Şimdi Ara

Bip sesi yok ve Ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günlerde macun eskidiği için işlemcinin macununu yeniledim süpürge ile de birikmiş olan tozları topladım biraz. Bu işlemden 2 gün sonra dizi izlerken birden video ve ses takıldı görüntü kırmızı yeşil çizgi(noktada olabilir) oldu ekran öyle kaldı hemen bilgisayarı kapatıp açtım bip sesi gelmedi monitördede sinyal yok uyarısı bulunuyor.Normalde pc 1 uzun 2 kısa bip sesi verince ekran gelirdi pc açıldığında ama bip sesi alamadığım için ekrana görüntü gelmiyor.Bu problem kronileşti pc de iyi kötü ramleri yer değiştirince(çift slotlu) bi iki yeri yoklayınca açılıyordu uzun süre idare ediyordu.Sorunumla ilgili belirteceğim şunlar var
    -Ekran kartını çıkarıp dahili ekran kartını kullandım.
    -Ramleri her türlü ihtimalde çıkarıp taktım.
    -jumper falan filan dediler onu yaptım gene birşey yok.
    -güç kutusunun içi toz doluydu onu temizledim biraz.
    -İşlemciye baktım gözle görülür birşey yoktu anlamadım geri kapattım.
    -klavyenin ışıkları yanmıyor maus çalışıyor(ışığı var)
    -güç düğmesinin etrafındaki ışıklardan kırmızı olan başta yanıp sönüyor biraz yeşil olan sürekli yanıyor.
    -tüm portları boşalttım güç kablosunu söküp kablosuz çalıştırıp statik elektiriğini aldım sonra sadece ekran ve güç kablosu kalacak şekildede çalıştırdım fakat dikkatimi usb portlarından gelen elektrik görüntüsü oldu(fişi prize takarsında ilk bi elektrik gelir ya o şekilde)
    bu arada macun yenilemeden önce işlemci 100 dereceye çıkıp kendini kapatıyordu ama bi sorun teşkil etmedi macun yenileyince 40 50 lerde idi. Kendi fikrime göre sorun anakartda ramleri takıp çıkarırken bir yerine birşey yaptım herhalde. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaster98 -- 15 Temmuz 2016; 22:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.