Şimdi Ara

Bir fare (logitech) bluetooth alıcısını farklı bir cihazı eşleştirmek için kullanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar benim bir masaüstü PC'im (Workstation) var. Doğal olarak dahili bir bluetooth alıcı-verici donanımı yok. Çizim yapmak amaçlı kullandığım için 27" monitöre sahibim ve diğer zamanlarda yaptığım en eğlenceli iş film izlemek. Workstation olduğu için kasada dahili hoparlör var fakat bir film izleme zevkini verecek kadar değil. Bu yüzden ben JBL marka bir bluetooth speaker aldım:https://www.jbl.com/bluetooth-speakers/JBL+CLIP+2.html . Şimdi bu speaker'i bluetooth üzerinden bu alete bağlamak için elimde fazladan var olan Logitech bir farenin alıcısını çeşitli programlar yükleyerek PC'min bir bluetooth alıcısı olmasını sağlayabilir miyim? Dışarıdan bir USB bluetooth alıcısı satın almak istemiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür?

Teşekkürler...

• bu soruyu nbende meark ediyorum elimde fazladan mause bluetooth alıcısı var bunu xbox oyun kolunda nasıl kullanabilirim, gidip cük kadar bi cihaza 50 tl vermek istemiyorum

• Konuyu hortlatınca gördüm de yazdığım yazıyı bile hatırlayamayacak kadar unutmuşum açtığım konuyu :D Sonrasında yaptığım araştırmalarda logitech alıcılarının başka bir amaçla kullanılamayacağını bulmuştum sanırım. Beynine girip yazılımsal olarak çipine müdahale edip yeni bazı kodlar ekleyebilirsen ancak o zaman yapabilirsin. Yani oralarda bezi olan adam bile bu işi zor yapar. O yüzden bende gittim o cük kadardan bile küçük şeye 70tl'gibi bi para bayıldım, hem de 1 seneden daha öncesinde sanırım. Yani öyle 50 tl'lik bi şey de pek kalmadı, varsa da bi halta yaramıyor, çekim mesafesi, kalitesi falan yerlerde oluyor.

Hasılı cük kadar şeye bizi bu kadar paralar vermek zorunda bırakanlar utansın...

• quote:

Orijinalden alıntı: cmmr

Konuyu hortlatınca gördüm de yazdığım yazıyı bile hatırlayamayacak kadar unutmuşum açtığım konuyu :D Sonrasında yaptığım araştırmalarda logitech alıcılarının başka bir amaçla kullanılamayacağını bulmuştum sanırım. Beynine girip yazılımsal olarak çipine müdahale edip yeni bazı kodlar ekleyebilirsen ancak o zaman yapabilirsin. Yani oralarda bezi olan adam bile bu işi zor yapar. O yüzden bende gittim o cük kadardan bile küçük şeye 70tl'gibi bi para bayıldım, hem de 1 seneden daha öncesinde sanırım. Yani öyle 50 tl'lik bi şey de pek kalmadı, varsa da bi halta yaramıyor, çekim mesafesi, kalitesi falan yerlerde oluyor.

Hasılı cük kadar şeye bizi bu kadar paralar vermek zorunda bırakanlar utansın...

Ne marka aldın peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.