|
Bildirim
|
Bizim kişisel verilerimiz bir Amerikan şirketi için sadece ticari değer taşır, ama Türk şirketi için her türlü farklı değeri taşır, siyasi, etnik, sosyal, vb vb vb, ayrıca hangi şirketlerin daha güvenilir olduğu üzücü ama malumunuzdur...
|
Türkiyedeki serverların güvenli olduğunu nerden biliyonuz ?
|
Bip mesajlaşma uygulamasından ziyade türkcell in fazla fazla para kazanmak için bir sürü saçma sapan işe yaramayan servislerini doldurduğu bi uygulma olduğu için kullanmak istemiyorum. Yok bilmem ne belediyesi servisiymiş, yok bilmem ne bankası, yok bil kazanmış bir ton saçma sapan şeyler. Uygulama amiral gemilerinde bile kasıyor, sanki mesajlaşma için yapılmamış. Aslında bip i sadece whatsapp gibi yazılı ve görüntülü iletişim uygulaması olarak bıraksaydı şu an müthiş yaygın uygulamaydı. Çoğu paketinde Türkcell bip için fazladan gb ve bip araması için dakika veriyordu. Ama amaçları bu olmadığı için milleti soğuttular, yerinde saydılar. Zaten Türkcell ülkenin en paragöz ve müşteri dostu olmayan firmalarından biridir. Bir servisi ücretsiz verir baştan, sonra bakar ki müşteri kullanıyor hemen bir şeylerini kırpar , sonra tamamen ücrete bağlar. Tv plus , fizy , dergilik gibi servisleri bunun en iyi örnekleri. O yüzden hiç bana yerli milli ayağı yapmasın bu operatör.
|
bip in artilari
bip supriz nokta bip yildizi hediye yarisi bil kazan kim1 gb ister hadii bilgi yarismasi son zamanlarda aramalari bip uzerinden her yone seklinde yapiyorum gayet iyi sekilde ses kalitesi aliyorum. ilk ciktigi zamanlarda sikintiliydi |
Asil tehlike bizimkilerin eline gecmesi o bilgilerin.
Geyik muhabbetinden bile davalik olabiliriz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|