Şimdi Ara

Bip Sesi Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekran kartımın muazzam bir şekilde darboğaz yapması sonucu eski ekran Karimi taktım, ancak şimdi feci şekilde pişman oldum. Şöyle başladı: (Okumak istemiyorsanız son kısıma bakabilirsiniz)

Eski ekran kartımı ilk taktığımda sorunsuz çalıştı, LoL' e başlayacaktım. Önce driverların yüklenmesini başlattım ve o yüklenirken 20 dakikalık video izledim. (+18 değildi) Video bittiğinde yüklemenin halen bitmediğini fark ettim. İndirmenin bitmesini beklerken bir süre bilgisayarın başından ayrıldım, geldiğimde ekranda mavi ekran vardı. Reset tuşuna bastığımda uzun uzun bip sesi gelmeye başladı. Bip bittiğinde tekrar uzun uzun çalmaya başlıyordu. 4 kere çalmasını bekledikten sonra durmayacağını düşünerek kapattım.

Kartı biraz oynattığımda bilgisayar tekrar açıldı, driverı yükledikten sonra reset attım ve arkadaşlarla Skype konuşması başlattım, LoL' de update indirmesini başlattım ve oldukça eski bir oyun olan 'No One Lives Forever 2' yi oynamaya başladım. En ufak bir kasma bile yoktu. Ancak durduk yerre kendine reset attı (Tam emin değilim, mavi ekran da olabilir) ve tekrar uzun uzun bip sesi gelmeye başladı. Ekran kartını ne kadar oynatsam da düzelmedi.

Son olarak tekrar yeni ekran kartımı taktım, ancak artık bip sesi bile gelmiyor. Yanık kokusu veya görüntüsü yok. Yeni kartı çıkarıp tekrar taktım, monitörü OnBoard çıkışa taktım, ancak sorun değişmedi. Buna ne sebep olabilir, donanım değiştirmeden bir çözümü olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartıyla uğraşırken başka şeyleri yerinden oynatmış olabilir misin? Ramleri kabloları falan sök tak. Bios pilini sök biraz bekle sonra tak. Hiç açılmamasının bir çok sebebi olabilir.
  • BIOS pilini cikarip taktım, maalesef sorun geçmedi. Ramleri de hafif gevsetip sonra tekrar yerine sıkıca oturttum, donanimsal fazla bilgim olmadigindan zorlamak istemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o zaman tek çare bir bilgisayarcıya göster sen onu onlar yardımcı olabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.