Şimdi Ara

bir kızartma yağı kaç kere kullanılmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
29.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !XiR

bırak yemek yemeği, taksim gibi bi yerde işim olmaz.
    2 ay önce falan gitmiştim en son meydanda arkadaşla cami arıyoruz bakıyoruz bakıyoruz bi türlü bulamadık. ne bi minare var hiç bişey yok. çevreden geçen vatandaşlara sorduk kimi ne bileyim ben dedi, kimi dalga geçercesine kiliseyi gösterdi. sonra esmer bi vatandaş bi yere yönlendirdi oraya yürüdük ufak bi mescit çıktı ne şadırvanı var ne bişey. yakınında bi wc bulduk pislikten batıyodu hemen çıktık zaten o ara ezan okundu namazıda kaçırdık... koca taksim meydanında bi cami bulamadık anlıycağınız.
    neyse neden anlattım bilmiyorum ama taksim diyince artık midem bulanıyor. pislik yuvası olmuş resmen yazık... (üstünüze alınmayın)

Var mı Fatih gibisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeyneeeeep

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: zeyneeeeep

ya bana saçma geliyo. hadi her şeyi bırakalım tadından anlaşılır o patatesin.. müşteriler hiç mi anlamıyo

Yağ çok yüksek sıcaklıklarda ve yabancı maddeler karıştıkça orijinal yapısını kaybeder. Anlaşılır belki ama çoğu zaman yenmeyecek kadar kötü yapmaz patatesi. Ama kanserojen maddeler halen içindedir.

yenmeyecek kadar kötü yapmaz belki de ama lezzetli olmayacağı kesin bence.. lezzetli değilse de şahsen ben bi daha aynı yere yemek yemeye gitmem..

Aaaa konu dışında kız belirdi

• mc burgergibi yerlerde patetes yapilan yerler hep kasaya yakın allahtan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

quote:

2 ay önce falan gitmiştim en son meydanda arkadaşla cami arıyoruz bakıyoruz bakıyoruz bi türlü bulamadık. ne bi minare var hiç bişey yok. çevreden geçen vatandaşlara sorduk kimi ne bileyim ben dedi, kimi dalga geçercesine kiliseyi gösterdi. sonra esmer bi vatandaş bi yere yönlendirdi oraya yürüdük ufak bi mescit çıktı ne şadırvanı var ne bişey. yakınında bi wc bulduk pislikten batıyodu hemen çıktık zaten o ara ezan okundu namazıda kaçırdık... koca taksim meydanında bi cami bulamadık anlıycağınız.
    neyse neden anlattım bilmiyorum ama taksim diyince artık midem bulanıyor. pislik yuvası olmuş resmen yazık... (üstünüze alınmayın)

Var mı Fatih gibisi?

aynen hocam heryer cami maşallah. fevzipaşa cad. forever

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoriKalina

quote:

Var mı Fatih gibisi?

aynen hocam heryer cami maşallah. fevzipaşa cad. forever

heh bak ne güzel evli evine köylü köyüne .

• Ben temizlik anlamında söylemiştim
    Temiz, nezih bir ilçe
  • peki bu ürünleri insanlara satmanın günahı varmıdır arkadaşlar. şu mübarek ayda günaha girmeyelim. kanserojen falan diyorlar ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro_

peki bu ürünleri insanlara satmanın günahı varmıdır arkadaşlar. şu mübarek ayda günaha girmeyelim. kanserojen falan diyorlar ama.

Ramazan olmasa insanları zehirlemeye devam he.
  •  bir kızartma yağı kaç kere kullanılmalı

Kızartma yağlarını toplayarak para kazanabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Çok yakında bu mümkün olacak. Ezici Yağ Sanayi Biyodizel ve Enerji Üretimi Pazarlama, Türkiye'nin 82 ilinde atık yağ toplama şubeleri kurmak için harakete geçti. Peki girişimciler nasıl para kazanabilir?

Atık mutfak yağları girişimci için yeni bir iş fırsatının doğmasını sağladı. Avrupa Birliği (AB) , bitkisel atık yağların toplanması zorunlu hale getirirken, yağları toplama yetkisini 3 firma aldı. Çevre Bakanlığı'nın; ev, otel, restoran gibi yerlerin mutfaklarındaki atık yağları toplaması için lisans alan Ezici Biyodizel, Sabuncu ve Palmiye yağ toplama ağlarını genişletmek için harekete geçti.

Firmalar, Atık yağları toplamak için çalışmalara başladı. Firmalar atık yağları toplama için bayilik zincirleri kurmayı planlıyor.

Atık yağ toplama işinin giderek büyüyecek ve bir çok firma sektöre girecek, atık yağlar büyük restoranlardan, fast food şirketlerinden ve toplu yemek firmalarından toplanıyor.

Giderek büyümesi beklenen pazarda harekete geçen Ezici Yağ Biyodizel ve Enerji Üretimi Pazarlama toplama ağını franchise sistemiyle geliştirmeye başladı. Franchise vereceği firmalardan 20 bin dolar isim hakkı bedeli talep eden firma Türkiye'de 81 ilde kurulması planlanan sisteme dahil olmak için ortalama 100 bin dolarlık yatırım yapılmasını istiyor. Ayrıca şubelerine atık yağ satın alma garantisi veren şirket, bayilerine yağ miktarına göre belli bir toplama bedeli vermeyi planlıyor. Bu işe yatırım yapmak isteyenlerin araç almaları ve depolar oluşturmaları gerekiyor.

http://www.isfikrim.org/isfikrigoster.asp?isfikri=111&yazi=atik-yag-toplayarak-kazanin-

• quote:

Orijinalden alıntı: *Anatholi@nBOY 27*

maksimum 3 olmalı bence fazlası zararlı diye biliyorum

O imzanın daha büyüğü yok muydu?

Konuya gelirsek patronunuz o pişirdiğiniz şeyleri yiyor mu acaba?İnsan hayatının ucuzluğu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemalist81

quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

F

A

D
    İ
    M
    E

Benim bildiğim 2 max 3 kızartmadan sonra değiştirilmesi gerekir,üstüne ekliyoruz diyorsun onun sonuçta kıvamı tüm yağa işlemiyor mu?
  • Arkadaşlar boşuna milleti zehirlemeyin böyle yağlarla toplayın bana verin litresini 1 liradan alayım :D
  • Arkadaşlar bu kirli yağ kullanma olayı mc donalds'ta da varmış.Magnesol xl adlı bir kimyasal (kanserojen) kullanarak yağın kararmamasını sağlıyorlarmış.
    http://www.blogpare.com/saglik/mcdonaldsdan-korkunc-itiraf.html
  • Ben daha fritözde zamanında yağ değiştiren bir işletme görmedim.
  • Normalde o yag bir kere bile kullanildiktan sonra zarar ama o cafe yagi resmen motorine cevirip millete yadiriyormuş resmen kimyasal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISCOVERY SCIENCE -- 30 Kasım 2017; 20:35:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.