Şimdi Ara

Bir kız benden hoşlanıyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız konularında çok acemiyim yorumlarınıza ihtiyacım var.

Geçenlerde sınıftan bir arkadaş benle snap atmis.Kızın arkadaşı bu snapi görmüş ve beni beğenmiş(ahım şahım biri değilim.Evet özgulüvensizlik de var) arkadaşıma sürekli çocukla konuş demiş.2 gün önce arkadaşımın zoruyla instadan ekledim kızı.Dün sabah geri döndü.
    Daha önce gerçek bir ilişki yaşamadım.Sevgili konularında 0 tecrübeye sahibim anlayacağınız.Sevgili istiyor muyum onu da bilmiyorum.Aslında istiyorum(kim istemezki).Ama bu yaşıma kadar yalnızdım(yaş 20) yalnızlığa alıştım gibi bir şey oldu.Çevremdeki çiftlere bakıyorum ve böyle bir hayat istemediğimi söylüyorum kendime ama diğer bir tarafım bu duyguları yaşamak istiyor.Anlayacağınız çok mal bir durumdayım.
    Kıza gelecek olursak kız başka şehirde okuyor ama ben onun memleketinde okuyorum.Kız çok zengin ona bakamam korkusu var içimde bir de.Bu noktadan sonra ne yapmalıyım sizce?Mallık yapıp kizdan mesaj mı bekliyim.Dediğim gibi hiç tecrübem yok.Bir kaç tavsiye alırsam iyi olur diye düşündüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• git konuş. ne kaybedersin ki? en fazla vakit. keşke dememek için konuşmak en iyisi. en fazla reddeder ki bu koşulda zor gibi gözüküyor..
  • Maddi uçurum varsa arada bence hiç yanaşma hocam.

• Abi fotoğraftan nasıl insan beğenilir aklım almıyor ... Şehirler de farklıymış konuşmak saçmalık olur bence sal gitsin.
  • Maddi uçurum sıkıntı olabilir üstteki arkadasin dediği gibi

• Benim dikaktimi çeken seni beğenen o olmasına rağmen 2 gün önce attığın isteğe bilmem kaç gün sonra dönüş yapıyor ve üstüne üstlük bir de mesajı sen atacaksın, arkadaş burada durum tamamen sana bırakılmış ben burada senden hoşlanan birini göremedim? Klasik kız tripleri geriye çekilip senin çırpınışını izleyecek durumda ve sende buraya yazdığına göre kafanı kurcalamaya almışsın tam istediği gibi, yerinde olsam bu işi en kısa süre içinde sonuca bağlayıp yoluma bakardım zaten az çok bu düşüncede olduğunu varsayıyorum yazdıklarına bakarak, sakın ola kızın oyuncağı olma, maddi bilmemne uçurumuna bakıp olası bir ilişkiyi de riske atma olacağı varsa tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye benide beğenen olursa aynı durumda olacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kız tecrübeli ise seni paketler zaten 1 2 kere çıkar bakar acemisin boşsun yollar. bence hiç bulaşma para olayı da varsa canın sıkılmasın birde şehirler arası aşk olmaz kızın ufak bir boşluğunda kıza iyi davranan biri çıkar kız seni anında paketler hiç çıkmamış daha efendi kızlara yönel tecrübe edin
  • O özgüvensizlik nedir bilirim

Kesin benle dalga geçmek beğendi düşüncesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en fazla asosyalliğini atarsın özgüven gelir muhabbetin çevren genişler. Her kıza ölümlük eş gibi bakmayın.Her fırsatı değerlendir. Kızlar haftada bir ayrılıyo başkasına gidiyo.Ayağına bi fırsat gelmiş takıl işte. Enerjin gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.