Şimdi Ara

Bipper Tepee - Fiat Fiorino

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirketimize almak üzere araç bakıyoruz ve 2 model arasında kaldık yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

1. şeçeneğimiz bipper (esp var) 39.900 TL
    2. seçeneğimiz fiorino (esp yok) 42.000 TL

geri kalan donanım aynı neredeyse (çok detaylı bilmiyorum) fakat bipper daha üstün. Araç şirkette sadece müşteri ziyaretleri için şehir içi gezmelerde kullanılacak, yük taşımayacak neredeyse. Fiyat avantajı, bakım periyodu (bipper 20.000km fiorino 10.000km de bakım gerekiyor ) ve de özellikle esp den dolayı bipper'a daha ılımlı bakıyorum sizin görüşleriniz nelerdir ?

• Hangisini secersin bilmem. Ancak espli olani alin usta. Az once muhabbeti oldu. Bu tip araclarda sart

Ben fiorino diyorum. Fistik yesili hem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 23 Ağustos 2015; 21:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuzunu alın geçin hocam. Şirket için olacak sonuçta..

• Esp bipper da standart ama fiorino da +2000 tl daha istiyorlar öyle olunca 44.000 tl ye denk geliyor fıstık yeşili de metalik olduğu için 1500 de ona istiyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToKuGaWa-

Esp bipper da standart ama fiorino da +2000 tl daha istiyorlar öyle olunca 44.000 tl ye denk geliyor fıstık yeşili de metalik olduğu için 1500 de ona istiyorlar :)

O zaman beyaz bipper

• bende o şekilde düşünüyorum hocam bu tip araçlarda esp şart gibi diyorlar zaten hem fiyatı da ucuz.

Yorum için teşekkürler.
  • quote:

bende o şekilde düşünüyorum hocam bu tip araçlarda esp şart gibi diyorlar zaten hem fiyatı da ucuz.

Yorum için teşekkürler.

Ustam deminki konuyu inceledin mi bilmem. Su videoya bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİA SORENTO
    8 yıl önce açıldı
    Fiat Fiorino premio 2022
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

bende o şekilde düşünüyorum hocam bu tip araçlarda esp şart gibi diyorlar zaten hem fiyatı da ucuz.

Yorum için teşekkürler.

Ustam deminki konuyu inceledin mi bilmem. Su videoya bakabilirsin.

evet bu videoyu gördüm sonrasında esp şart dedim zaten normalde tercihim fiorino olurdu ama fiorino'ya esp alınca 45000 gibi rakama çıkıyor. okuduklarım doğrultusunda hepsi aynı banttan çıkıyormuş arabaların birbirinden farkı çok yok deniliyor ama önce güvenlik

• -ToKuGaWa- kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Hic lazim olmaz. Bir gun oyle bi anda lazim olur ki. O an hem mal hem canini kurtarir.

• Bence Fiorino. Mjet ile araç bir başka oluyor. Fakat esp şart bu araç için. Fiorino için merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

• ESP şart hocam, kesinlikle ESP siz almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallimadayı

Bence Fiorino. Mjet ile araç bir başka oluyor. Fakat esp şart bu araç için. Fiorino için merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Özellikleri neredeyse aynı motor vs... Multijet dediğniz motorun özelliği nedir hocam ? yani bipper dan daha iyi olan yanları. Arada 5000 TL gibi bir fark olacak sizce bu farkı vermeye değer mi fiorino ? Aracı şirketteki pazarlamacı arkadaşa vereceğiz.
  • Eğer yük taşıma olmayacaksa ıbiza olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muallimadayı

Bence Fiorino. Mjet ile araç bir başka oluyor. Fakat esp şart bu araç için. Fiorino için merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Özellikleri neredeyse aynı motor vs... Multijet dediğniz motorun özelliği nedir hocam ? yani bipper dan daha iyi olan yanları. Arada 5000 TL gibi bir fark olacak sizce bu farkı vermeye değer mi fiorino ? Aracı şirketteki pazarlamacı arkadaşa vereceğiz.

Bildiğim kadarıyla bipper-fiorino-Citroen nemo bunların motorlarına kadar aynı üçündede 1.3 multijet motor var.

• -ToKuGaWa- kullanıcısına yanıt
    Makyajsız kasa emotion modeli ile şehir içinde 21 kuruşa gezebiliyorsunuz mesela bu motor ile. Tabi konuştuğum aile arabası için. Şirket için en az maliyet ile azami verim beklenir orası ayrı. Aradaki fiyat farkına değer mi sizin bileceğiniz iş sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

Eğer yük taşıma olmayacaksa ıbiza olabilir.

pahlı gibi hocam 51.000 tl ama güzel gibi duruyor bu da olabilir
  • quote:

quote:

Yanlış fiyat bakmışsınız hocam. 1.2 Tsi 90hp referance donanım 40.000 lira

• quote:

quote:

quote:

Yanlış fiyat bakmışsınız hocam. 1.2 Tsi 90hp referance donanım 40.000 lira

Hocam tsi benzinli bize tdi lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.