Şimdi Ara

Bir insan neden Astra Classic III alır? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok merak ediyorum şu 2014 model b sınıfı konforlu, rüzgar sesi almayan , koltukları sarıp sarmalayan , konforlu , az yakan çok kaçan , yola yapışan, 5 kişiyi ve bagajı ile taşırken yokuşta bayılmayan. Hee bir de 45.000 liradan fazla olmasın hemen alacağım onuda söz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    Bodoslama dalmaktan kastınız nedir? Yol üstüne çukurları kapatmak için yama çekilmiş bunların üstünden geçerken malum firen yapmıyorum siz yapıyormusunuz yama geldi firene basmam mı gerekiyor diyorsunuz?Çukurdan bahsetmiyorum ben çukurda tabiki yer araba cukuru belli eder uçak kullanmıyoruz.
    Aracınızı sevebilirsiniz ama artık gereksiz yere konforlu diyip durmayın.Yamaları hissetiren astra yapılmadı demişssiniz demekki ya siz astra görünümlü başka bir araca biniyorsunuz yada ben astraya binmiyorum.
    Ayrıca bu konforsuzluktan dolayı lastiklerimin havası 28.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin(bjk) -- 29 Haziran 2014; 3:20:54 >
  • B sınıfı bir arabaya 50-60 bin saymak kusura bakmasın kimse o kadar enayi ve ergen değilim ne yazık ki.

Tek kapı olması sorun olmayacaksa Seat Ibiza SC alabilirsin :) FR'ı da olursa tadından yenmez :)

1.2 TSI + DSG ile beraber güzel donanımlar, kavrayan spor koltuklar, deri direksiyon ve vites topusu, CC, Aux, 6 hoparlör, LED farlar. Rüzgar sesi de almıyor. Yol tutuşu da güzel :) Polo ve A1'deki gibi tok bir kasası ve kaportası var. Yalıtımı güzel kapısı da güzel kapanıyor. Fitilleri başarılı.
  • alaattin(bjk) A kullanıcısına yanıt
    Siz yol kusurlarından ötürü konforsuz buluyorsanız arabanızı, o arabanın kusuru değil yolun kusuru. Run flat lastikli bir Mercedes veya Bmw'ye binseniz intahar edersiniz herhalde. Golf alın kurtulun forumda en çok tutulan arabalar üstü bir araba sonuçta.

• tolgacem kullanıcısına yanıt
    Tsi+ Dsg+DoğuşOto=Şeytan üçgeninin üstüne de kısa dingil mesafesi topaç gibi dön dur işin yoksa

• alaattin(bjk) A kullanıcısına yanıt
    Çok satması iyi olduğunu göstermiyorsa Golf'ünde iyi araba olduğu kanıtlanır o zaman

Lastiğim run flat felan değil.Doğuş grubunun sattığı her arabaya da soğuk bakarım ayrıca.Lakin 2008 jetta ile ve aynı yoldan kendi astramla geçtim fark bariz jetta konfor anlamında çok bariz üstün.Özellikle denedim.Zaten satacağım merak etmeyin biri faydalansın bu konforsuzluktan.
    Forumda konuşulan lafları bana mal etmeyin lütfen.Ayrıca kusura bakmayın hiç 40 yaşının olgunluğunda biriyle konuşuyormuşum gibi hissetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin(bjk) -- 29 Haziran 2014; 3:49:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

Şu arabaya konforlu diyorlar ya artık nediyeceğimi bilemiyorum.Araştırırkende konforlu dediler aldık şimdi içimden geçenler bana kalsın.Bu kadar konforda rezil sert süspansiyonu olan arkasını bu kadara sallayan,direksiyonu torostan bozma,vitesin kemikli oluşunun gerçekten bi öküz kavalı kırar şekilde olması,yanal desteklerinin zayıf oluşu her virajda kendini araç koltuğunda tutma çaban .Motoruna çok kızmıyorum kapasitesi belli olan bir motor ama arkadaş gitmiyor hele hele klima açıken.Araca konforlu diyenler kaymak asfalttan inmeyip dağ yollarına girmeyenlerdir .Girselerdi bu arabayı benzin döker yakarlardı.Fiyestaya yorum yapmıyorum kullanmadım.

Sizinde yorumlarınız Astra H kullanmamış biri gibi duruyor ; yok arkası sallanıyormuş yok Toros'tan bozma kemikli vitesi varmış, yok nazlı bir arabaymış dediğiniz araba bu araba mı? Acaba ?
    https://m.youtube.com/watch?v=00po55sXAtE

Astra H HB 4249 mm
    Seat Ibiza 4052 mm

İki arabanın da 4 kapılı modellerine baktığımızda çok da bir farklılık gözükmüyor. Yani c sınıfı için küçük bir araba Astra H. Günümüzün B sınıfı arabalarıyla benzer boyut, eş değer hatta bazı modellerden daha kötü yalıtım (rüzgar sesi özellikle), 2004'ten kalan bir araba olduğu için güvenlik konusundaki handikapları ve teknoloji eskiklikleri yüzünden, hala Opel bu arabayı uygun fiyata satabiliyor. Zaten bu handikapları olmasa bu fiyata satmaz Opel. Ya da Astra H çok iyi bir araba olsaydı J çıkmazdı.

Ben gidip sıfır araba alacak olsam bütçem de bu aralıklarda olsa Astra H almam. Artık arabalarda Bluetooth ve akıllı sistemler konuşulurken Aux bile olmayan, sesin kısılıp açıldığını belirtmeyen, ses kalitesinin çok da iyi olmadığı arabalarla ben şahsen uğraşmam. Haa Astra H alacaksam da giderim ikinci el alırım.

Gidip de 10 11 senelik arabaya sıfır diye boşline'a para vermem.

Tamam beyfendi söylediğim herşey yalandı.İyi geceler.

• tolgacem kullanıcısına yanıt
    Aux girişi yokmuymuş ? Bluetooth ve akıllı sistemlerin hangisi ve ne kadarı standart ? Güvenlik donanımı eksik olan özellik hangisi acaba ? Her yeni çıkan kasa bir önce ki kötü diye çıkıyorsa J kasa çıkınca H kasanın üretimi niçin durmadı ? Rüzgar sesiymiş, ben her gün Florya'da inen uçakların altından geçiyorum da camlarım kapalıyken,yanımdan kamyon geçmiş kadar gürültü ancak hissederken yalıtımı berbat kullanıyormuşum haberim yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 29 Haziran 2014; 8:19:45 >
  • İşte donanım listesi Astra H'ın
     Bir insan neden Astra Classic III alır?

• DH linç tayfası gelmiş yine. Bu forumun ne kadar yanıltıcı olduğunun bir başka kanıtı bu konu. Tamam astra h süper bir araç değil. Ama rakiplerine ve benzer fiyatlı araçlara baktığınız zaman son derece yeterli ve memnun edici bir araba. Evet süspansiyonları sert, evet iç haömi dar, evet motoru ortalama, ama bu onu kötü yapmıyor. Allahaşkına lineacı, paliocu, meganecı tayfası gelip de tü kaka yazmasın şu araca, onların araçlarını bilmiyoruz sanki. Mehane mı daha iyiydi astradan? bravo mu? auris mi? Geçin allah aşkına. Çamur atma diz boyu. Astra sahibi dğeilim ama bu kasa astrayı 3 iş arkadaşımda da olmasından dolayı çok iyi biliyorum. Bu arabayı makul fiyatlara alan memnun mesut sürer onu söyleyeyim. Tek kusuru dar ve klostrofobik iç mekanı. Ferah bir araba değil. Ama 30binli rakamlara alıp da kimseyi üzmez. Sanki tutup gidip alacağınız civic, golf çok çok fazla şey sunuyor, çok daha fazla konfor performans sunuyor bu arabaya göre. Aynı sınıf arabalar, hepsinin birbirlerine göre iyi, kötü yanları var. Yineleyeyim astra mükemmel demiyorum am akesinlikle bu konuda bazı çamur atıcıların göstermeye çalıştığı kadar kötü bir araba değil. Alınacaksa 1.6 enjoy alınmalı ama.

Hani çamurcular toyota konularında nerdesiniz. 1.4 yağ yakan, hatta motor değişimi gerektiren araçları toyota üretiyor, ona gelince çok süper sorunsuz marka dğeil mi? Bu kadar iki yüzlüsünüz işte. Honda, toyota, volvo süper kalan tüm markalar kötü değil mi? Hadi ordan be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 29 Haziran 2014; 11:28:55 >

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Ben kullandığım arabayı analttım burada çamur felan atmadım.Olanları söylüuyorum astra alacaklar konfor içşn alacaksa KONFOR YÖNÜNDEN bu işe yaramaz aracı almayın.Ayrıca megane 2 de bu araçtan süspansiyon konforu olarak daha iyi onuda kullandım.Hadi oradan madi oradan demeyin sabihi değilsiniz kaç kere kullandınız kaç kere bozuk yolaa girdiniz de konuşuyorsunuz burada?

• quote:

Ben kullandığım arabayı analttım burada çamur felan atmadım.Olanları söylüuyorum astra alacaklar konfor içşn alacaksa KONFOR YÖNÜNDEN bu işe yaramaz aracı almayın.Ayrıca megane 2 de bu araçtan süspansiyon konforu olarak daha iyi onuda kullandım.Hadi oradan madi oradan demeyin sabihi değilsiniz kaç kere kullandınız kaç kere bozuk yolaa girdiniz de konuşuyorsunuz burada?

Evet megane 2'nin süspansiyon konforu gerçekten çok iyi astraya göre lokum gibi. Ama malzemesi vs rezalet. Artı hayatımda bindiğim en rahatsız koltuklar 1. megane 2'de, 2. fiat panda'da. Dolayısıyla megane'ın süspansiyonlar çok daha yumuşak olmasına rağmen o son derece rahatsız koltukları yüzünden yol işklence oluyor. Artı sıfır izolasyonu ve her yerinin zangırdaması da cabası. Astrayla aynı kefeye bile konamayacak bir otomobil. Sırf dizel motor ya da yumuşak süspansiyonla bitmiyor iş.

Evet astranın sahibi değilim ama çok kez kullandım. Hemen her gün de biniyordum yemek vs dolayısıyla. Bozuk yola girmedim. Zaten söylüyorum astranın süspansiyonları sert konfora değil tutuşa yönelik diye. Ama koltuklarının rahatlığı olsun, yolda gidişi olsun, ivmelenmesi olsun, izolasyonu olsun, direksiyonu alsun asla bu başlıkta yaratılmaya çalışılan gibi rezil bir araba değil. Millet öyle bir yazıyor ki sanırsın herkesin altında e320 mercedes var..

• Araba kullanmasını Renault 12'de öğrenmeme rağmen ona bile konforsuz diyemem. Bu yaşıma kadar ne arabalar gördüm kullandım hepsini tek tek yazacak ve ispatlayacak gereksinimim yok. Renault 12'ye bile bu kadar yerin dibine sokamam ki sokulacak arabada değildir ki taş olurum.
    Birde şu konfor manyağı C sınıfı arabayı görsek de kurtulsak bu kısır döngüden. Bu kadar yeter,otomobil'in o'sundan bir haber insanlar ne kullanırsa kullansın Bluetooth'lu, Aux'lu, konforlu bir dünya araba var zaten onları kullanın, ne işiniz var Astra'ymış filanmış uğraşmayın kalas arabayla ne işiniz var canım?

• Ocak ayında sıfır aldım toplam 160 km kullandım. Hemen sattım. Aldığım 2. El 407 den sonra yaptığım en büyük hatadır. "B sınıfı fiyatına c sınıfı" diye düşünüp hata yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Evet megane 2'nin süspansiyon konforu gerçekten çok iyi astraya göre lokum gibi. Ama malzemesi vs rezalet. Artı hayatımda bindiğim en rahatsız koltuklar 1. megane 2'de, 2. fiat panda'da. Dolayısıyla megane'ın süspansiyonlar çok daha yumuşak olmasına rağmen o son derece rahatsız koltukları yüzünden yol işklence oluyor. Artı sıfır izolasyonu ve her yerinin zangırdaması da cabası. Astrayla aynı kefeye bile konamayacak bir otomobil. Sırf dizel motor ya da yumuşak süspansiyonla bitmiyor iş.

Evet astranın sahibi değilim ama çok kez kullandım. Hemen her gün de biniyordum yemek vs dolayısıyla. Bozuk yola girmedim. Zaten söylüyorum astranın süspansiyonları sert konfora değil tutuşa yönelik diye. Ama koltuklarının rahatlığı olsun, yolda gidişi olsun, ivmelenmesi olsun, izolasyonu olsun, direksiyonu alsun asla bu başlıkta yaratılmaya çalışılan gibi rezil bir araba değil. Millet öyle bir yazıyor ki sanırsın herkesin altında e320 mercedes var..

Bi kere koltuk yapısından bahsediyorsanız astrada da ben bel ağrısı çekiyorum 2 saat yolculuk yaptığımda bunu söylemedim bana has bir durumdur diye.Sıfır izolasyon diyorsunuz da siz bi soğuk asfalta girin izalsyon felan olmadığını göreceksiniz astrada izolasyon yönünden başarılı kategorisine sokulacak bir araç değildir zira lineadan hiç bir farkı yok defalarca linea kullandığım halde(burayıda yanlış anlamayım hemen izolasyon olarak)
    Tamam işte bende astranın konforlu olmadığını bozuk yolda yolu çok hissetiğinizi söylüyorum inatla burada birileri çıkıp 18 inç jantım var çok konforlu gidiyor diyor milleti yanlış yönlendiriyor.Satıp e320 alacam bu arada bu aracın bana bu yönden iyi bi katkısı olacak

• bende çook seviyorum o kasayı ya ilk çıktığında görünce mutlu olurdum astra <3
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.