Şimdi Ara

Bir bilgisayarı HDMI ve VGA ile 2 ayrı TV'ye bağlama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni taşındığım evimin salonunda Panasonic P46G20 46" plasma, küçük odasında da Vestel'in 32" LCD televizyonları var. Küçük odadaki masaüstü bilgisayarımı VGA kablous ile Vestel LCD'ye , HDMI kablo ile de salondaki TV'ye bağlayarak kullanmak istiyorum. Dünden beri de bunla uğraşıyorum :)

Masaüstü bilgisayarımın anakartı Asus M3A78 , üzerinde de tümleşik Ati Radeon HD3200 bulunuyor. Anakartın kendi üzerindeki HDMI ve VGA çıkışlara televizyonları bağladıktan sonra AtıCatalyst yazılımı ile yapılabilecek tüm ayarları,çözünürlükleri,frekansları denedim. İki TV'ye aynı anda görüntü göndermeyi başaramadım. Buna ek olarak, bilgisayarı sadece salondaki TV'ye HDMI ile bağladığımda Windows açıldıktan sonra masaüstü görüntüsü ekrana gelmiyor. İlla ki HDMI kabloyu çıkartıp yeniden takmak gerekiyor. (HDMI kablo boyu 1.2 m )

İlginç olansa , AtiCatalyst programını sistemimden kaldırdığım zaman iki TV'den birden görüntü alabiliyorum ; yani istediğim gibi çalışıyorlar

Daha önce buna benzer bir sorunla karşılaşmış arkadaşlar var mı ? Ayarlarda gözümden kaçan birşey mi var , yoksa AtiCatalyst programından kaynaklanan bir problem mi? Harici bir ekran kartı alsam sorunumu çözer miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berti -- 11 Temmuz 2010; 12:35:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.