Windows 7 Ultimate kullanıyorum. İtunse, adobe, fixİt vs çoğu programı yüklerken 'bir iç hata oluştu' şeklinde uyarı alıyorum. Sebebini ve nasıl çözebileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Bu hatayı ne yapınca veriyor? Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? En son ne zaman format attırdın?
Forum Arabirim
kullanıcısına yanıt
ya program yüklerken tak bu hatayı veriyor. windows 7 ultimate var yaklaşık 1 ay önce de format attım. bazı programlarda sıkıntı yok ama bazılarını yüklerken bu problem çıkıyor. sebebini çözemedim güncellemelerle alakalı olabilir mi diye düşünüyorum. yada neyi eksik yapmış olabilirim?
Sistem geri yükleme yap. Yeni bir hesap oluştur. Windows Update yap.
Forum Arabirim
kullanıcısına yanıt
Problemi çözdüm!!!!1!!!!!1
biraz zahmetli oldu ama bir daha bu problemle karşılaşan olursa çok faydası dokunur umarım. Yüklü güncelleştirmelerden "KB2918614" güvenlik güncelleştirmesini silip sistemi yeniden başlatıyoruz. ekstra herhangi birşey yapmaya gerek kalmadan eskisi gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: boogeman07
Problemi çözdüm!!!!1!!!!!1
biraz zahmetli oldu ama bir daha bu problemle karşılaşan olursa çok faydası dokunur umarım. Yüklü güncelleştirmelerden "KB2918614" güvenlik güncelleştirmesini silip sistemi yeniden başlatıyoruz. ekstra herhangi birşey yapmaya gerek kalmadan eskisi gibi...
O kadar güncelleme arasında nasıl olduda bunu seçebildiniz("Beni seç" mi dedi?)? Neden o?
yabancı sitelerde benzer problemlere karşı bazı güncellemelerin silinmesini önermişler. Bulana kadar canım çıktı zaten nasıl çözülceğini. sonuç olarak problem halloldu :DDDD