Şimdi Ara

Bir insan neden Astra Classic III alır? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
6.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet Alınır Stabilliği tok süspansiyonu Frenleri donanımı (donanım diyerek geçme) alışınca çok rahatlık sağlıyor arabaya bin in onu aç bunu aç uğraştırmıyo otomatik klima diğer arabalarda bilmiyom ama ön koltukların altında klima çıkışı var arkayayı soğutmak için hava sıcak arabanın camlarını açmak istiyorsun kumandayla hepsini uğraştırmadan açıyor.farlar far olduğunu unutturuyor.kararan dikiz aynası acayip faydalı camlar anahtarı çıkardıktan sonra 2-3 dk açılıp kapanabiliyor.kapılar yanlışlıkla açılmaya karşı kendini belli bi süre sonra kitliyor.cam açma kapama düğmeleri ışıklı.camlar sıkıştırmaya karşı engelli bi cisim varsa üstünde kapanmıyor.bağaj kapağı çekmeli asılmalı olarak açılmıyor dokunmatik ve pratik.

arabada frenlere önem verilmiş bu önemli ıds var arabada plus yok sadece ıds var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 28 Haziran 2014; 10:13:47 >
  • Fiyatına göre kaliteli bir araba. İçi biraz dar ama amacı getirsin götürsün olup donanımla falan ilgilenmeyenler için iyi bir f/p aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Gayet Alınır Stabilliği tok süspansiyonu Frenleri donanımı (donanım diyerek geçme) alışınca çok rahatlık sağlıyor arabaya bin in onu aç bunu aç uğraştırmıyo otomatik klima diğer arabalarda bilmiyom ama ön koltukların altında klima çıkışı var arkayayı soğutmak için hava sıcak arabanın camlarını açmak istiyorsun kumandayla hepsini uğraştırmadan açıyor.farlar far olduğunu unutturuyor.kararan dikiz aynası acayip faydalı camlar anahtarı çıkardıktan sonra 2-3 dk açılıp kapanabiliyor.kapılar yanlışlıkla açılmaya karşı kendini belli bi süre sonra kitliyor.cam açma kapama düğmeleri ışıklı.camlar sıkıştırmaya karşı engelli bi cisim varsa üstünde kapanmıyor.bağaj kapağı çekmeli asılmalı olarak açılmıyor dokunmatik ve pratik.

arabada frenlere önem verilmiş bu önemli ıds var arabada plus yok sadece ıds var

Arkaya hava ufleme kanali daciada da var.

Son derece bes para etmez motoru var hem duzeli ben benzinlisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• B sınıfından ucuz C sınıfı almakla akıllılık yapmıştır..

• Neden almasın araba birazda gönül işi zevk meselesi
  • B sınıfı parasına C sınıfı,pekçok insana cazip geliyor

• zevkler ve renkler tartışılmaz,bir otomobil alırken bence en önemli şey arabayı benimsemektir,diğer teknik özellikler sonra gelir,o araba istediği kadar güvenli veya az yaksın teknik özellikleri üst düzeyde olsun,herşeyden önce içine sinmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Gerçekten kalas gibi bir araba. Tek iyi yanı çok iyi yol tutuşu var. Onun dışında hidrolik olduğu belli olmayan ağır direksiyonu, zor geçen vitesleri, 50 yaş üstüne hitap eden konsol tasarımı ve ışık rengi, vasatı aşamayan ses sistemi, performanssız dizel ve benzinli motor seçenekleri, zaten 1.3 dizeli hiç gitmiyor, bazı yokuşlarda sağ veya sola 90 derece sokak dönüşlerinde araç 1. vitese düşüyor, gerçekten çok sıkıcı bir araba. Tek avantajı dizellerinde az yakması ve iyi yol tutuşu.

+100000

• Astra h efsanedir candir hala tipini beğeniyorum 1.3 95 lik dizeli seri ama uçmuyor 5-6 litre yakiyor bana uygun geldi.hizla isi olmayana en iyi secenek bu arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Astra h efsanedir candir hala tipini beğeniyorum 1.3 95 lik dizeli seri ama uçmuyor 5-6 litre yakiyor bana uygun geldi.hizla isi olmayana en iyi secenek bu arac.

Yapma arkadasim o arabanin nesi seri... Kanser oluyordum. 1.5 dci 65 hp logan daha seriydi son hiz olarak astra kadar olmasa da kalkisya vs cok daha ondeydi

• bu araba alınabilecek en iyi araba dizelli üretilse hala satış yapardı fiyatını tam olarak hakeden bi araba parasının arabası yani opel üretimden çıkarmasa daha bi 5 sene daha satar emin ol şahin doğan kadar astra h var ortalıkta
  • Araba kullanmayı bilmeyen broşür, internetteki yorumları vs. okuyup bisey bildiğini sananlar gene sallamis burda astra h kasaya araç 1.3 olabilir ekonomi odaklı bi motor 1.7si vergiden dolayi tutulamadi malesef. Devrini alınca gayette güzel gidiyordu. Altındaki arabanin karakterini bilirsen her türlü istedigini alırsın. Konfor olarakta gayet yeterli buldum süspansiyonlar falan yumusakti, yol tutuşa laf yok zaten gayet güzel yol tutuyor arac. Burda 1.3 motor diye bilip bilmeden sallıyor bazıları bişeyden anladığını sanıp. Araci hakkiyla kullanabilmek burda yorum yapmak kadar kolay degil tabi

• Arabada Konfor Yok Doğru. Virajlarda Sollamalarda Üzerinize Bi Kuvvet Uyguluyor İçeridekileri Dışarı Atmak İstercesine.Buda Süspansiyon Sertliğinden Ve Stabiletesinden Kaynaklanıyo.Arkada Bile Sabitlenmek İçin Kemer Takma Hissi Duyduruyor.
  • Opel bayisi bu yıl son gelen astra h lar dedi. Ama bence astranın yeni kasası gelene kadar devam edecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Astra h efsanedir candir hala tipini beğeniyorum 1.3 95 lik dizeli seri ama uçmuyor 5-6 litre yakiyor bana uygun geldi.hizla isi olmayana en iyi secenek bu arac.

Yapma arkadasim o arabanin nesi seri... Kanser oluyordum. 1.5 dci 65 hp logan daha seriydi son hiz olarak astra kadar olmasa da kalkisya vs cok daha ondeydi

1.3 90lik doblo aracim var o bile gayet seri 1400kg astra kac kg bilmem fakat bir kere deneme sansim oldu 95likdi doblodan seri tamam çabuk hızlanmiyor ama hiz sabitleyiciyle 90 100 km gibi hizlarda 4 küsür litrelere düşüyor manueli ekonomik.
    1.3 diye bu forumda herkes küçümsüyor fskat turbolu ve uzun ömürlü bir motor bakimlisi rahat 500k km yapar .ekonomi amaçlı motor vergiside daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Güzel araba ona lafım yok, motoru biraz gürültülü olsa da rahatsız edici değil, yol tutuşu güzel, amortisörleri de iyi bence olması gerektiği gibi jetta gibi vurdurtmuyor corolla gibi sektirmiyor, frenlemesi harika, motoru yeterli iç dizaynı bence hoş ve oturuş pozisyonu güzel.

ama arabada yol bilgisayarı bile yok, sesi açıyorum ses yükseliyor rakamlar falan gözükmüyor ekranda ne kadar açtığımı bilemiyorum, bir de yanlış mı biliyorum ama gündüz farı da zorunlu olmamış mıydı? o da yok, kumandadan camları açıp kilitleme yok.

Ama fiesta da güzeldi mesela, donanımı yerindeydi motoru iyiydi, yol tutuşu güzeldi, yalıtımı da fena değildi ve daha ucuzdu...

Aracim 2007 model enjoy sport 1.3 cdti idi. Evet ses acilinca bir rakam gostermiyordu. Yol bilgisayari vardi. Kumandadan basili tutunca camlar acilip kapaniyordu. Kilitleme tusuna basinca acik cam varsa da kapaniyordu. Simdi mercedes var kitleyince camlari bile otomatik kapanmiyor. Oyle bir opsiyon bile yok

Anahtarda kilit tuşuna basılı tut öyle kapanır camlar.

Lan nick avatar hahshdydjagzlglrmwsgv)

• Şu arabaya konforlu diyorlar ya artık nediyeceğimi bilemiyorum.Araştırırkende konforlu dediler aldık şimdi içimden geçenler bana kalsın.Bu kadar konforda rezil sert süspansiyonu olan arkasını bu kadara sallayan,direksiyonu torostan bozma,vitesin kemikli oluşunun gerçekten bi öküz kavalı kırar şekilde olması,yanal desteklerinin zayıf oluşu her virajda kendini araç koltuğunda tutma çaban .Motoruna çok kızmıyorum kapasitesi belli olan bir motor ama arkadaş gitmiyor hele hele klima açıken.Araca konforlu diyenler kaymak asfalttan inmeyip dağ yollarına girmeyenlerdir .Girselerdi bu arabayı benzin döker yakarlardı.Fiyestaya yorum yapmıyorum kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Araba kullanmayı bilmeyen broşür, internetteki yorumları vs. okuyup bisey bildiğini sananlar gene sallamis burda astra h kasaya araç 1.3 olabilir ekonomi odaklı bi motor 1.7si vergiden dolayi tutulamadi malesef. Devrini alınca gayette güzel gidiyordu. Altındaki arabanin karakterini bilirsen her türlü istedigini alırsın. Konfor olarakta gayet yeterli buldum süspansiyonlar falan yumusakti, yol tutuşa laf yok zaten gayet güzel yol tutuyor arac. Burda 1.3 motor diye bilip bilmeden sallıyor bazıları bişeyden anladığını sanıp. Araci hakkiyla kullanabilmek burda yorum yapmak kadar kolay degil tabi

Devrini alinca sahin de gidiyor

• Astra H konforsuzmuş benimkinde 18 inch jantlar var gayette konforlu sertmiş evet erkek arabası sert olur en ufak şeyden yoldan çıkmaz orasından burasından ses gelmez 50 yaşın üstüne hitap ediyormuş, ben otuz yaşımda aldım 2004'te 40 yaşındayım hala kullanıyorum demek ki 10 sene daha kullanırım
    Bütün dünyada fanları olan bir araç ancak bu kadar taşlanır. Ne demişler meyve veren ağaç taşlanır
    Neyse sizin yumuşak konforlu oyuncak arabalarınız var, boşuna vaktinizi harcamayın Astra H için.

• Dağ yollarında jip veya Toros kullanılır, araba yahu bu dağ bayır arabası veya tank mı? Her gördüğü çukura gavur malı gibi girenlere göre tabi ki konforsuz gelir. Al bir tane Albea vur dağa bayıra o zaman.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.