Şimdi Ara

bir eve birden fazla internet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, işlerim dolayısı ile bir hanede birden fazla internet hattı kullanmak durumundayım, sanırım bir eve iki adsl eve gelen hattın yapısına göre oluyor ya da olmuyormuş. Bir evde birden fazla internet bağlatmak için alternatif yollar nelerdir? Turkcell vınn var 50gb 129tl fiyat aldım ama bunun gibi başka bir çözüm bulabilir miyiz size de sormak istedim ben internette bulamadım çünkü.
    Teşekkürler cevaplar için şimdiden

• Kablon varsa bağlanır problem olmaz.
  • adsl'de 2 hat bağlatabilirsin farklı firmalardan bağlat veya aynı firmadan bağlat bişey olmaz bağlamak zorundalar o hattı eve eğer aynı firmadan bağlamazlarsa farklı firmadan adsl alırsınız ama bağlamama gibi bir lüksleri yok diye biliyorum
  • Selamlar tekrar, konu hortlatmış gibi olacağım, diğer arkadaşlara teşekkür ederim cevapları için.

Benim istediğim bir evde mümkün olabilecek en fazla dış ip'ye sahip olmak, gelecekteki girişimimin testleri için her bilgisayarın/cihazın kendine ait dış ip adresi olması önemli. Bunun için mobil vınn modemlerden daha uygun bir yöntem var mıdır? 1 adsl hattında 2 modem kullansak da olmuyormuş sanırım, zaten mantıklı da değil. İnternetten proxy sağlayıcıları haricinde başka bir yöntem bulamadım. Teşekkürler cevaplar için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.