Carlos'un transferi için FB'li arkadaşıyla iddiaya giren Ordulu Galatasaray taraftarı iddiayı kaybedince saçlarını kazıttı. GS taraftarı Haluk Gürdal, saçlarına da Carlos yazdırdı...
100 yılı aşkın süren ezeli rekabet ebedi dostluk örneği bu kez farklı bir kulvarda Ordu'da yaşandı. Galatasaray taraftarı olan Haluk Gürdal Fenerbahçe'li arkadaşıyla Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferi için iddiaya girdi. Gürdal'ın tezi Fenerbahçe'nin Carlos'u transfer edemeyeceğiydi. Bu transfer gerçekleştiği an Haluk Gürdal berberin yolunu tuttu. Gürdal önce saçlarını kestirdi. Gürdal saçlarının arkasına Carlos diye de yazdırarak bir süre sokakta dolandı. Galatasaray taraftarı bir daha bu tür iddialara girmeyeceğini açıkladı....
Bir de yöneticileri verdikleri sözü tutsa Hani trömsöye eleyemezsek Türkiyeyi terkederiz diyenler Yok formasını alamaz diyenler
numarayı da yazdırsaymış
Yakışmış...!!!
iLgİnÇ........
1 Tane böyle antenler çıkar bizi maskara eder sonra,Hayırda hangi haberci bunu haber yapmak için orduya gidiyo veya böle bi haber eline geçtimi kaile alıyo ben burada haber göremiorum.
ağır ol bakalım ben orduluyum sen hiç orduya gittinmi ordu nufusunun %50 si g.saraylı ama cok şükürki ben feneri secmişim ve rahat etmişim yoksa bende senin tepki vermek zorunda kalıcaktım
quote:
Orjinalden alıntı: Turgut
1 Tane böyle antenler çıkar bizi maskara eder sonra,Hayırda hangi haberci bunu haber yapmak için orduya gidiyo veya böle bi haber eline geçtimi kaile alıyo ben burada haber göremiorum.