Şimdi Ara

Biosu güncellemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Gigabyte'nin GA-M68MT-S2 anakartını kullanıyorum.İşlemci fanım sıcaklık fazla olmamasına rağmen 4000-5000 RPM arası dönüyor ve ben biostan buna bakmak istedim healty status e baktım burda nasıl döndüğünü ayarlamak için girdim fakat auto,pwm ve voltage vardı sadece.bende bunun için bios yenilemem gerektiğini düşündüm ve gigabytenin sitesinden indirdim kurucakken warning yazıyodu bende tereddütte kaldım.bios güncellemek sorunu mu çözer mi,hangi bios sürümünü indirmeliyim,benim anakartım için en stabil bios hangisidir bi bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Bilgilendircek bir arkadaş yok mu?
  • bios güncellemek riskli bi iştir elektrik giderse biosun uçar zaten biosla bi alakası yoktur işlemcinin fanını değiştirmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

bios güncellemek riskli bi iştir elektrik giderse biosun uçar zaten biosla bi alakası yoktur işlemcinin fanını değiştirmelisin

Hocam bu işi speedfan programından yapanlar var o nasıl oluyor?Forumda baya açıklayıcı resimli bir konu var fakat ben beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TapdukReyis

quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

bios güncellemek riskli bi iştir elektrik giderse biosun uçar zaten biosla bi alakası yoktur işlemcinin fanını değiştirmelisin

Hocam bu işi speedfan programından yapanlar var o nasıl oluyor?Forumda baya açıklayıcı resimli bir konu var fakat ben beceremedim

o konuda bi bilgim yok ama sanırım speed fan için pwm 4pin fan gerekiyo ordan fan hızını düşürülüyor
  • Tamam iste pwm secince fanin yavaslamasi lazim . Bir denermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Tamam iste pwm secince fanin yavaslamasi lazim . Bir denermisiniz?

Gigabyte anakartlarda pwm seçersen ses yüksek olur. Voltaj olanı seçeceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    8 yıl önce açıldı
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Bios güncelleme
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam denedim ses knnkpln arkadaşımızın dediği gibi oldu ses arttı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

quote:

Gigabyte anakartlarda pwm seçersen ses yüksek olur. Voltaj olanı seçeceksin.

hocam dediğinizi deniyeceğim.şimdiden teşekkürler bilgilendirme yapacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.