Bildirim
Bir Ekonomik Tetikçinin İtiraflari
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilmeyenler için söylüyorum, bu video "Zeitgeist: Addendum" isimli belgeselden alınmıştır. Hem Zeitgeist'ı hem de Zeitgeist: Addendum'u izlemenizi tavsiye ederim. -
-
Bilgiler için saol -
İcabında çeşit çeşit ülkede darbe yapan, devlet başkanlarını başbakanlarını siyasetçileri toplumun önde gelenlerini gözünü kırpmadan öldüren, bütün bir ülkeyi ele geçirmek için savaş vermekten geri durmayan Abd'nin, kitabın yazarı ve bir ekonomik tetikçi olduğunu açıklayan John Perkins'in yaşamasına ve kitap yazmasına izin vermesi bir hayli ilginç. Son derece operasyonel, hayatı sahada geçmiş eski bir amerikan ajanına ben asla güvenmem.
Ayrıca kitaptaki bilgiler doğru olsa ne kimin işine gelir bunu da düşünmek lazım. Dünya halkları Abd'ye cephe mi alırlar? Sanmıyorum, zaten cephe almış durumdalar, Abd karşıtlığı uzun yıllardır mevcut.
Bence bu itiraflar yoluyla bilinçli bir şekilde Abd halkına birşey söylenmek isteniyor. "Savaş karşıtısınız biliyoruz ama bize destek vermeniz lazım çünkü Abd sizin sandığınız gibi dünyaya sevgi ve şefkat beslemiyor, aksine bütün dünyayı sömürüyor. Bu düzen sizin için kuruldu, dünyanın en güçlü ülkesinin vatandaşlarısınız.Fakat büyük ekonomik sıkıntılar çekeceğimiz günler geliyor, dünya düzeni aleyhimize değişiyor. Bu yüzden izin verin de işimizi yapalım. Yoksa Abd diye birşey kalmayacak.".
Belli olmaz, CIA'dan herşey beklenir...
"Öyleyse kitaba niye yayın yasağı konsun ki?" diyebiliriz ama unutmayın bu kitap Abd'de 70 hafta best seller olmuş. Yani Abd'ye zaten yayılmış durumda.
Bu saatten sonra yayın yasağı konması ancak "yasakladılar demekki yazan herşey doğruymuş" imajı oluşturmak için olabilir.
Bunları sadece bir olasılık olarak söylüyorum. Her olasılığı düşünmek lazım çünkü eski bir CIA ajanının kim olduğunu, ne olduğunu, dost mu düşman mı güvenilir mi olduğunu biz oturduğumuz yerden pek kestiremeyiz.
-
Çok ilgi çekici şeyler var... -
Saçma saçma komplo teorileri.Millette saf saf inanıyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nihonjin
Saçma saçma komplo teorileri.Millette saf saf inanıyo.
Nasıl saçma sapan komplo teorileri oluyor? Çevrende olanları görmüyor musun? Dünya Bankası'ndan büyük miktarda kredi sağlanması, ülkenin büyük borç altına sokulması, ülkenin bunun altından kalkamaması, bunun sonucunda ülkenin kaynaklarını ucuza satması, topraklarına askeri üstler kurulmasına izin vermesi, askerlerini yurtdışına göndermesi, elektrik kurumlarının telekominikasyon kurumlarının yabancı şirketlere satılması, özelleştirilmesi... bunların hiç biri tanıdık gelmiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dellci
İcabında çeşit çeşit ülkede darbe yapan, devlet başkanlarını başbakanlarını siyasetçileri toplumun önde gelenlerini gözünü kırpmadan öldüren, bütün bir ülkeyi ele geçirmek için savaş vermekten geri durmayan Abd'nin, kitabın yazarı ve bir ekonomik tetikçi olduğunu açıklayan John Perkins'in yaşamasına ve kitap yazmasına izin vermesi bir hayli ilginç. Son derece operasyonel, hayatı sahada geçmiş eski bir amerikan ajanına ben asla güvenmem.
Ayrıca kitaptaki bilgiler doğru olsa ne kimin işine gelir bunu da düşünmek lazım. Dünya halkları Abd'ye cephe mi alırlar? Sanmıyorum, zaten cephe almış durumdalar, Abd karşıtlığı uzun yıllardır mevcut.
Öldürülseydide... ; ABD halki şöyle düşünsün ' Adamı yaşatmadılar demekki dedikleri doğruymuş' . Sana göre ABD bilerek öldürmüş olacaktı...
Aşağı tükürsen, yukarı tükürsen zihniyet aynı yutacaksın o tükürüğü
-
Başlığı görür görmez Zeitgeist'den bir video olacağını tahmin etmiştim.Gerçekten harika bir belgesel tüm siyasi gerçekleri açıklıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: osberto
quote:
Öldürülseydide... ; ABD halki şöyle düşünsün ' Adamı yaşatmadılar demekki dedikleri doğruymuş' . Sana göre ABD bilerek öldürmüş olacaktı...
Ölen ölür, kaybolur gider. Zaten kitapta da bundan bahsetmiyor mu? Önümüze çıkan herkesi öldürürüz demiyor mu?
Bu adamın yaptıkları CIA ile ters düşseydi emin olun çoktan öldürülürdü. Basit bir trafik kazası mesela, kim ne diyebilir?
quote:
Bir derdiniz mi var?...
İnsanlara saldırmadan yazı yazamayan biri daha... Kültür-Bilim'e kutlu olsun...
-
quote:
quote:
quote:
Ölen ölür, kaybolur gider. Zaten kitapta da bundan bahsetmiyor mu? Önümüze çıkan herkesi öldürürüz demiyor mu?
Bu adamın yaptıkları CIA ile ters düşseydi emin olun çoktan öldürülürdü. Basit bir trafik kazası mesela, kim ne diyebilir?
quote:
Bir derdiniz mi var?...
İnsanlara saldırmadan yazı yazamayan biri daha... Kültür-Bilim'e kutlu olsun...
1- Olayın bir kandırmaca oldugunu bu yüzden yayın yasağı getirildiğini söyülüyosun yada teori kuruyosun, bende sana yayın yasaği değil adam ölüdürülseydi de aynı şeyi söyleyecektin diyorum!!! yazılarımı dikkatli oku...
2- Derdim falan yok, 'Aşağı tükürsen, yukarı tükürsen zihniyet aynı yutacaksın o tükürüğü' tekrar ediyorum
-
Gerçekten düşündürücü bir video. -
midem kalkıyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yediklerimiz kaç saat sonra kaka olur
- vikingler ve türkler
- aklından geçen şeyin gerçekleşmesi diyanet
- hint avrupa ırkı
- türkmen aşiretleri listesi
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- seri katiller
- google maps toplu taşıma renkleri
- dünyada en çok konuşulan diller
- mars"a ayak basıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X