Şimdi Ara

Bir insan neden Astra Classic III alır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
6.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

ben Opel astra H grubundayim Face te

Adamlar H kasanın delisi yani J alayım mı diye soruyorlar H öneriyorlar . Yeni leon önerdim bir kere linç edilmediğim kaldı adresimi bulsalar gelir döverlerdi

Opel H in delisi cok oyle 5-10 kisi degil yurtdışından falan da üyeler var o grupta ama yardımlaşmaları falan 10 numara

Bence donanımsizi haketmez ama normalde enjoy paketi var bende dolu bir arac sayılır yani tek sorunu easytronic in kanser edişi oda Bjk ile yarışır kanser etme konusunda

bizimkilerde kara düzen donanım manyagı..
    yok boş alınırmıymış bilmemne..
    boş boş laflar

Oyle deme dostum en kötüsünden bi Aux lazım
    Bugun artık cd cekme diye bir sey mı kaldı ? 2-3 sarki icin farklı cd Ler mı ugrasicaz .

Arabanın disının guzel olması onemli tabi ama sonuçta biz cogu zaman icinde zaman geçiriyoruz. Bizi de eğlendirecek en azından ufakta olsa hayatımızı kolaylaştıracak seyler olmalı bence

evet olmalı, ama olmadı diyede yerin dibine sokulması enteresan değil mi

• C sınıfı araç tamam da yüzü fazlasıyla eskidi. Ben tercih etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben Opel astra H grubundayim Face te

Adamlar H kasanın delisi yani J alayım mı diye soruyorlar H öneriyorlar . Yeni leon önerdim bir kere linç edilmediğim kaldı adresimi bulsalar gelir döverlerdi

Opel H in delisi cok oyle 5-10 kisi degil yurtdışından falan da üyeler var o grupta ama yardımlaşmaları falan 10 numara

Bence donanımsizi haketmez ama normalde enjoy paketi var bende dolu bir arac sayılır yani tek sorunu easytronic in kanser edişi oda Bjk ile yarışır kanser etme konusunda

bizimkilerde kara düzen donanım manyagı..
    yok boş alınırmıymış bilmemne..
    boş boş laflar

Oyle deme dostum en kötüsünden bi Aux lazım
    Bugun artık cd cekme diye bir sey mı kaldı ? 2-3 sarki icin farklı cd Ler mı ugrasicaz .

Arabanın disının guzel olması onemli tabi ama sonuçta biz cogu zaman icinde zaman geçiriyoruz. Bizi de eğlendirecek en azından ufakta olsa hayatımızı kolaylaştıracak seyler olmalı bence

evet olmalı, ama olmadı diyede yerin dibine sokulması enteresan değil mi

Bilmem ben yerin dibine sokmadım sokmam da ama yuzu eskiyen ve baz donanıma para verir miydim bilmem burada konusmak kolay ama is almaya gelince sanmıyorum yani .

Bir de easytronic gördükten sonra zaten Opel almam bir daha

• Bekar işi olacaksa Fiesta derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatan haini Spartacus

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Güzel araba ona lafım yok, motoru biraz gürültülü olsa da rahatsız edici değil, yol tutuşu güzel, amortisörleri de iyi bence olması gerektiği gibi jetta gibi vurdurtmuyor corolla gibi sektirmiyor, frenlemesi harika, motoru yeterli iç dizaynı bence hoş ve oturuş pozisyonu güzel.

ama arabada yol bilgisayarı bile yok, sesi açıyorum ses yükseliyor rakamlar falan gözükmüyor ekranda ne kadar açtığımı bilemiyorum, bir de yanlış mı biliyorum ama gündüz farı da zorunlu olmamış mıydı? o da yok, kumandadan camları açıp kilitleme yok.

Ama fiesta da güzeldi mesela, donanımı yerindeydi motoru iyiydi, yol tutuşu güzeldi, yalıtımı da fena değildi ve daha ucuzdu...

Aracim 2007 model enjoy sport 1.3 cdti idi. Evet ses acilinca bir rakam gostermiyordu. Yol bilgisayari vardi. Kumandadan basili tutunca camlar acilip kapaniyordu. Kilitleme tusuna basinca acik cam varsa da kapaniyordu. Simdi mercedes var kitleyince camlari bile otomatik kapanmiyor. Oyle bir opsiyon bile yok

Anahtarda kilit tuşuna basılı tut öyle kapanır camlar.

onu biliyorum. ama basılı tutmak istemiyorum. astra gibi bir kere kitlemeye basınca bütün camlar kapansın istiyorum.

• uzun vadeli kullancaksaniz.b segmenti fiyatina c segmenti almak cok mantili.bildigin firsat araclari gibi bişey.cruzede suan bunlara örnek ama sanirim bütün stoklar bitti.

• Ben dün websitesinden inceledim. İlk ön yargılı yaklaştım fakat 38 Bin TL ye gayet yeterli bir donanımla alınıyor.

Alt sınıf olan araçların başlangıç fiyatları;

Fiesta 40.000 TL
    Kia Rio 38.000 TL
    i20 36.000 TL
    Polo 34.000 TL
    Corsa 32.000 TL
    Clio 32.000 TL
  • quote:

BC ye basınca o teypte Settings in üzerindeki sag sol a bastın mı ?

Valla 2013 lerde vardır da baz donanım diyorsan bilemem çünkü sende sport un solunda lastik basıncı düğmesi de yok orası bos mesela

Tavsiyem Ekranli teyp Alman ben alicaktim babam yaza değiştiririz falan bosa masraf etme dedi kaldı oyle . 2007 olunca benimki Aux ta yok Cd çekmiştim yazın onlari dinliyorum arada

Dediginizi yaptim sadece su cikiyor, yon tuslari fayda etmiyor
     Bir insan neden Astra Classic III alır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Hayatımda ilk defa müziğin sesini ekrana bakarak ayarlıyan gördüm. Genelde insan o an duymak istediği ses yüksekliğine göre ayarlar. yani 22 olsun yada 18 olsun demez. Bu biraz farklı bir eleştiri olmuş açıkçası.

Fiesta, Clio falan bunları Astra H ile kıyaslamak olmaz. Bir kere sınıfları aynı değil, onlarla ancak Corsayı karşılaştırırsın. Yoksa bir üst sınıfta olması nedeniyle her ne kadar eski bir model de olsa yalıtım, yol tutuşu, iç mekan genişliği ve diğer bir çok konuda Astra H üstündür. Ben 3 yıldır kullanıyorum, bilen bilir pert kayıtlı çıktı mahkemeye verdim uğraşıyorum. Arabadan da soğudum ama 3 yıl boyunca bende olmasına rağmen yeni bir arıza çıkarmadı. Yol tutuşu, kemikli vitesi, tasarımı, hoş tatlı bir araba. Zaten herkes tarafından o kadar çok beğenildiki Bugün Sokakta karşılacağınız Astra H, bakın sadece Astra H diyorum tüm Golflerden daha fazladır. Kendi aracımı elden çıkardığımda tekrardan Astra alabilirim.

Ben de cok takintiliyimdir. Normal suruste 20 ya da 22 de olacak, ve daha da acmak istedigimde 2 nin katlari seklinde acilacak 26 olan ayarimi 25 yaptigi icin ve 26 ya getirdigimde yeniden 25 yaptigindan saga cekip arkadasa inmesini istemisligim bile var.

Evet zamanina gore iyi bir araba ama arabalar da artik gitgide gelisiyor yeni nesil arabalar sessizlikte yol tutusta astrayi aratmiyor ki ?

• Elbette Yeni C sınıfı araçlar Astra H tan üstündür. Neticede Astra H dediğin araç yanlış hatırlamıyorsam 2005 li yıllarda çıktı piyasaya, belki 1 yıl fazla veya eksik ama nerden baksan 10 yıl olacak. Golf 6, 7, Ford Focus, Megane, Peugeot 308 hatta kendi üst versiyonu Astra J, bunlar Astra H tan nerdeyse hemen hemen her konuda üstündür ki fiyatları da ona göre yüksek zaten. Ama B sınıfı, B sınıfıdır, C sınıfıda C sınıfıdır. Bugün Astra H ı tercih edenlerin büyük bir çoğunluğu B sınıfı araba alacağıma biraz eskide olsa C sınıfı araba alırım, rahat ederim düşüncesindeler.

Mükemmel otomobil malesef yok, olsa bile Opel den çıkacağını da pek sanmıyorum büyük probmler olmadıktan sonra ufak kusurları görmezden gelmek gerekli. Arabanın tadını çıkartamazsınız yoksa.

• classic 3 essentia donanım paketinde yol bilgisayarı var ama kapalı biz servise 50 tl vererek açtırdık.camların otomatik olarak kapanması baz modelde yok ve anahtarla çevirerek sadece sürücü kapısını kapatabiliyorsunuz.
  • b sınıfı araçlara kıyasla fiyatı cazip duruyor
  • Polo almamak için olabilir mesela :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

classic 3 essentia donanım paketinde yol bilgisayarı var ama kapalı biz servise 50 tl vererek açtırdık.camların otomatik olarak kapanması baz modelde yok ve anahtarla çevirerek sadece sürücü kapısını kapatabiliyorsunuz.

Hangi servise yaptirdiniz acaba. Eger izmirdeki bir servisse oraya goturecegim de cunku internette bazilari servisi aradiklarini ama bilmediklerini falan filan soylemisler de.

Yarin sabahtan arayacagim zaten aracin alindigi servisi.

• Astra H gibi bir araba bir daha gelmeyecek,o yüzden kıymetini bilenler kullansın. 50bine 60bine,bir sürü oyuncak teneke araba var piyasada,eğlenmek ve parayı sokağa atmak isteyenler onları alsın kullansın. Bizim insanımız,kapısını açmadığı arabalar hakkında yeterince bilgi sahibi zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uşak'ta.ancak özel opel servisleri de yapabilir sanırım.
  • Astra klasik fiyatına göre çok güzel araba. Maaşa geçince neden alındığını anlamak kolaylaşıyor.
  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    90 küsür km deki arabayı özel servise götürmemek lazım sanırım aldığım yeri arayacağım direteceğim hediye verilmesinde eğer anlaşabilirsem cc de taktıracağım.
  • bende bir astra h kullanıcısı olarak yeni klasik 3'ü çok mantıklı bulmuyorum. elbette boş b sınıfı araçların yanında iyi olabilir ama güncel c sınıfı araçlar karşısında hiç şansı yok. her ne kadar görünümü iyi olsada yüzü epey eskidi.
  • Astra H candır. Ah birde rüzgar sesi olmasa..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.