aynı konuyu biri açmış ama yorum yapılamıyor ve konu silinecek sanırım, forumda neden böyle şeyler oluyor? bu konuyu silmeyin, çok önemli bir konu, şu an çok büyük bir problem ile karşı karşıyayız... Dürüst olmak gerekirse Türk milleti olarak üç kağıtçılıkta bir numarayız fakat yufka yürekli bir millet olduğumuz için gözümüzün önünde can pazarı yaşanıyorsa çoğumuz buna seyirci kalmaz, çoğumuz canı pahasına yardım etmeye çalışır... fakat bu köpek sevici kadınların durumu artık nasıl tabir edilir bilemiyorum, tıp anlayanlar belirtsin lütfen, bazılarının bu derece insan düşmanı olduklarını ben bilmiyordum, tıbben ne denilir bu tiplere? edit: konuda yorumlar devredışı bırakılıyor sanırım, yorum sayısı görünüyor ama yorumlar görünmüyor, donanımhaber forum yöneticileri ne yapmaya çalışıyorsunuz? amacınız nedir? x (formerly twitter) saçmasapan.mp4 (@sacmasapanmp4) on X https://x.com/sacmasapanmp4/status/1814325142891139298< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 20 Temmuz 2024; 0:38:35 > |
Bir insanı öldürmek üzere olan köpeği koruyan kadın
-
-
Sizce bu TIR'ın hızı ve evlere mesafesi nedir? Yaydığı gürültü 100dB var mıdır? Yoksa 160 dB?
Tıbbi cevap mı istiyorsunuz. O işlek caddedeki evlerin yola mesafesine dikkat ederseniz o gürültüde yaşayan, o evlerde konut diye iskan edilen hiç kimsenin psikolojisi normal olamaz. Dünya Sağlık Örgütü gürültünün sağlığa etkilerini nesnel bulup kabul ettiğinden beri Avrupa ve hatta devlet kapitalistleri Rusya ve Çin önlem alıyorlar, otoyolların gürültü izolasyonlarına dünyanın parasını harcıyorlar. Vatandaşları için.
Kısa videoda gözüme çarpan sadece bir basit sebep. Başkaları da var. Nereye baksak bir yamukluk görmek mümkün.
Türkiye'de rezil olan çevre şartlarıdır. Politize edip asıl nedenler unutulmazsa, Gezi Parkı Olayları da çevre şartları sorunudur. Türkiye'de çevre şartları Hindistan seviyesinde, bazen daha kötüdür. Köpek sorunu gibi başka pek çok sorun da vardır. Konuyu etraflıca görmeden, vites büyütmeden, sadece köpeklere bakarak bu sorunu kimse çözemeyecek.
Yasalar... sadece bürokrasi. Anayasada insanların "iyi bir çevrede yaşama" hakları da var. Bir işe yaradığını gördünüz mü? Herhangi bir şeyi şikayet edebiliyor musunuz? Şikayetlerinizin nesnel sonuçları oluyor mu? Bu yasadan dolayı açılmış bir kamu davası hatırlıyor musunuz? Yasalar düzgün yazılmazsa bir işe yaramazlar. Onları da düzgün yazmak için yazarlarının bir şeylerin farkında olmaları lazım.
-
Ağızlık takılmamış, yasaklı ırk olan pitbull değil mi o?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıldırıyorum arkadaş. Bu kadına acilen sert vurucu bir erkek lazım. Acilen rahatlamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalanı da kadında kullanmalıydı.
-
Adamın orada ne işi varmış? Köpeğin bölgesine girerken ondan izin almış mı? Köpeği kışkırtmış mı? Yanında mama taşıyor muymuş? Yere çökmüş mü? Polis köpeğe haklarını okumuş mu? Adamın bacağını bırakması için ikna etmeye çalışmış mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 20 Temmuz 2024; 11:33:21 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X