Şimdi Ara

Bir Kız Var....her zaman bir kız vardır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu uzun bir hikaye biliyorum burası bir çöpçatan sitesi değil ama

bir kız var 2 ay önce tanıştık.çok iyi biri en önemli özelliği çok zeki olması.ama şeytani bir zeka değil duygusal bir zeka.ne düşündüğünüzü içinizde ne sakladığınızı gözünüze bakar bakmaz anlayabiliyor.ondan bir şey saklamak bir konuda yanıltmak imkansız gibi.hisleri çok kuvvetli.ayrıca her söylediği doğru.ona karşı bir şey idda etmek söylediğinin aksini savunmak ve başarılı olmak çok zor.ben hiç olamadım.sizi sizin yerinize düşünüyor ne istediğinizi sizden daha iyi biliyor sözlerinizle onu yanıltamazsınız.böyle birini sevmezmisiniz???ben sevdim.hala da seviyorum.

sorun şu ki o beni dost olarak biliyor..onu sevdiğimi kendisine yakın zaman önce söyledim.bir şey söylemedi.mutlu olmanı istiyorum dedi.beni seviyormusun dedim bilmiyorum.bana hiç fırsat vermiyorsun söylenecek herşeyi söyledin.belki bende senden hoşlanacaktım ama buna engel oluyorsun dedi.peki şimdi ne olacağız biz dedim.ne olmamızı istersin dedi.bilmiyorum dedim.içinden ne geçiyorsa söyle çünkü tüm cevaplarımı elimden aldın konuşmak için bana hiçbirşey bırakmadın bu yüzden artık ne istediğinden emin olmalısın dedi.bende beni sevmiyorsan sevmiyorsundur bu senin elinde olan bir şey değil sninle ilgili bir şey değil yüreğini kontrol edemessin şimdiye kadar sevmediysen sevmiyorsundur kendini zorlama çünkü eğer beni kırmamak için mutluluğum için kendini birşeylere zorlarsan sonu felaket olur dedim.

sonra aynen şöyle dedi
    "isteksiz kimse bana hiçbirşey yaptıramaz bunu bil ayrıca sen bana hiç şans vermedinki vermiceksinde çünkü yine karamsar bakacaksın sen böyle yaparsan benim yapacağım bir şey kalmaz ben bugün olmamış gibi (o gün ona seni seviyorum dediğim gündü) hayatıma devam ederim yine senle görüşürüm ama dostum olarak kalırısn hep...önünde geleceğe uzanan 2 yol var hayat senin dilediğini seç ama pişman olacağın bir şey yapma çünkü geri dönmek istersen hiçbirşey bıraktığın gibi kalmayacaktır"

benim anladığım nokta koymam gerektiğiydi çünkü onu seviyorken onla dost olarak kalamazdım.her geçen gün işler daha da zorlaşırdı.ve mesaj çektim.

"seni tanımak çok güzeldi ama daha fazla üstüme gelme.ilişkimizi bitirmek istiyorum bana biraz saygın varsa beni bir daha arama lütfen.kendine iyi bak.elveda güzel insan ve lanet olası herşey."

-şöyle dedi

"sen bilirsin sana saygım var birdaha aramayacağım"

-son mesajım

"bu şekilde başlamadı bu şekilde bir telefon mesajıyla da bitmemeli...yüzyüze bitirebilirmiyiz"

-son mesajı

"benden haber bekle yer ve zamanı söylerim...."

şu anda yüreğim yanıyor.bitirmek çok zor olacaktır benim için.ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fu*klove -- 9 Eylül 2006; 10:45:05 >

• Kapa bodruma yerleş.
  • boşa kasma değmez...

Bir kaç ay sonra en fazla uyduruk bir bahane ile seni terk edip canını yakacaktır.Ayrıca bu dost olalım ayaklarını da çok gördüm.Devam edersen sen üzülürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mayklhac

boşa kasma değmez...

Bir kaç ay sonra en fazla uyduruk bir bahane ile seni terk edip canını yakacaktır.Ayrıca bu dost olalım ayaklarını da çok gördüm.Devam edersen sen üzülürsün.

ya öylede ben hiç istediğim gibi bir ilişki yaşayamayacakmıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fu*klove

quote:

boşa kasma değmez...

Yaşarsın ama kızların bu saçma kimyası değişince...

Yaş kaç bu arada?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fu*klove

quote:

boşa kasma değmez...

Yaşarsın ama kızların bu saçma kimyası değişince...

Yaş kaç bu arada?

yaş 18....kızlar neden böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.