Şimdi Ara

Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
9
Favori
115.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oncesinde C5 vardı 2,5 yil kullandım
    Oncesinde S4 vardı 2,5 kullandim
    Oncesinde Note 2 vardı 2 yıl kullandım
    Arada hata yapip aldigim ve çok kisa surede elimden cikardigim bir Sony M5 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 3GS (2012-2014)

Iphone 6 (2014-2018)

Samsung Galaxy S9 (2018-2020)

Xiaomi Redmi Note 8 (2020'den beri)

Iphone 6 ve Galaxy S9 yere düşüp ekranı kırıldığı için değiştirdim. En son ucuz diye Redmi kullanıyorum ama çok tatmin etmiyor genel performansı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

iPhone 8 kullanıyorum 3 yıldan fazla oldu. Geçen ay pilini değiştirdim şu an canavar gibi.

Orjinal pil mi taktırdınız? Eğer öyleyse nereden taktırdığınızı söyler misiniz ? Eşimin iphone 8 in pili de değişeceğiz %81 onunda şu an 3 sene oldu

• Ne kadar giderse.

• Elime geçen iPhone'ları ortalama 2-3 sene kullanıyorum. Kolay kolay eskiyen cihazlar değil sonuçta. Şimdi Android'e geçtim ama bunlarda daha çabuk sıkılıyorum 1 seneye elden çıkartırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

Orjinal pil mi taktırdınız? Eğer öyleyse nereden taktırdığınızı söyler misiniz ? Eşimin iphone 8 in pili de değişeceğiz %81 onunda şu an 3 sene oldu

Alıntıları Göster

Bursa fomarada bir telefoncu. Bursa’da iseniz pmden atabilirim tam adresi

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Orjinal pil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orjinal pil mi?

Orijinalde var kaliteli yan sanayii de

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Yok sizin taktırdığınız 200 tl olanı sordum

• Yaklaşık 1.5 senedir Iphone 11 kullanıcısıyım, çok memnunum. Bundan önce 2 sene X kullandım.

Ortalama 2 yıl gibi sanırım. 12 yolu gözüktü.. :) Ama maalesef Türkiye Simülatöründe zor bu işler..

• 2017 yılına kadar her sene yeni çıkan Sony amiral gemilerini tercih ediyordum. Artık telefonların kendilerine bir şey katamadığını düşünmekle birlikte bir telefon için verebileceğim psikolojik sınırın altındaki -benim için 3500₺- telefonlara yöneliyorum. Ben daha fazlasını vermem, verene de bir şey demem.
    (iphone 7 3,5 yıl + Redmi Note 9 Pro 1 yıl oldu kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 1 Mayıs 2021; 3:50:40 >
  • quote:

Yok sizin taktırdığınız 200 tl olanı sordum

orjinal degil

• Akıllı telefon olarak:
    1- ilk akıllı telefonum Galaxy Ace GT-S5830i. Mühendisinden işçisine firmasından fabrikasına kadar bu telefonu yapanlara selamlar söylemiştim kullanırken. Berbat bir şeydi.
    2- LG G2. Tek kelimeyle efsane. Ama servisi berbat 3 ay para iadesi için bekledim 2 kez servise gitti telefon.
    3- galaxy j7 2016. Pili çok çok iyiydi 10 11 saat ekran süresi alıyordum 3300 mah pil ile. Yazılımı da çok iyiydi Samsung almamakta tövbeliydim ama bu cihaz beni mutlu etmişti. 2016 sonundan 2019 başına kadar kullandım.
    4- xiaomi redmi 6. Fiyatına göre ideal bir telefondu fakat malzeme kalitesi yazılımı kamerası berbattı. 2019 başından 2020 sonuna kadar kullandım.
    5- iPhone se 2020. Kullandığım diğer cihazların ne olduğunu sorguluyorum. Kasa efsane yazılım kamera herşeyi çok güzel. Pil bana yetiyor ama 1 sene sonra yetmeyeceğini biliyorum. 2020 aralıkta aldım devam.
  • 6-8 ay :( sıkılıyorum ya takas ediyorum ya da üzerinde az daha ekleyerek merak ettiğim bir modeli alıyorum :)

Aslında sağlam bir amiral gemisi alıp en az 2-3 sene kullanmak en mantıklısı.

• Her yıl değiştiriyorum yeni cıkan iphone modelli ile takas yapıyorum
  • Ya sizin gibi takas eden arkadaşlara bir sorum olacak. Nerde takas ediyorsunuz? Yani ben güven sorunu yaşıyorum. Bir telefoncuya gitsem çalıntı cihaz verse ya da yurtdışı kayıtlı verse anlamam. Yani bu tarz işlemleri nasıl yapıyorsunuz. Ya da ikinci el telefon alırken direkt sahibinden, sözleşme falan falan yapıyor musunuz? Şu tarihte bu kişiye satıldı telefon diye. Gülersiniz belki ama 15 temmuzdan sonra bu ikimci el telefon olayına bir faha cesaret edemedim.

• 20 nisan 2021 de A50 telimin garantisi bitti ve halen kullanıyorum, satıp yenisini alamıyorum, çünkü a50 gibi sattığım fiyata telefon alamıyorum maalesef. saçma sapan bir düzen olmuş ,

Değiştirmeyi düşünmüyorum. Tabi bi yerden beleş telefon felan gelmezse ayrı  

• Bir önceki telefonum olan Samsung Galaxy S7 Edge'i 2.5 sene kullandım. Şu an Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve yaklaşık 10 aydır kullanıyorum ve gayet de memmunum.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben takas etmiyorum yukarıda öyle yazmışım ama şu anlamda: şöyle yapıyorum, malum sitelerde ilana koyuyorum orada buluşup satıyorum. Zaten faturasız telefon asla almamda satmamda. Fatura olduğu için sorun olmuyor. Alacağım zamanda genelde en fazla 1-2 aylık telefonlara ya da bulursam hb gibi sitelerden uygun fiyata sıfır alıyorum. Telefonculardan telefon almak çok sıkıntılı başıma çok geldi adamlar(!) 2.el ürünü sıfır diye jelatinleyip satmaya çalışıyor o yüzden yanaşmıyorum. Eğer başka birinden 2.el 1-2 aylık faturalı garantili bir cihaz alacaksamda satış sözleşmesi yapıyorum şu tarihte şu imei nolu cihazı satın aldım kimlik fotokopisi veya T.C. kimlik no'su imza şeklinde kağıt alıyorum. T.C. yi kimliğine bakarak yazıyorum :)

Evet 15 Temmuzdan sonra bende çok tereddüt ediyordum ama hat takmadan mutlaka sıfırlıyorum ne olur ne olmaz diye ve o yüzden kimlik fotokopisi almasam bile kimliğine bakıp fatura ismiyle karşılaştırıp faturanın arka kısmına yine kısa bir yazı, T.C. kimlik no imza ve imza mutlaka alın. En azından elimizde ne zaman kimden aldığınıza dair kanıt olsun. Ama son 2 senedir artık 2.el alımına pek bulaşmıyorum kampanya yakaladımı ilgili sitelerden alıyorum, elimdekini de ilana koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 6 Mayıs 2021; 15:11:29 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.