Şimdi Ara

bir bakarmısınız rica etsem !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SİZLERE BİR ŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM. EKİM 1994 DOĞUMLUYUM. HENÜZ EHLİYETİMİ ALAMADIM NE YAZIK Kİ.

HAZİRANIN SON HAFTASI UZUN ÇIKACAĞIZ AİLECEK MEMLEKETE GİDECEĞİZ.

YOLCULUKTA ARABAYI BEN KULLANSAM ( 11 SAAT YOLCULUĞUN YAKLAŞIK 1-2 SAATİ KADAR. ) VE O SÜRE ZARFINDA ÇEVİRMEYE YAKALANIRSAK BİRŞEY OLUR MU ?

ŞEHİR İÇİNDE ARABAYI HEP BEN KULLANIRIM YANIMDA BABAM OLDUĞU SÜRECE.
    DENEYİMLİYİM ACEMİ DE DEĞİLİM BABAM KENDİSİ SÖYLÜYOR. ( ŞEHİR İÇİNDEKİ YOLCULUKLAR TEK SEFERDE 15 DAKİKAYI GEÇMEMİŞTİR. NERDE TRAFİK EKİPLERİ OLUR BİLİRİM. )

BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktarmacı -- 11 Haziran 2012; 22:01:21 >

• hiç bişe olmaz çevirmede,zaten acemi değilmişsin, hatta yolunhepsini sen kullan.
    Genç adamsın babanı yorma, o kadar yol gideceksiniz yazık adama...
    Hey Allahım ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 11 Haziran 2012; 22:09:04 >
  • "94 doğumlu insan mı var la ???
  • Çevirmede yakalanırsan bunun mahkemesi var. Al ehliyetini pasa pasa bin. Olasi bir durumda Kendini de aileni de sıkıntıya sokma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

"94 doğumlu insan mı var la ???

2012 li de var!1111!!222!!
  • Genç adamsın canın elbette ister, ya ailen buna müsaade ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 11 Haziran 2012; 22:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

2012 li de var!1111!!222!!

Ya elbette var kardeşim ben farklı bi olay kastetmiştim ama boşver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak daha henüz ehliyetin yok ve muhtemelen bir kaç kez baban şehir içinde yada köyde kullandırttı ama otoban ve çevre yolları çok daha farklıdır oralarda hataya yer yok kendini ve aileni düşün bırak baban kullansın seneye alacaksın zaten ehliyetini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Genç adamsın canın elbette ister, ya ailen buna müsaade ediyor mu?

Tabiki de uzun yolda müsade etmiyorlar şehir içi olsa ayrı. Ailemin güveni bana tam o yüzden zorlamakta istemiyorum şurda kaç ay kaldı zaten...

Burada sizlere danışmak istedim.
  • kullanırsın çevirmyi görüncede durur şoför değiştirirsin ama olası bir kazada kabak başına patlar bunu göze alıyorsan kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Bak daha henüz ehliyetin yok ve muhtemelen bir kaç kez baban şehir içinde yada köyde kullandırttı ama otoban ve çevre yolları çok daha farklıdır oralarda hataya yer yok kendini ve aileni düşün bırak baban kullansın seneye alacaksın zaten ehliyetini

Çok istiyorum ama artık öyle yapacağım direksiyona geçmeyeceğim. Sonra ne ailem üzülsün ne de ben.
  • hiç alınıp gücenme kardeşim,
    merak araba kullanan herkeste var emin ol,
    ancak mesela ben kendi adıma söyleyeyim; boş bir yolda, boş arazide kafama göre takılırım,
    ama arabamda birileri varsa ya da tek-tük te olsa yolda araç varsa her daim dikkatli olmaya çalışırım.
    eğer benim yüzümden başkalarının başına birşey gelirse bu hayat çok zor olur benim için inan.

hep özendik, istedik; ama biraz sabret; vakti gelecek,
    saygılar
  • quote:

Harbiden Yav 94de Doğulurmu La :)))
  • 90'dan sonra dogumlar kalkmadi mi ya?

Allah Allaha... :)

• arkadasim kusura bakma ama ehliyetin olmadan seni koltuga oturtarak seyahat ettirip, baskalarinin hayatini tehlikeye atan babana adam demem. ( Babanin izin verecegini de sanmiyorum )

• Kullanma.
  • Arabayi kullanan sen değilsin, ehliyet.

• quote:

Orijinalden alıntı: rozek

hiç alınıp gücenme kardeşim,
    merak araba kullanan herkeste var emin ol,
    ancak mesela ben kendi adıma söyleyeyim; boş bir yolda, boş arazide kafama göre takılırım,
    ama arabamda birileri varsa ya da tek-tük te olsa yolda araç varsa her daim dikkatli olmaya çalışırım.
    eğer benim yüzümden başkalarının başına birşey gelirse bu hayat çok zor olur benim için inan.

hep özendik, istedik; ama biraz sabret; vakti gelecek,
    saygılar

Alınmadım da gücenmedim de hocam, doğruları söylüyorsunuz haklısınızda.

Ehliyetimi alana kadarda bekleyeceğim, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

arkadasim kusura bakma ama ehliyetin olmadan seni koltuga oturtarak seyahat ettirip, baskalarinin hayatini tehlikeye atan babana adam demem. ( Babanin izin verecegini de sanmiyorum )

Babamda al sen kullan demiyor zaten. Beni kırmak istemiyor sadece.

Bende ne olur ne olmaz ehliyetimi alana kadar bekleyeceğim.
  • Çevirmede yakalanır ters bir memura denk gelirsen sıkıntı olabilir zira 2 ay hapis cezası var ayrıca baban sana emanet ettiği için ceza yer, ancak sen acemi değilsen dikkat çekmezsen yan koltuğada annen veya bir bayan oturursa, çevirmede %90 durdurmazlar :D tecrübeye sabit, Allah göstermesin kaza durumu olursa sıkıntı olur, sonuçta en iyi şoförler dahi kaza yapabiliyor buda hepimiz için geçerli Allah korusun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.