Şimdi Ara

Bir Galatasaraylı'nın Carlos Sevdası :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Carlos'un transferi için FB'li arkadaşıyla iddiaya giren Ordulu Galatasaray taraftarı iddiayı kaybedince saçlarını kazıttı. GS taraftarı Haluk Gürdal, saçlarına da Carlos yazdırdı...

100 yılı aşkın süren ezeli rekabet ebedi dostluk örneği bu kez farklı bir kulvarda Ordu'da yaşandı. Galatasaray taraftarı olan Haluk Gürdal Fenerbahçe'li arkadaşıyla Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferi için iddiaya girdi. Gürdal'ın tezi Fenerbahçe'nin Carlos'u transfer edemeyeceğiydi. Bu transfer gerçekleştiği an Haluk Gürdal berberin yolunu tuttu. Gürdal önce saçlarını kestirdi. Gürdal saçlarının arkasına Carlos diye de yazdırarak bir süre sokakta dolandı. Galatasaray taraftarı bir daha bu tür iddialara girmeyeceğini açıkladı....

Bir Galatasaraylı'nın Carlos Sevdası :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fotoşop

• lan iyi kaka v.b. bişi değildi
  • Bir de yöneticileri verdikleri sözü tutsa
    Hani trömsöye eleyemezsek Türkiyeyi terkederiz diyenler
    Yok formasını alamaz diyenler

• numarayı da yazdırsaymış
  • Yakışmış...!!!
  • iLgİnÇ........
  • 1 Tane böyle antenler çıkar bizi maskara eder sonra,Hayırda hangi haberci bunu haber yapmak için orduya gidiyo veya böle bi haber eline geçtimi kaile alıyo ben burada haber göremiorum.
  • ağır ol bakalım ben orduluyum sen hiç orduya gittinmi ordu nufusunun %50 si g.saraylı ama cok şükürki ben feneri secmişim ve rahat etmişim yoksa bende senin tepki vermek zorunda kalıcaktım
    quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

1 Tane böyle antenler çıkar bizi maskara eder sonra,Hayırda hangi haberci bunu haber yapmak için orduya gidiyo veya böle bi haber eline geçtimi kaile alıyo ben burada haber göremiorum.

• photoshop
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

photoshop

haklısın photoshop

tıpkı, fenerbahçe formalı carlos gibi dimi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.