Şimdi Ara

Bir kaç soru... ( Astra classic III 1,3 cdti easy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracı alalı henüz 1 ay oldu. 2011 model aracım. Henüz 1 ay olmasına rağmen 4000 km ye dayandı ibre :)

Öncelikle hareket edince kapılar otomatik kitlenebiliyor mu? (forumda gördüm kilit tuşuna 5 sn. basılı tutun diyor fakat bir türlü beceremedim)
    Home coming özelliği var mı? aracı kitleyince belirli bir süre yanık kalan farlar ve araç kilidini uzaktan kumanda ile açınca yanan farlar?

Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi forumlar. Herkesin geçmiş kandilini kutlarım.

• Otomatik kilit yok.. 5sn basmak eski modellerdeymis.. Classiclerde yok malesef otomatik kapi kilidi ozellegi..
    Arabayi kumandadan acinca farlar sizi karsilamak icin yanmiyor, boyle bi ozellikte yok. Ama eve kadar takip etme ozelligi var.. Soyle yapiliyor: araci stop edin, surucu kapisini acin ve sellektor yapar gibi kolu bir kez cekin, on farlar ve arka farlar 30sn kadar yaniyor ve sonra sonuyor.. Dedigim sirayla yapmalisiniz ama..

ilk iki ozellik icin HLS modul diye bisey var, bi çip.. Bu çipi arabaya takinca baya bir ozellik kazaniyor.. Internette google a yazip arastirabilirsiniz.. Fiyati 240tl falan sanirim.. Kullananlar baya memnun ama cok ucuz biside diil tabi :))
  • değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz modülün aracın beynine ya da elektronik aksamına bir zararı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthis

değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz modülün aracın beynine ya da elektronik aksamına bir zararı var mı?

valla kullanmadığım için bilmiyorum ama hiç bi zararı yok sanırım.. kullanan kimseden bi şikayet görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.