Şimdi Ara

BİP SESİ Geliyor ya hani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkdaşlar Emin olmak için sorduğum bir sorunum var pc normal şekilde açıldığında direk 5 saniyeli bip sesi geliyor anakartta da görüntü yok.! Sorun Anakart Değil mi Dostlar ??

• Sadece anakart diyemezsin görüntüyü ekrana taşıyan her cihazda sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali-candan kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı vardı çıkardım öyle denedım gine olmadı. Hdd kablosunu çıkardım denedım olmadı bios pilini çıkardım o da olmadı :// Peki başka neden olabilir ya da çözüm
    Ram ı çıkarttım taktım olmuyor...
  • Sorun bilgisayar açılıyor ama görüntü gelmiyor diyorsan bu benim başıma en son fanı tam oturtamadıgımda gelmişti. Muhakkak biri birbiri yerlerde temassızlık vardır bağlantıları kontrol et.

• sen power tusuna basiyorsun sonra biiiiiiiipsesi geliyilor ekranda goruntu yok pc acilmiyor dogrumu

ramin tekini cikar ole dene

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Ramleri çıkartıp takmayı denedım. Kontrol de ettim fakat normal pc nin açma tuşuna bastığımda 5 sn. kısa bip sesi geliyor mo. görüntü gelmiyor mon. şüpeliyim yalnız...
  • eger 2 tane ramin varsa birini tak digerini cikar ole dene

monitorden kaynaklanmaz gibime geliyor

• Sorun ramlerde. Ramleri iyice oturtmayı deneyin.

• benimde basıma gelmisti kabloları rami cıkardım tekrar taktım oldu
  • forumdays kullanıcısına yanıt
    Ramleri tek tek dene, olmuyorsa slot değiştir. Tam oturduğundan emin ol. Eğer olmuyorsa farklı ramler dene. Sorun ramlerde yüksek bir ihtimal. Power supply kablolarını tek tek çıkarıp yeniden tak. Böyle bir sorun monitörden olamaz. Eğer on-board varsa ekran kartını takmadan birde öyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verikurtar -- 10 Eylül 2013; 10:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: verikurtar

Ramleri tek tek dene, olmuyorsa slot değiştir. Tam oturduğundan emin ol. Eğer olmuyorsa farklı ramler dene. Sorun ramlerde yüksek bir ihtimal. Power supply kablolarını tek tek çıkarıp yeniden tak. Böyle bir sorun monitörden olamaz. Eğer on-board varsa ekran kartını takmadan birde öyle dene.

Farklı ram denemedim.Ama ramler den şüpelendim anakartta olmaz yani Power supply kablolarını tekrar tekrar kontrol ettim on-board mantığını bilmiyorum k.bakmayın diğer işlemleri deniyeceğim.
    Farklı ram denemelisin. OnBoard olayını şöyle anlatayım;
    Bilgisayarın arkasını çevirdiğinde VGA kablo girişi olacak yani monitörden gelen kablo ucu mavi. Bu ekran kartına takılıdır. Ekran kartını sök, arkada ANAKARTIN ÜZERİNDE aynı soketten bir tane daha olması gerekiyor. Ona takıp dene bakalım görüntü geliyor mu.
  • quote:

Farklı ram denemelisin. OnBoard olayını şöyle anlatayım;
    Bilgisayarın arkasını çevirdiğinde VGA kablo girişi olacak yani monitörden gelen kablo ucu mavi. Bu ekran kartına takılıdır. Ekran kartını sök, arkada ANAKARTIN ÜZERİNDE aynı soketten bir tane daha olması gerekiyor. Ona takıp dene bakalım görüntü geliyor mu.

Onu denedim gine ekran görüntsü gelmiyor :S
    O zaman 2 seçenek kalıyor;
    1- Ram
    2- Anakart :/

Ram deneme şansın yok mu hiç bir yerden ?
  • quote:

O zaman 2 seçenek kalıyor;
    1- Ram
    2- Anakart :/

Ram deneme şansın yok mu hiç bir yerden ?

Malesef ama yarın bakacağım arkadaştan ram alıp oyle denerım olmadı
    Bi şekilde ram deneyin. Siz tek olarak denemiş miydiniz ramlari?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.