Şimdi Ara

bir fikrim var önerilerinizi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar web tasarım ve seodan anlarim. bir site açma planım var. özellikle bu konulardan anlamayanların görüşlerine ihtiyacım var.Arkadaşlar web tasarım ve seodan anlarim. bir site açma planım var. özellikle bu konulardan anlamayanların görüşlerine ihtiyacım var.Arkadaşlar web tasarım ve seodan anlarim. bir site açma planım var. özellikle bu konulardan anlamayanların görüşlerine ihtiyacım var.
    Üni okuduğum şehirle ilgili bir site açmayı planlıyorum. Sitenin içeriği şu şekilde olacak.

şehrin tarihi
    tarihi ve gezilecek yerleri
    bu şehirden çıkmış ünlülerin biyografileri
    yöresel yemeklerin tarifleri
    bu güne kadar yaşanmış önemli olaylar

içerik genel olarak böyle olacak. bunları yaptıktan sonra da düzenli olarak haber girip siteyi güncel tutacağım. ayrıca birde chat bolumu ekleyip sitenin ziyaretçi sayısını arttırabilirim. iletişim bölümünde okuyan öğrencilerden yardim alınarak sokak röportajlarida yapılabilir.

eğer bu site tutarsa birde forum kısmı açmayı planliyorum. bu foruma sadece o şehirde okuyan üni öğrencileri kaydolabilecek. şehirle ilgili üniyle ilgili her türlü paylaşım yapabilirler.

evet arkadaşlar aklımda böyle bir proje var. siz olsanız bu siteyi yada forum kısmını ziyaret eder misiniz? ara ara girip takılırmısınız bu siteye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İhtiyaç doğrultusunda girerim. Mesela şehirle ilgili bilgi edinmem gerektiğinde ve ya bir yemek tarifi aradığımda. İlla ki girip takılan olur fakat ben şahsen ihtiyaç doğrultusunda bir siteye giriş yapıyorum. Bir tek burası var sık sık ziyaret ettiğim. Ayrıca tasarım çok önemli. Göze hoş gelmeli site.
  • cevabın için teşekkür ederim forum kısmı hakkında ne düşünüyorsunuz öğrenciler sık sık ziyaret eder diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekeno

cevabın için teşekkür ederim forum kısmı hakkında ne düşünüyorsunuz öğrenciler sık sık ziyaret eder diye düşünüyorum.

O uni de okuyan öğrenciler illa ki ziyaret ederler. En azından okulda tanınan biriyseniz, çevreniz genişse işiniz daha da kolaylaşır.
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.