evet soru acık ve net, merak ediyorum, benim saclar yanlardan hafif acılmaya başladıda, bi arkadaşla konuştum cok güzel bi ürün varmış elinde, bioxsinmi alsam yoksa arkadaşın amerikada 30 yıldır varolan dediği ürünümü alsam kararsızım,
Bİoxsin kullananların fikirlerini istiyorum .??
bioxin kullanma. ben denedim. dökülmeye etkisi yüzde 1, yeniden saç oluşumuna etkisi yüzde 0. boşu boşuna vakit kaybetme ve dökülme başladıysa cilt hekimine görün... sana yardımcı olacak ilaçları önerecektir...
hadi ya, reklamlarında kullanıcıların yüzde 90 ında sac dökülmesinde önlenme, yüzde 80 inde sac oranında artış diyolar ama, demek palavra...
quote:
Orjinalden alıntı: kamiloglu
bioxin kullanma. ben denedim. dökülmeye etkisi yüzde 1, yeniden saç oluşumuna etkisi yüzde 0. boşu boşuna vakit kaybetme ve dökülme başladıysa cilt hekimine görün... sana yardımcı olacak ilaçları önerecektir...
benim çok dökülüyordu bioksinin sadce şampuanını kullandım dökülme baya bir yavaşladı .
bu reklamlar sayesinde bioxcin milyonlarca sattı. eğer öyle bişey olsaydı yolda sokakta kel insanlarla karşılamazdın
quote:
Orjinalden alıntı: camaro ss
hadi ya, reklamlarında kullanıcıların yüzde 90 ında sac dökülmesinde önlenme, yüzde 80 inde sac oranında artış diyolar ama, demek palavra...
quote:
Orjinalden alıntı: kamiloglu
ben daha 16 yaşındayım saçlar hafiften dökülmeye başladı şimdi doktora görünmeye çalışıcam reklamlara inanma doktor öneriyosa kullan
vala dostum ben cildiye doktoruna gittim. Anlattım doktora. Doktorda kel tabi. Kelin merhemi olsa dedi kendi başına sürer. Ama dökülmeyi öneyebilrsin. Ben bioksin şampuan kullanıom baya etkisi oluyo. saçlarım kalınlaştı, dökülme baya azaldı.
Sorunum yağlı saçtı çok araştırdım çare zordu çünkü deri oluşturuyor 1 aydır bioxin yağlı saçlar için kullanıyorum çok memnunum yağlanma zaladı + kepek kalmadı. İşin sırrı bu şampuan maddelerinin özlerinde panten manten tarzı 5-6 ytl ye satılan şampuanlar deterjan bazlı oysa bu eczaneden satılan bioxin v.s ürünler çok daha özlü maddeli açıklaması uzun sürer kısaca market şampuan kullanacağınıza sabunla yıkayın bin kata daha iyi ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme