< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Şubat 2020; 18:24:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Şubat 2020; 18:24:24 > |
Siz anlamıyorsunuz. Bu olanlar hiçbir akplinin umrunda değil.
Onlara göre dinleri haricinde hiçbir şeyin önemi yok bu dünyada. Biz bizeyiz. Ve bu malum kesimin düşüncesizce oy vermesinin bedelini çekiyoruz. Ülkede gelecek için umut yok. Eğitim yok. Adalet birilerine bağlanmış. Çoğunluğun faşizmini iliklerimize kadar hissediyoruz. Kendisi dini gereği ot gibi yaşıyor, seni de ot gibi yaşatmaya çalışıyor. Ya ben fatura ödemek için çalışmak istemiyorum, yaşamak istiyorum dediğinde, seseha gılışdar batırdı hayin gibi lügatlarındaki sınırlı kelimelerle bir robot edasıyla üzerine yürüyorlar. Cidden, artık intihar edenlerin kurtulduğunu düşünmeye başladım. Çünkü bu malum kitledeki hiçbir insana laf anlatamıyorsun. Adamlar sırf inandıkları din için ülkenin yıkılmasına göz yumdular. Yazık ya. O kadar üzülüyorum ki. |
Şimdi yine malum kişiler damlar psikolojik bunlar falan diye
sebebi psikolojik değildir. ekonomik sebepler insanların psikolojisini bozuyorsa buna psikolojik deyip geçemezsiniz. her intihar (!) edene psikolojik, sorunlu, manyak, çelişkili, duygusal vb. yaftalar vuran çok saygıdeğer hükümet yetkililerimiz, bir tek şapkayı kendi önlerine koyup da suçu kendi politikalarında aramıyorlar. daha dün geçim sıkıntısı yaşayan üniversite 4.sınıfı öğrencisinden sonra bugünde bu haber. birbiri ardına intihar haberleri geliyor. bunların hepsi mi tesadüf ve psikolojik? mahvettiniz ülkeyi. |
Hayat ne kadar adaletsiz özellikle Türkiye'de . Bir kısım parasını koyacak yer bulamıyor hatta ihtiyacı olmadığı için 20 bin TL maaşlık işi reddeden kişiler gördü bu gözler.
Arkadaşlar ne ara uçurum bu kadar büyüdü anlamadım . Ölen kişiye Allah rahmet eylesin . Çocuklarına üzüldüm babasız kaldılar . |
Yok ya.anlatiyim sana yeni yaşadığım bi olayı 30 bin tl yapılandırdım ödedim ödedim ödedim.son 3 taksit kaldı 4500 tl seviniyorum bitti diye 10 gün geciktirdim bü yüzde faiz indirimini iptal ettiler üstüne 4000 daha koydular 3 ayda bitecek borcum 8 aya çıktı istersen ödeme.ordan burdan duyduklarınla hikaye anlatma olayın içindeyim şuanda
|
Başka intihar eden öğretmenimiz |
Adam boçtan dolayı intahar etmiş not bırakmış hala etmez diyorsun. Bu pahalılıkta ve ekonomik düzende parasızlıktan, borçtan intihar eden ne ilk ne de son insan bu vatandaşımız. Kimler bu duruma düşürdüyse Allah belalarını versin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Şubat 2020; 18:25:45 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|