Lenovo p2 2016 temmuzunda almıştım 2023 kasımda emmc cortladı full yeniden başlatıyor 7 seneden fazla hizmet etti bana emmc cortlamasa daha giderdi. Şimdi alacak olsam x6 pro alırım o herhalde bir 10 sene gider. Telefonların ömrü emmc entegresi ömrü kadar aslında. Şimdilik yedek telefonum lg g5 ile yola devam sadece müzik dinleme ve whatsapp içiniş yapıyor. Kamerasıda halen fena değil. Emmc cortladıktan sonra x6 pro alabilirim sanırım. Motorola ve lenovo kaliteli bir marka ondan eminim ama lg pek güven vermiyor gibi p2yi tabiri caizse eşşek gibi kullandım pubg çıktığı zamanda full pubg şarj döngüsünde kullandım bana mısın demedi |
Bir akıllı telefonu kaç yıl kullaniyorsunuz? (86. sayfa)
-
-
Apple iPhone Xs Max 5.5 seneyi devirdi.Pil harici çok memnunum.Sanki 5-6 yıl önce değil de yeni çıkmış güncel bir cihaz gibi hissettiriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi A3'ü 2020 ocaktan beri kullanıyorum.
Bir sıkıntısı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iPhone haricinde hiçbir android cihaz ikinci seneden sonra tad vermiyor aksini iddia edebilecek kimse olduğunu sanmıyorum android cihazlar marka farketmeksizin ikinci seneden sonra bilinçli eskitme politikasının dibine kadar pompalandığı sistemin temel taşıdır buglar,kasmalar,sapıtmalar, güncelleme ile kasıtlı yavaşlatma vb pek çok hadiseyi yaşarsanız ne kadar donanımlı olduğunun önemi yok android steroid almış gibidir bir yerde söner.
Hocam her cihaz böyle hatta apple bunu yaptığı için dava edildi millete tazminat ödedi geçen seneler tamamiyle algıdan kaynaklı bu girip ip13 ip15 forumlarında güncelleme sonuçlarını okuyabilirisiniz
aslında haklısınız ben genelleme anlamında yazdım günümüzde akıllı cihazlarımızda güncelleme bilinçli eskitmenin en yalın halidir.
iPhone 5s 2013-2021 arası kullandım. 2021 iPhone 12 mini aldım. Hala kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
NokiaC503 3yıl
Trident 1yıl
Nokia 6600 1yıl
Gm16gb 1yıl
Sony xperia l 2yıl
Asus zenfone 32gb 3yıl
Mi note 10 lite 5yıl
Bu konuya bakanlara sormak istiyorum, fikir alabilirsem sevinirim. Samsung Galaxy A55, A54, A35 ya da A34 modellerinden birisini düşünüyorum, bunlar içime sindi. Aklımda A55 modelini alma hevesi var, siz olsanız bunlardan hangisini seçerdiniz, tercihiniz ne olurdu? İyi görsel çekim yeteneği, iyi pil başarısı, gücünü hissettiren donanım beklentilerimi oluşturuyor.
Lg optimus g (9 yıldır) (custom rom yüklü hala kullanıyorum)
Redmi 4x (7 yıldır) (custom rom yüklü hala kullanıyorum)
Mi a3 (4,5 yıldır) (custom rom yüklü hala kullanıyorum)
note 13 pro 5g (2 aydır)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güldüm =)
Androidi iostan üstün yapan aosp dir. 9 yıllık lg optimus g telefonum var, custom rom yükleyip debloat yaptım, ortalama iphonedan hızlı çalışıyor. Kişiselleştirme konusuna girmiyorum bile, iphonelara simgeleri düzenleme seçeneği yeni geldi =)
https://www.youtube.com/watch?v=Z9rr-GNmuOo&feature=youtu.be
Doğru bende haken nokıa3310 kullanıyorum
Hayatımda hiç android kullanmadım iphonu 4 serisinden beri kullanırım, videoya harbiden ben bile güldüm
Lg optimus g 4. Telefonum, güncel cihazım da var. Her telefonu çeşitli amaçlarla kullanıyorum. Şu an redmi 4xten yazıyorum. Boyutu nedeniyle vazgeçemiyorum. Sosyal medya ve web gezintisi için ideal geliyor bana, bunda da custom rom yüklü.
İphone se 2. nesil. 4 yılı doldurdum sanırsam..
pili değiştiririm. 2 yıl daha kullanıp aile büyüklerine veriririm.
öncesinde iphone 5s 2014 ten 2018 e kadardı.
-
A54 al geç hocam, A55 bir güncelleme fazla alacak sanırım ama aradaki fiyat farkına gerek yok bence. 1500TL çok değil aslında ama daha iyi değerlendirilebilir, Şarj aleti, kulaklık ve kılıf gibi.
-
İlk telefonum Bosch Com 608 4 sene
Nokia 6300 1 sene
Nokia 6600 1 sene
Nokia 1200 askerde 2 sene
Samsung e250 2 sene
Blackbary curve 8520 2 sene
HTC sensetion xl 2 sene
Çakma Samsung s3 mini ( orjinalden iyiydi s3 minide olmayan oyunlar yüklenebiliyordu )
LG G3 2 sene
Samsung E5 + J7 + NOTE 4 1 sene
Samsung S6 + A7 1 sene
Samsung S7 + S7 edge note 5 2 sene
Xiomi note 8 pro 2 sene
Xiomi note 10 lite 2 sene
İphone 11 64gb 15 gün :) kullanamadım iade ettim
Samsung S20fe 1 ay kırıldı iade ettim
xiomi note 8 pro 2 sene
Samsung s24 hala kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman2323 -- 15 Haziran 2024; 21:47:14 >
15 pro max kullanıyorum ama bir daha uzun süre telefon almam. Hepsi aynı.
2016’da aldığım 7 plus 2.telefonum olarak duruyor. İnanır mısınız ne kasma ne donma. Yağ gibi çalışıyor. Apple’a helal olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X