Şimdi Ara

BiP'teki efsane yenilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı biriyle mesajlaşırken anında çeviri özelliği gelmiş. sen kendi dilinde yazıyosun, o kendi dilinde. ama mesajlar çeviri olarak geliyo. çok iyi değil mi o değil de ben bunu reklamında gördüm esas reklama koptum şota'yı oynatmışlar. sonunda diyo bi de, ne güzel çeviriyo bizim takım böyle top çeviremiyo hahahah
    https://www.youtube.com/watch?v=Kp-m-2f4w4o

• Karşımızdaki yabancı birine küfür ettiğimizde ya da karşımızdaki bize yabancı dilde küfür ederse de çevirebilecek mi peki
  • peki kendilerine sormuşlar mı acaba bu bip uygulamasını kaç yabancı kullanacak veya kullanıyor?
    fikir güzel olsa da ben pek iş göreceğini sanmıyorum
  • BiP üstünden bedava lar var diye kullanıyoruz yoksa kimsenin telefonuna yükleyeceği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

BiP üstünden bedava lar var diye kullanıyoruz yoksa kimsenin telefonuna yükleyeceği yok
    Konu kilit

• Yalnız belki kullanmadığı için bilmeyenler olabilir,paketteki dakikası yetmeyenler için yada paket almadan hediyelerle aylarca idare edenler için Salla Kazandan gelen Bip konuşma dakikası çölde su arayanın su bulması gibi. Efendim Whatsapp varken Bip'e ne gerek var diyen olabilir. Bip Whatsapp gibi değil,bu konuda whatsapp'ı gömer. Bip'den arama yapabilmek ve konuşabilmek için aradığınız kişide bip olmasına gerek yok,interneti olmasına gerek yok. Bu başlı başına bir devrimdir. Tekrar yazıyorum,bipten birini arayıp konuşabilmek için karşıdaki kişide bip olmasına da internet olmasına da gerek yok. Evi,köyü arayabilirsiniz yani. Yiğidi öldür hakkını yeme. Bip'de eleştirebilecegim 2 durumdan biri ses kalitesidir ki,aynı ses kalitesi sorunu whatsappta da var. Şuan piyasada Google Duo ve diğer populer uygulamalar dahil çok iyi ses kalitesi sunabilen bir uygulama yok zaten. Bip bir de konuşmaları ses kaydı özelliğini sağlayabilirse çok kullanıcı çeker. Arama ve çağrı ekranlarını çeşitlendirip geliştirebilirse vazgeçilmez olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Yalnız belki kullanmadığı için bilmeyenler olabilir,paketteki dakikası yetmeyenler için yada paket almadan hediyelerle aylarca idare edenler için Salla Kazandan gelen Bip konuşma dakikası çölde su arayanın su bulması gibi. Efendim Whatsapp varken Bip'e ne gerek var diyen olabilir. Bip Whatsapp gibi değil,bu konuda whatsapp'ı gömer. Bip'den arama yapabilmek ve konuşabilmek için aradığınız kişide bip olmasına gerek yok,interneti olmasına gerek yok. Bu başlı başına bir devrimdir. Tekrar yazıyorum,bipten birini arayıp konuşabilmek için karşıdaki kişide bip olmasına da internet olmasına da gerek yok. Evi,köyü arayabilirsiniz yani. Yiğidi öldür hakkını yeme. Bip'de eleştirebilecegim 2 durumdan biri ses kalitesidir ki,aynı ses kalitesi sorunu whatsappta da var. Şuan piyasada Google Duo ve diğer populer uygulamalar dahil çok iyi ses kalitesi sunabilen bir uygulama yok zaten. Bip bir de konuşmaları ses kaydı özelliğini sağlayabilirse çok kullanıcı çeker. Arama ve çağrı ekranlarını çeşitlendirip geliştirebilirse vazgeçilmez olabilir.
    benim turkcellde 2ci günüm

dün hattım aktif oldu ve içerisinde kontor veya dakika yoktu
    evdeydim ve wifi vardı
    mobil uygulamadan digital asistandan yani kontor yuklemeye çalıştım hattımı taşıdığım için anka mobil uygulamasına giriş mesajı gelmedi
    banka müşteri hizmetlerini aramam gerek ne dakika var ne bişey
    bankanın sosyal medya hesaplarına mesaj attım 1 saat cevap gelmedi

sonra bipte banka kanalı var mı bakayım falandedim arama kısmına enpara yazınca tlefonumda kayıtlı mh numarasını gördümyanındada ara yazıyordu aradım

önyargılı olarak karşı tarafta bip olmalı falan diye düşündüm ama bağlanınca şok oldum...

bip olmasa dün epey uğraşacaktım sosyal medyadan 1buçuk saat sonra dönüş oldu ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BİP'ten BİP'e sesli aramada ses kalitesi çok iyi yalnız. Öyle whatsapp gibi dandik değil, ama BİP'ten heryöne arama yapınca vasat.
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Şu konudaki son 10 sayfayı okursanız,size çok faydası olur. Paket almadan 20 gün bedavalarla bol bol konuşur,bol bol internete girersin.
    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-kampanyalar-ve-paket-tavsiye--125852961-220#138239454

• türkcell hattı olanlar , bip üzerinden konuşmada , karşısındaki kişinin telefonu tuşlu telefon olsa bile arayabiliyor .

bip in bu özelliği yeterde artar bile
    nedenine gelince , özelliklede yaşlıların hepsi dokunmatik telefon kullanamıyor.
    ama biple bu sorun ortadan kalkıyor
    bu özellik sadece türkcell kullanıcılarına yarıyor .
    vodafone ve türk telekom kullananlar bu özelliklerden yararlanamıyor
  • Bizim millet takıntılı whatsabı hayatta bırakmazlar oysaki ne güzel uygulamalar var.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

"Ağbii herkeste watzap var yeaaaa" diyen nice gençler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.