Şimdi Ara

Bir insan neden Astra Classic III alır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Viper74

Astra H gibi bir araba bir daha gelmeyecek,o yüzden kıymetini bilenler kullansın. 50bine 60bine,bir sürü oyuncak teneke araba var piyasada,eğlenmek ve parayı sokağa atmak isteyenler onları alsın kullansın. Bizim insanımız,kapısını açmadığı arabalar hakkında yeterince bilgi sahibi zaten.

Çok güzel yazmışsınız. Astra h kasayı sürmeyen bilemez. Ben çok araç değiştirdim onun gibisi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en nefret ettiğim tasarımlardan dümdüz araba işte.
    hala sıfır satılabiliyor olması da ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

en nefret ettiğim tasarımlardan dümdüz araba işte.
    hala sıfır satılabiliyor olması da ilginç.

+1

1 2 3 4 5 6 7 8 9 diye tuş var taş devrinden kalma gibi

• Bir soru bu kadar sacma olur.

Birde biliyormus gibi lpg takilmiyor demissiniz ya

Bir bakin ilgii siteye satilanlarin kacta kaci lpgli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carsoul kullanıcısına yanıt
    Onun için Astra'nın taklidi çakma tasarımlar hala satıyor değil mi? Astra'nın tasarımı sanat eseridir,oranları, ölçüleri,çizgi bütünlüğü kusursuzdur. Bugün Opel yeni motorlarını,İntellilink'i kullansa ve malzeme güncellemesi yapsa Astra H'da bir on yıl daha rakibi çıkmaz.
    Clio 3,Nissan Qasqai bu dizaynı neredeyse çalıp kullanmış,hala daha bugün bile Astra'nın ekmeğini yiyorlar.

• hani nerede takılmıyor yazmışım?
  • Lpg diye birşey kullanacağına arabanı vur ölsün daha iyi. Hala üç kuruş için,hem arabanı öldür hem kendi canını hem başkalarının canını riske at insanlar olması ne acı. Tasaruf ise amaç;bütçene,kullanım şartlarına uygun araç alırsın,gerekirse az kullanırsın olur biter. Devlet halkını takipte zaten, ucuz diye kaçıyorsun zammı yapıştırıyor sana. Eee nerde o kâr dediğin şey?

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    sanat eseriden sonra okumadım

• Evet dümdüz araba gibi araba,yamuk yumuk peluş oyuncak araba değil Astra H. Çıktığı zaman Golf'ü ikiye katlamış,tasarımı birçok marka tarafından kopyalanmış ve hala satan bir araba. Bayağı dümdüz bir araba işte,adam gibi.

• İşte forumun araç değerlendirme kistasi "abi yüzü eskidi" biri bunu bana aciklasin.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Yüzü eskidi diye,yüzü birbirinin kopyası yeni arabalara koşan,sahibi iken de arabasının yüzüne bakmamış bilge kişilik yorumudur yüzü eskimek. O eskiyen yüz bir daha ona gelmiyeceğinden atar yapar kendini avutur aynı bilge kişilik. Belki o yüze hiç sahip olmamışlığın uktesi vardır içinde kim bilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Aralarında segment farkı oldudğu için

yol tutuşu daha iyi olduğu için

motor hacmi daha büyük olduğu için

yalıtımı daha iyi olduğu için

Daha konforlu olduğu için

Daha geniş olduğu için hele sedanı

C sınıfı benzınlı alınabilecej en uygun araç olduğu için

Hele ki bir ara konfor paketlisini 37 civarına verdiler o zaman kebaptı

Yeni nesil araclar da gayet iyi yol tutuyor focustur turevidir.

Tek kisi kullanildigi taktirde icinin daha genis olmasi bir sey ifade etmiyor bence.

Motoru 1.6 ve 115 bg olsa da pek de giden bir sey degil.

Yalitimi da one cikarilacak kadar iyi degil bence normal.

İçinin geniş olması bariz ediyor. Özellikle benım gibi iri adamlar için Eski kasa fiestanın içi ruhumu daraltıyor.

Motoruna ve kasasına gayet yeterli. 1.4 turbo beslemeli bir ünite kullanmadıysanız daha önce

Fıesta ile çok seyehat ettim astra ile de çok kullandım b sınıfına göre başarılıdır ama bir astra kesinlikle değil

Yalıtımı parasına göre iyi. focus 2 ye göre mesela civice corollaya göre eski kasa fiestayı saymıyorum bile sanki asfaltta gidiyorsun

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkur ederim cevap için. Bugün kontrol ettim de şoför kapısı açıkken kilitlemedi ancak diğer kapılar açık bırakıldığında kilitlendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

BC ye basınca o teypte Settings in üzerindeki sag sol a bastın mı ?

Valla 2013 lerde vardır da baz donanım diyorsan bilemem çünkü sende sport un solunda lastik basıncı düğmesi de yok orası bos mesela

Tavsiyem Ekranli teyp Alman ben alicaktim babam yaza değiştiririz falan bosa masraf etme dedi kaldı oyle . 2007 olunca benimki Aux ta yok Cd çekmiştim yazın onlari dinliyorum arada

Forumdan @caglar3047 aux işini halletmişti astra h'de.

• Opel Astra HB Classic 3 modellerin son fiyat listesi yıkarıda

Bildiğim kadarı ile yol bilgisayarını otomobil geldikten sonra bayyi servsinde istenirse açıyorlar ama düzgün çalışmadığı söyleniyor.

Konfor paketi eklerseniz güzel ama o zamanda fiyatı eski kasa c sınıfı bir otomobil için bence fazla.

• Silecekleri çabuk bozuluyo :(
  • geçen sene sıfır km almıştım. sattım.
    kütür kütür (olumlu anlamda) güzel bir arabaydı.
    1.6 atmosferik motor artı LPG vardı.

Bu yıl her araca olduğu gibi o aracada zam yapıldı ve fiyatı yükseldi...
    Sıfırının fiyatı uygun olsa yine almayı düşünürüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 14 Ocak 2014; 2:54:37 >
  • zarinca Z kullanıcısına yanıt
    20 liraya serviste actirdim, alinan yere gidip bedavaya acmalari icin bastirabilirdim ama 40 km uzakta kaliyor bana git-gel degmez gibi geldi ustune de tam yerini de bilmiyordum.

Calismasinda bir sorun gormedim ve anladigim kadari ile yol bilgisayari kapaliyken de kayit tutuyor ama gostermiyor, cunku acildiginda ortalama yakit tuketimi ve hiz hemen gorundu.

Konfor paketine gelirsek bende eskiden bu arabanin dogrudan rakibi olan corolla 2005 sol vardi, o arabada da cc, yagmur sensoru, kendinden kararan dikiz aynasi, otomatik klima falan vardi bu ozelliklerden bir tek kendinden kararan dikiz aynasi hosuma giderdi. Geri kalan ozellikleri kullanmiyordum, yani konfor paketi beni cok da ilgilendirmiyor tek aradigim nokta arabada kolcak olmamasi servise de sordum orijinal takamiyorlarmis koltuga monte oldugu icin, yalniz kolcaga da baktim kolcak da pek kullanisli degil ama en azindan esya gozu gorevi gorur cunku arabada esya gozu namina hic bir sey yok ilk defa boyle bir sey goruyorum bir tek torpido gozu var arabada bardak koyma yeri bile yok en azindan bardak koyma yeri olsaydi da oraya uygun kapakli bir sey bulup esya koyma gozu yapardik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 14 Ocak 2014; 9:03:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Selam
    Arkadaşlar bende bugün astra classic 3 e taktım. Bayi 36750 ye bıraktı essentia modelini. Onuda 2013 de fatura kestiği için verebiliyor. 2013 7 binde yeni kasa 1.4 yi 42.000 e almamıştım üzerindeki rehin problemi yüzünden. Ondan sonra bu araba nasıl olur bilemedim.
    Tavsiye lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

C segmenti bir arac almis olur, konfor paketlisini alirsa daha makbule gecer. Kasasi 11 senelik bile olsa bu paraya bos otesi clio ya da fiesta polo almaktansa alman mali bi opel almakta fayda var.

Yoruma kısmen katılıyorum.Clio'nun dolusunuda bulmak mümkün.

C segmenti bir araç konfor paketlisi ve o paralara bence çok makul.Yüzü eskiyebilir sonuçta 2004 ten beri piyasada olan bir araç.Uzun süreli kullanımımda astra h cdti sorun çıkarmamıştı.Çok yüksek km yaptığım halde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.