Sizce bu pc nasıl?Son oyunları kasmadan oynatır mı?
Hazir pc almayin butcenizi yazin biz toplayalim.
Maksimum bu kadar. 1800 yani.
Hazır pc alınmaz
quote:
Orijinalden alıntı: 123berkantc123
Hazır pc alınmaz
Bende öyle düşünüyordum ama 12gb ram 4gb ekran kartını görünce cezbetti beni doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: DR.Oyun
quote:
Orijinalden alıntı: 123berkantc123
Hazır pc alınmaz
Bende öyle düşünüyordum ama 12gb ram 4gb ekran kartını görünce cezbetti beni doğrusu.
Alıntıları Göster
Uzak durun kardeşim hazır pc'lerden, 32gb ram olsa ne yazar ?
Dandik kasa ve psu, anakart sadece işlemciyi çalıştırmaya yönelik, ekran kartı yine düşük malesef, yani elle tutulur yanı yoktur hazır pc'lerin.
i5'li 8gb ramli güzel sistem olur o paraya.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Dandik kasa ve psu, anakart sadece işlemciyi çalıştırmaya yönelik, ekran kartı yine düşük malesef, yani elle tutulur yanı yoktur hazır pc'lerin.
Vatana gidip bana bu paraya oyun pc'si toplayın desem nasıl olur?Güveneyim mi onlara?
quote:
quote:
Vatana gidip bana bu paraya oyun pc'si toplayın desem nasıl olur?Güveneyim mi onlara?
Hayır güvenme. Çünkü yine sana önerecekleri şey Casper olur ya da topladıkları sistem senin kandığın gibi 4 GB Ekran kartlı olur o sana cazip gelir ama bi bakarsın çoğu oyunu oynayamazsın. Burda ki önerilere göre hareket et. Bi kağıda yaz git iste Vatan şubesinden parçaları.
quote:
Orijinalden alıntı: omerdesouza
quote:
quote:
Hayır güvenme. Çünkü yine sana önerecekleri şey Casper olur ya da topladıkları sistem senin kandığın gibi 4 GB Ekran kartlı olur o sana cazip gelir ama bi bakarsın çoğu oyunu oynayamazsın. Burda ki önerilere göre hareket et. Bi kağıda yaz git iste Vatan şubesinden parçaları.
Alıntıları Göster
sen buraya bütçeni yazmışsın birileri de tavsiyeye başlar artık.
bence sen bu kadar parayla amd sistem topla. olsa olsa intel işlemcili sistemin 1-2 tık gerisinde bir performansa sahip olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
bence sen bu kadar parayla amd sistem topla. olsa olsa intel işlemcili sistemin 1-2 tık gerisinde bir performansa sahip olursun.
İnşallah yazarlar bi şeyler. :D O amd işini bende düşündüm ama intel ile arasında çok fark varmı bilemedim.
DR.Oyun
kullanıcısına yanıt
aslında tavsiye beklemeye bile gerek yok. onlarca hatta yüzlerce sistem toplanmıştır bu bütçeye. başlıklara biraz göz gezdirseniz elbet ihtiyacınıza ve bütçenize uygun toplanmış bi sistem gözünüze çarpacaktır.
quote:
quote:
İnşallah yazarlar bi şeyler. :D O amd işini bende düşündüm ama intel ile arasında çok fark varmı bilemedim.
o kadar fark var ki aklın durur.
bunları yaz git ordan al onlar birleştirecek gene hazır kasa olacak elinde
MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 187 TL
şimdi fark var derken 3000 - 4000 - 5000 liralık sistemler arasında fark biraz daha açılmakta, senin alacağın 1800 liralık amd ile intel sistem arasında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.
quote:
şimdi fark var derken 3000 - 4000 - 5000 liralık sistemler arasında fark biraz daha açılmakta, senin alacağın 1800 liralık amd ile intel sistem arasında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Bilgilendirme için sağol.Peki bu fark oyunlarda belirginleşir mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
quote:
o kadar fark var ki aklın durur.
bunları yaz git ordan al onlar birleştirecek gene hazır kasa olacak elinde
MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart 187 TL
Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.
Saol güzel sisteme benziyor.Özellikle ekran kartı çok sanırım bunu alacağım.Sanada saol yordum seni ;)
Ekran martini r9 290 da seçebilirsiniz veya gtx 770 bütçe varsa su secebilirsin
DR.Oyun
kullanıcısına yanıt
bana göre en fazla yüzde 10
DR.Oyun
kullanıcısına yanıt
Hocam o sistemdeki ekran kartı namı diğer GT640, genel olarak "4 cigolayt" olarak tanınır
Battlefield 3 gibi eski bir oyunu, günümüz monitörlerinin çözünürlüğü olan 1920x1080de en düşük ayarlarda, 25-29fps de oynatıyor.
Sizin gözünüzün rahatsız olmayacağı optimum fps 60 olarak kabul edilir.
45fps ve üzeri sorun çıkarmaz fakat 1800TL lik sistem düzgün bir şekilde toplandığında aynı oyunu aynı çözünürlükte en yüksek ayarda 60fps ve üzerinde oynayabilirsiniz...
Bu da demek oluyor ki "4 cigolayt" kazığına aldanmayın
Murat Bey in önerdiği sistem gayet iyi. Hayırlı olsun.