ARKADAŞLAR 2 HAFTALIK SİSTEMİMDE ANLAYAMADIM VE HİÇ KARŞILAŞMADIĞIM BİR BİP SESİ ALIYORUM. COD 2 YÜKLEDİKTEN SONRA KASA İÇİNDEN SÜREKLİ BİR BİPLEME SESİ MEYDANA GELİOYR. OYUNU KAPATINCA BU SES KAYBOLUYOR. BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKDAŞLARDAN YARDIMCI OLMASINI DİLERİM TESKURLER.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ayrıca forum kuralları gereği sürekli büyük harf kullanmak yasaktır
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
BEN BUNLARI OKUDUM DOSTUM BUNLAR İLE İLGİLİ BİR HATA DEGİL BENİMKİ. BEN OYUN SIRASINDA ALIYORUM BU HATAYI SADECE VE OYNAMAYA DEVAM EDİYORUM. OYUN KAPANDIGINDA SES DE KAPANIYOR.
başka oyunlarda bu olay oldumu ??
quote:
Orijinalden alıntı: sonjapon
BEN BUNLARI OKUDUM DOSTUM BUNLAR İLE İLGİLİ BİR HATA DEGİL BENİMKİ. BEN OYUN SIRASINDA ALIYORUM BU HATAYI SADECE VE OYNAMAYA DEVAM EDİYORUM. OYUN KAPANDIGINDA SES DE KAPANIYOR.
quote:
Sürekli Ses--------------Güç kaynağı arızası
güç kaynağınız yetmiyor. oyunlarda bilgisayara yük binince zorlanıyor
OLMADI KANKA SADECE COD 2 DE KARSILASTIM PC SOKUP TEKRAR Bİ GOZDEN GECİRMEM LASIM ANLASILAN YADA EKRAN KARTI YUVASINDA Bİ SORUN VAR BEN CEVABI OGRENIRSEM YINE SIZIN LE PAYLAŞIRIM.
daha yüksek konfgrasyon isteyen oyunlarda yapmadıysa donanım kaynaklı sorun değildir , tekrar silip yüklemek veya başka kopyasını bulmak mantıklı yol olabilir
Oyunda bip sesi vermesi enteresan...Acaba oyundaki tuşlardan birisi mi sorun çıkartıyor? Hani çok sayıda tuşa basınca bip sesi çıkartır ya bilgisayar? Şunu sorayım oyuna girdiğin gibi direk başlıyor mu bip sesi yoksa menülerde geziyosun oyunu başlatıyorsun oynarken mi bipliyor? Bu cevapla birlikte sistem konfigürasyonunu yazarsan sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mesuthaksoy
Oyunda bip sesi vermesi enteresan...Acaba oyundaki tuşlardan birisi mi sorun çıkartıyor? Hani çok sayıda tuşa basınca bip sesi çıkartır ya bilgisayar? Şunu sorayım oyuna girdiğin gibi direk başlıyor mu bip sesi yoksa menülerde geziyosun oyunu başlatıyorsun oynarken mi bipliyor? Bu cevapla birlikte sistem konfigürasyonunu yazarsan sevinirim.
ama bıldıgım kadarı ıle tuşlar basılı olup biplese ekran da donma yapıyo ve kesık kesık bıplıyo.
AMD Phenom II X4 945 MSI 770-C45 (MS-7599) 1.0 ATI Radeon HD 4600 Series SAGETE 500 GB KİNGSTON DDR3 2GB TERMALTAKE 500W KASA.
DEDIGIM GIBI SADECE COD 2 DE ALIYORUM DIGER OYUNLARDA SORUN YOK. TUS LAR İLE ALAKALI BİR DURUM DEĞİL BENİM OLAYIM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme