandım. Sen de o şekil yazma. Ciddi yazmışsın sandım.

Markayı savunmak mı yaptığım? Övmedim bile "orta ayar" demişim. Saçmalamayın. Üslubuma laf atıp artist artist yazmak da enteresanmış. Hatalıysam hatamı gösterirsin, özür dileyen ender üyelerden biriyim, geri adım atmakta sıkıntı yok. Çok mesajımı kendim sildim, kalp kırmaktan sebeple. Halen özür dilemiyorsam da yavşak dersin konu biter...

• mcake± kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun.

• Biostar ürünleri, genelde alt veya orta seviyelere hitap ediyor ama markanın en sıradışı özelliği, beta bir deney süreci gerektiren veya piyasaya tanıtılması gereken donanım özelliklerini ilk kullanan firma olması. AMD 6000 serisi grafik kartlarını tam kadro piyasaya süren tek marka, şimdilik o.

Asus ROG veya Gigabyte Aorus müşterisine, henüz kullanılmaya başlanmamış donanıma tester olmayı kabul ettiremezsiniz zaten.

• Biostar diye niye taktiniz anlamadim. Urun referans.

Diger referanslarla ayni urun.

• ilk ryzen itx anakartı da biostar çıkarmıştı. O zaman mecbur aldım, şimdi ablam kullanıyor. Hiç sorun da yaşamadık 3 yıldan fazladır.

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt

Bilmediğim için soruyorum, neden?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.