Şimdi Ara

Bir insan neden Astra Classic III alır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yol tutuşu daha iyi olduğu için

motor hacmi daha büyük olduğu için

yalıtımı daha iyi olduğu için

Daha konforlu olduğu için

Daha geniş olduğu için hele sedanı

C sınıfı benzınlı alınabilecej en uygun araç olduğu için

Hele ki bir ara konfor paketlisini 37 civarına verdiler o zaman kebaptı
  • 2010 da sifir alip 3 yil bindim hem dizel hem yari-otomatik fiyatina gore tartismasiz en iyi arabaydi.
    Sanzuman biraz sarsintili o kadar bende herkese tavsiye ederim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Güzel araba ona lafım yok, motoru biraz gürültülü olsa da rahatsız edici değil, yol tutuşu güzel, amortisörleri de iyi bence olması gerektiği gibi jetta gibi vurdurtmuyor corolla gibi sektirmiyor, frenlemesi harika, motoru yeterli iç dizaynı bence hoş ve oturuş pozisyonu güzel.

ama arabada yol bilgisayarı bile yok, sesi açıyorum ses yükseliyor rakamlar falan gözükmüyor ekranda ne kadar açtığımı bilemiyorum, bir de yanlış mı biliyorum ama gündüz farı da zorunlu olmamış mıydı? o da yok, kumandadan camları açıp kilitleme yok.

Ama fiesta da güzeldi mesela, donanımı yerindeydi motoru iyiydi, yol tutuşu güzeldi, yalıtımı da fena değildi ve daha ucuzdu...

Aracim 2007 model enjoy sport 1.3 cdti idi. Evet ses acilinca bir rakam gostermiyordu. Yol bilgisayari vardi. Kumandadan basili tutunca camlar acilip kapaniyordu. Kilitleme tusuna basinca acik cam varsa da kapaniyordu. Simdi mercedes var kitleyince camlari bile otomatik kapanmiyor. Oyle bir opsiyon bile yok

Parana kiyip bi ust paket alsaydin bir zahmet, vergisiz mazot almayi biliyorsun ama. Git sofor kapisina anahtari kapi kolundaki siyah yere gotur kitleme tusuna basili tut bak sunroofa kadar nasil kapatiyor. Kilit acmaya basili tutarsanda sunroof dahil acar.

Basili tutarak kapatmayi biliyoruz kardes. Yukarida da bahsettim. Halbuki sunroof aciksa tavana 2 damla su deyse otomatik olarak sunroofu kapatan teknolojiye sahip bir aracin kumandanin tek bir tusuna basip tum camlarini kapatmayip illa basili tutarak kapatmasi guzel birsey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Aralarında segment farkı oldudğu için

yol tutuşu daha iyi olduğu için

motor hacmi daha büyük olduğu için

yalıtımı daha iyi olduğu için

Daha konforlu olduğu için

Daha geniş olduğu için hele sedanı

C sınıfı benzınlı alınabilecej en uygun araç olduğu için

Hele ki bir ara konfor paketlisini 37 civarına verdiler o zaman kebaptı

Yeni nesil araclar da gayet iyi yol tutuyor focustur turevidir.

Tek kisi kullanildigi taktirde icinin daha genis olmasi bir sey ifade etmiyor bence.

Motoru 1.6 ve 115 bg olsa da pek de giden bir sey degil.

Yalitimi da one cikarilacak kadar iyi degil bence normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınmaz yüzü çok eskidi artık

• siz bu arabayı almayı mı düşünüyorsunuz? eğer düşünmüyorsanız neden bu soruyu sordunuz?

bin kiloluk hundaylara fiestalara 45 bin veriliyor da bu arabaya mı bu para verilmiyor amaç nedir anlayamadım alaman şahini opel mevzusu mu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krom7

siz bu arabayı almayı mı düşünüyorsunuz? eğer düşünmüyorsanız neden bu soruyu sordunuz?

bin kiloluk hundaylara fiestalara 45 bin veriliyor da bu arabaya mı bu para verilmiyor amaç nedir anlayamadım alaman şahini opel mevzusu mu :)

Bana bu araba alindi.

Gectigimiz aylarda anneme araba bakiliyordu babam sormustu araba alacak olsan ne alirdin diye ben de fiesta daha da pahali bir sey olacak ise toyota avensis alirim demistim.

Simdi bu araba fiestadan daha pahali, daha ucuza kapatabilecek iken, ogrenciye daha uygun fiesta varken neden bunu aldi?

Yani bir seyden yakindigin yok, araba kotu de demedim cok da guzel demin servise kadar gittim-zaten 30 km falan kullandim gercekten zevkli bir araba.

Su an servisteyim yol bilgisayari acilacak
     Bir insan neden Astra Classic III alır?

• quote:

araba en baz donanım, 1.6 benzinli motor ve düz vites bir de lpg takılmayacak.

Tek kişi tarafından kullanılacak.

bir insan neden bu arabayı alır?

Yani demek istediğim en baz donanımında çok boş, ve araba zaten tek başına kullanılacağından c sınıfı arabaya ne gerek var? daha uyguna daha donanımlı ve daha ucuz ford fiesta varken benzerleri varken neden astra classic III tercih sebebidir? fiyatını hakeden bir araba mı?

Bende aynı soruyu sana soriyim bi insan niye 40-50 bin civarı para verip B sınıfı bi arac alır ki bu bahsettigin fiesta koltuklarını çıkarım tas koysan oturan adam farkı anlamaz ici daracik pencereler hapishane kıvamında ? Bu fiyata ayakları yere daha sağlam basa daha buyuk daha ferah dahamantikli astra varken

• fiestanın koltuğuna oturan normal bir insan tekrar inmekte zorlanırda ondan
  • quote:

araba en baz donanım, 1.6 benzinli motor ve düz vites bir de lpg takılmayacak.

Tek kişi tarafından kullanılacak.

bir insan neden bu arabayı alır?

Yani demek istediğim en baz donanımında çok boş, ve araba zaten tek başına kullanılacağından c sınıfı arabaya ne gerek var? daha uyguna daha donanımlı ve daha ucuz ford fiesta varken benzerleri varken neden astra classic III tercih sebebidir? fiyatını hakeden bir araba mı?

insanlar neden mi astra alır.1 çok parası vardır ki sanayicilerizengin etmek ister.2hiç bir derdi yoktur başına dert almak ister.3benim düştüğüm hataya düşmek için
  • Gayet güzel araba gidip B segmenti araba alacağıma. C segment standartlarında konfor ve genişliğe sahip araba alırım. 2.El düşünmemiş sanırım babanız ondan iyi bir tercih olmış. 2014 Yılı güvenliğini tabiki karşılamıyor(esp,acu,hillholder) ama yinede tatminkar özellikleri var.
    Abim 2011 yılında Corsa alırken nerdeyse yalvarcak duruma gelmiştim Astra H kasa al diye ama dinlememişti şimdi keşke onu alsaydım diyor.
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Oara geçtikçe jantları gtc,opc jantlarıyla değiştirirsiniz, farları değiştirirsiniz.
    Keyifli sürüşler.

• Aman siz siz olun 50 bine clio, polo ve fiesta alin, 60bine de dayansin bu rakamlar az, neyimize c segmenti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Hayatımda ilk defa müziğin sesini ekrana bakarak ayarlıyan gördüm. Genelde insan o an duymak istediği ses yüksekliğine göre ayarlar. yani 22 olsun yada 18 olsun demez. Bu biraz farklı bir eleştiri olmuş açıkçası.

Fiesta, Clio falan bunları Astra H ile kıyaslamak olmaz. Bir kere sınıfları aynı değil, onlarla ancak Corsayı karşılaştırırsın. Yoksa bir üst sınıfta olması nedeniyle her ne kadar eski bir model de olsa yalıtım, yol tutuşu, iç mekan genişliği ve diğer bir çok konuda Astra H üstündür. Ben 3 yıldır kullanıyorum, bilen bilir pert kayıtlı çıktı mahkemeye verdim uğraşıyorum. Arabadan da soğudum ama 3 yıl boyunca bende olmasına rağmen yeni bir arıza çıkarmadı. Yol tutuşu, kemikli vitesi, tasarımı, hoş tatlı bir araba. Zaten herkes tarafından o kadar çok beğenildiki Bugün Sokakta karşılacağınız Astra H, bakın sadece Astra H diyorum tüm Golflerden daha fazladır. Kendi aracımı elden çıkardığımda tekrardan Astra alabilirim.

Ben de cok takintiliyimdir. Normal suruste 20 ya da 22 de olacak, ve daha da acmak istedigimde 2 nin katlari seklinde acilacak 26 olan ayarimi 25 yaptigi icin ve 26 ya getirdigimde yeniden 25 yaptigindan saga cekip arkadasa inmesini istemisligim bile var.

Evet zamanina gore iyi bir araba ama arabalar da artik gitgide gelisiyor yeni nesil arabalar sessizlikte yol tutusta astrayi aratmiyor ki ?

bu ses duzeyi isinde ciddi misiniz? Aman Bmw almayin, 1-3-5 hicbirinde gostermez gorsel olarak ses duzeyini.

• quote:

Orijinalden alıntı: carretera

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Hayatımda ilk defa müziğin sesini ekrana bakarak ayarlıyan gördüm. Genelde insan o an duymak istediği ses yüksekliğine göre ayarlar. yani 22 olsun yada 18 olsun demez. Bu biraz farklı bir eleştiri olmuş açıkçası.

Fiesta, Clio falan bunları Astra H ile kıyaslamak olmaz. Bir kere sınıfları aynı değil, onlarla ancak Corsayı karşılaştırırsın. Yoksa bir üst sınıfta olması nedeniyle her ne kadar eski bir model de olsa yalıtım, yol tutuşu, iç mekan genişliği ve diğer bir çok konuda Astra H üstündür. Ben 3 yıldır kullanıyorum, bilen bilir pert kayıtlı çıktı mahkemeye verdim uğraşıyorum. Arabadan da soğudum ama 3 yıl boyunca bende olmasına rağmen yeni bir arıza çıkarmadı. Yol tutuşu, kemikli vitesi, tasarımı, hoş tatlı bir araba. Zaten herkes tarafından o kadar çok beğenildiki Bugün Sokakta karşılacağınız Astra H, bakın sadece Astra H diyorum tüm Golflerden daha fazladır. Kendi aracımı elden çıkardığımda tekrardan Astra alabilirim.

Ben de cok takintiliyimdir. Normal suruste 20 ya da 22 de olacak, ve daha da acmak istedigimde 2 nin katlari seklinde acilacak 26 olan ayarimi 25 yaptigi icin ve 26 ya getirdigimde yeniden 25 yaptigindan saga cekip arkadasa inmesini istemisligim bile var.

Evet zamanina gore iyi bir araba ama arabalar da artik gitgide gelisiyor yeni nesil arabalar sessizlikte yol tutusta astrayi aratmiyor ki ?

bu ses duzeyi isinde ciddi misiniz? Aman Bmw almayin, 1-3-5 hicbirinde gostermez gorsel olarak ses duzeyini.

Gayet ciddiyim ya oyle takintilarim var benim. Ayni sey bilgisayarda da gecerli. Bmw almam cok uzak bir ihtimal gibi.

• 1,6 benzinli motor yakit olayi kasiyor diye biliyorum arkadasta aldi bir kac ay once 37000 tl ye sifir

Ama garantiyi falan bosverip lpg taktiracam diyor sehir ici 50 kurusu buluyor diyor

• ben 2011 de en pahalisini aldım astra h nin. Bugune kadar çok araba kullandım ama bu şekilde rahat ettireni görmedim. Zaten sport tuşu arabayi bir üst kademeye taşıyor. Opel nin diğer araçlarını bilemicem ama astra sayesınde gönlümü feth etti.
  • Parası olduğu için

• arkadaşım tamam da bu soruyu babanıza sormanız gerekmez mi bize niye soruyorsunuz arabayı aileniz aldığına göre neden aldıklarını da onlar biliyordur, ha eğer hediyedir soramam ayıp olur diyorsanız şöyle açıklayayım cevap vereyim sorunuza: babanız sizden yaşça daha büyük olduğu için bahsettiğiniz ford fiesta araçla astranın kıyas bile kabul etmeyecek farkta arabalar olduğunu biliyorlardır size astrayı layık görmüşlerdir iyi de etmişlerdir binin arabanıza keyfini çıkarın dert ettiğiniz şey bu mu :)
  • C sınıfı bir araba almış olursunuz. Neden alınmasın ki? Fiyatı da makulse iyi bir seçenek. Kaliteli bir araba. İç hacmini, süspansiyonlarını, kalitesini fiestayla karşılaştırmak bile yanlış.

• Ben az kalsın alıyordum mesela.

Showroom'da denk geldim, herhalde güneşli bir ilkbahar günü Çarşamba öğleden sonra üretilmişti. Bütün Asta Classic'ler böyle midir bilmiyorum ama işçiliği kusursuzdu. Hesapta otm. almak olmasaydı o anda alabilirdim, gez gez yorulmuştum zaten.

Şimdi bütün arabalar az çok düzgün ama bazıları daha bir düzgün oluyor.

Montaj kalitesinden başka, ön motor kapağı, motorda yeterli çalışma alanı, kablolamanın düzeni, arkada plaka lambalarının bagaj ışığıyla beraber çalışması (bizim site biraz karanlık), çingene entarisi gibi rengarenk olmayan, otoyol aydınlatması renginde gösterge aydınlatmaları, koltukta bel desteği, Pilkington koyu yeşil camlarıyla genel malzeme kalitesine fit olmuştum. Bence donanım yönünden tek kusuru yan havayastıklarınndan biri eksik getirilmeleri. Ama B sınıfı fiyatında olduğu için bu durum tekrar değerlendirilebilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.