|
Bir fare (logitech) bluetooth alıcısını farklı bir cihazı eşleştirmek için kullanmak.
-
-
bu soruyu nbende meark ediyorum elimde fazladan mause bluetooth alıcısı var bunu xbox oyun kolunda nasıl kullanabilirim, gidip cük kadar bi cihaza 50 tl vermek istemiyorum
-
Konuyu hortlatınca gördüm de yazdığım yazıyı bile hatırlayamayacak kadar unutmuşum açtığım konuyu :D Sonrasında yaptığım araştırmalarda logitech alıcılarının başka bir amaçla kullanılamayacağını bulmuştum sanırım. Beynine girip yazılımsal olarak çipine müdahale edip yeni bazı kodlar ekleyebilirsen ancak o zaman yapabilirsin. Yani oralarda bezi olan adam bile bu işi zor yapar. O yüzden bende gittim o cük kadardan bile küçük şeye 70tl'gibi bi para bayıldım, hem de 1 seneden daha öncesinde sanırım. Yani öyle 50 tl'lik bi şey de pek kalmadı, varsa da bi halta yaramıyor, çekim mesafesi, kalitesi falan yerlerde oluyor.
Hasılı cük kadar şeye bizi bu kadar paralar vermek zorunda bırakanlar utansın...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cmmrKonuyu hortlatınca gördüm de yazdığım yazıyı bile hatırlayamayacak kadar unutmuşum açtığım konuyu :D Sonrasında yaptığım araştırmalarda logitech alıcılarının başka bir amaçla kullanılamayacağını bulmuştum sanırım. Beynine girip yazılımsal olarak çipine müdahale edip yeni bazı kodlar ekleyebilirsen ancak o zaman yapabilirsin. Yani oralarda bezi olan adam bile bu işi zor yapar. O yüzden bende gittim o cük kadardan bile küçük şeye 70tl'gibi bi para bayıldım, hem de 1 seneden daha öncesinde sanırım. Yani öyle 50 tl'lik bi şey de pek kalmadı, varsa da bi halta yaramıyor, çekim mesafesi, kalitesi falan yerlerde oluyor.
Hasılı cük kadar şeye bizi bu kadar paralar vermek zorunda bırakanlar utansın...
Ne marka aldın peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X