Şimdi Ara

Bir insan neden Astra Classic III alır? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şahsen sadece yol tutuşu için bile alırım,11 yıllık bir tasarıma sahip olsada yüzü hala eskimemiş bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Ben şahsen sadece yol tutuşu için bile alırım,11 yıllık bir tasarıma sahip olsada yüzü hala eskimemiş bir araç.

+1
    Kaya gibi araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk meselesi tabi ki ancak benim de fazlasıyla beğendiğim bir araç.Dolayısıyla yüzü eskidi muhabbetine katılmıyorum.
    Kullanma fırsatım da oldu pek çok kez,fazlasıyla da memnun kaldım.Bence şuan fiyatıyla hala alınası bir araç.
  • Son kalanlarda satıldıktan sonra, bir daha böyle adam gibi araba bulunmayacak olması yeter de artar.

• Alinmasi icin sebepler

Tasarimi hala goze hos geliyor cok eskimedi.
    Baz donanim olsa bile hala bir cok C sinifinda olmayan elektronik sinyal, silecek kolu, bagaj kapagi dugmesi vs. var. Ozellikle elektronik kollar alistiktan sonra birakmasi zor.
    Ic dizayni, malzeme kalitesi sinifindan geri de degil.
    Direksiyon hissi ve yol tutusu.

Bu arada Bmw F30 da da sesi acarken ekranda gorunmuyor. Ki bence gormee gerek yok cunku gozune gore degil kulagina gore ayarlayacak sonucta sesi.
  • astra c sınıfı arabalar içinde fiyatına göre en iyisi. neden clioya fiestaya binsin ki...
  • Vee tüm bu yorumlardan sonra bugün gittim ve konfor paketlisini aldım sıfır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kazasız belasız, keyifini alarak kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye alınmasın ki o paraya B sınıfı araba alınamıyor bile, Aralık 2010' da 32.900 TL' ye konfor paketli 1.6 115hp modelini aldık benzinli kullanıyoruz. Sehirici 8.5 litre, sehirdısı 6.5-7 litre yakıyor.

• Teşekkürler Viper74. Renault 19 europa ile geçen 9 yıldan sonra artık bir değişiklik yapmak gerekiyordu. Clio, ibiza, fiesta, derken astra kafama yattı. Baz modelini alacaktım ama aradaki farklar çok fazlaydı 3bin fazlaya konfor olanı aldım.

• elophidae kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, bayağı güzel bir geçiş olmuş, sorum olacaktı, kaput keçesi var mı aracınızda?
  • Öncelikle teşekkürler. Kaput keçesi yok hocam.
    @Gamlı Baykuş

• Parasını sonuna kadar hak ediyor hocam. Tipi -göreceli de olsa- bence yeterince iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Vee tüm bu yorumlardan sonra bugün gittim ve konfor paketlisini aldım sıfır.

güle güle kullanın ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim.
    birde easytroniclerini ne kadara bıraktıklarını biliyormusunuz acaba?
  • Opele yazık ettiler, astra gayet güzel yol tutuşu rakiplerine göre zayıf bunun sebebide opel mühendislerinin araçı daha az maliyette zorlanması diye biliyorum bir çok dış basındada bu haberler çıktı umarım daha fazla bütçe verirler opel mühendislerine hiç kötü işler çıkarmıyorlar.
  • Teşekkür ederim hocam. aracı 40 bine aldım. Bayide 1 adet essentia 2 adet konfor paket kalmıştı. Otomatik yoktu.
    @otomobilci-x

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Opele yazık ettiler, astra gayet güzel yol tutuşu rakiplerine göre zayıf bunun sebebide opel mühendislerinin araçı daha az maliyette zorlanması diye biliyorum bir çok dış basındada bu haberler çıktı umarım daha fazla bütçe verirler opel mühendislerine hiç kötü işler çıkarmıyorlar.

yeni astrayı bilemem kullanmadım da bu astranın yol tutuşu rakiplerine göre zayıf mı? bence bir hatanız var, rakipleri ile yarışacak bir yol tutuşu var, hala bile gayet başarılı bir yol tutuşu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Teşekkür ederim hocam. aracı 40 bine aldım. Bayide 1 adet essentia 2 adet konfor paket kalmıştı. Otomatik yoktu.
    @otomobilci-x

teşekkürler. tekrar güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Opele yazık ettiler, astra gayet güzel yol tutuşu rakiplerine göre zayıf bunun sebebide opel mühendislerinin araçı daha az maliyette zorlanması diye biliyorum bir çok dış basındada bu haberler çıktı umarım daha fazla bütçe verirler opel mühendislerine hiç kötü işler çıkarmıyorlar.

yeni astrayı bilemem kullanmadım da bu astranın yol tutuşu rakiplerine göre zayıf mı? bence bir hatanız var, rakipleri ile yarışacak bir yol tutuşu var, hala bile gayet başarılı bir yol tutuşu var.

Araçı nasıl ne şekilde kullandığınıza göre değişir ben opeli yakından takip ediyorum ve opel geçmişim olduğu için net söylüyorum opel yol tutuşunda ileri değil geri gidiyor kısaca örnekler veriyim Önceki Astralara bakın en eskisine kadar kullanın onlarda hiç bir sistemde yok fakat araç güven veriyor ben buradayım diyor astra 3 kesinlikle onların yanına yaklaşamaz istediğin sistemi koy denge olayı ayrıdır.

• Aralık 2012 de aldık Essentia modelini ve çok beğenerek kullanıyoruz... Yol tutuşu gerçekten çok iyi.... 32.5 tl ye almıştık şimdi bu fiyata b segmenti bile alamıyorsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.