Şimdi Ara

bir kızın güvenini kazanmak...hadi bilgiler ve tecrübeler buraya :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
42.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yorumlardan yarısndan fazlası yalan,hayata geçirilmemiş DÜŞÜNCE,HAYAL

herkes doğru düzgün beceremiyor DH de kız işini....

He bazı üstadlar var onlara bişey diyemeyiz tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

benim sevdiğim kızla 1.5 sene kadar arkadaşız ve gayet de yakınız ancak aşk,mek olaylarına hiç girmedik,neyse;benim yakın bir arkadaşım kızın yanında artislik yapıyor yok "ben işte tinercileri fln korkuttum" vs vs saçmalıo,kız da mal mal bakıo o gidince de "şeker şey" fln dioben böyle bişi yapsam dalga geçer...sevmedğinden de eminim çocuk başka biriyle çıkıo ve ona açık açık da söledi sevmediğini sizce ne yapmalıyım kızdan vazmıgeçiyim yoksa başka şeyler mi deneyeyim,yorumlarınızı bekliyorum

ya bunların hepsi böle ...(istisnalar kaideyi bozmaz) walla zor bir durum

• quote:

Orjinalden alıntı: tony00

quote:

benim sevdiğim kızla 1.5 sene kadar arkadaşız ve gayet de yakınız ancak aşk,mek olaylarına hiç girmedik,neyse;benim yakın bir arkadaşım kızın yanında artislik yapıyor yok "ben işte tinercileri fln korkuttum" vs vs saçmalıo,kız da mal mal bakıo o gidince de "şeker şey" fln dioben böyle bişi yapsam dalga geçer...sevmedğinden de eminim çocuk başka biriyle çıkıo ve ona açık açık da söledi sevmediğini sizce ne yapmalıyım kızdan vazmıgeçiyim yoksa başka şeyler mi deneyeyim,yorumlarınızı bekliyorum

ya bunların hepsi böle ...(istisnalar kaideyi bozmaz) walla zor bir durum

Dimi abi gel de kafayı yeme..Sen onu sevdiğin için açılamasan bile yanında arkadaş olarak kalmaya çabala, efendi ol, duygularına hakim ol..Sonra yaptığı abaza muhabbetlere defalarca şaht olduğun apaçinin teki gelsin ve binbir türlü kekoluk yapsın sonra kız senin yanındayken tatlı çocuk desin..üstelik apaçi anlayışımız aynıdır bu kızla..En son geçen gün sinir yaptım içine düşseydin dedim kalktım gittim..Bekliyoruz bakalım..

• quote:

Arkadaşım ben yardım almak için açtım bu topiqi ama anlaşılan ben daha çok yardımcı olcam

Neyse şaka bi yana sevgili kader arkadaşım durumumuz biraz farklı olduğu için sana birazcık tavsiyede bulunabilcem.sen kızı seviyorsan o kadar zamandır mutlaka sevgini belli etmişsindir fazlasıyla ve hemen hemen onun peşinden koşar durumdasındır. bence bu kız senin bi süredir açılamamandan sıkılmış ya da tam olarak yakınlığı sağlayamamışsan ondan şikayetçi durumda ki seni kıskandırmaya çalışıyor bu tür şeylerle. Demek istiyorki ben bu tür erkeklerden hoşlanırım biraz kendine güvenmesi gerekir benm hoşlandığım çocuğun. ama sende o arkadaşın gibi saçma sapan şeylerle hava bulmaya çalışma.ona dürüst davran ve her soruna,her konuya hakim biri olarak görmesini sağla seni. Ama çok aşırı düşme üstüne kızlar çok çabuk havaya girer. yani şu anda ilk yapacağın kıza açılmak olsun bence. bi yandanda her türlü cvba hazırla kendini. bak ben cvbımı aldım ama hala uğraşıorum. sevmek bu işte :) hadi kardeşim,yoldaşım,kader arkadaşım kolay gelsin. olayları olan bitenleri bizimle paylaşki sana yardımcı olalım yine. hadi kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 21 Mayıs 2008; 20:19:44 >

• bol bol yalan söyleyin nası olsa o sizi bırakcak bi gün
  • ARKADAŞ AŞK YÜRÜMÜYO, İŞ YÜRÜMÜYO NAPICAM BEN YHA HAYATA KÜSCEM YAKINDA YHAAA

YHAA BU FORUMUN MESAJ SAYACI MI BOZUK ANLAMADIM. AMA GALİBA KONU DIŞI BÖLÜMÜNDEKİ MESAJLARDA SAYILMIYO ATTIKLARIN. NEYSE ÖNEMİ YOK . BİZDE TEĞMEN OLMAYIVERİRİZ
    BEN SİZİN ÇAVUŞUNUZ OLMAKTAN MEMNUNUM

• quote:

Orjinalden alıntı: oeste

bol bol yalan söyleyin nası olsa o sizi bırakcak bi gün

anlaşılan sen iyi kazık yemişsin zamanında üstad yhaaa. yuh yhaw bu adamada kazııqq atılır mı beeaa !..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

bol bol yalan söyleyin nası olsa o sizi bırakcak bi gün

anlaşılan sen iyi kazık yemişsin zamanında üstad yhaaa. yuh yhaw bu adamada kazııqq atılır mı beeaa !..

• konuya ortadan dalıcam ama bence bir kızın güvenini kazanmak kolayda güvenilir erkek olmak zor...
  • ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• hiç uğraşma kendini düşüncelere sokma ben geçen yaz böle bi aşka atıldım ilk güvenini kazandım arkadas oldk cok samimi sonra kıza onu sevdigmi bahsettim oda beni seviyomus oda bana acıldı çok güzel 7 ayımız geçti ve geçenlerde ayrıldık neler çektim anlatamam sizlere hiç ugrasma kızla napacan boşverrr sonunda hepsi gidiyo :( hala canımdan cok seviyorum ama geri dönüşü olmayan yola girdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Bütün kızlar cadıdır, felakettir!

yok katılmıyorum sana.öyle kızlar varki melek gibi. ama sen piyasa kızlarından bahsediyosan(ki son zamanlarda çokca var etrafta) onlarla işim olmaz zaten. çok farklı olanlar var içlerinde hele de seviyosan birini :)

+1905
  • arkadaşım, önce olgun olmalısın. çooooqqqq arki yha eft gibi yazmamaya özen göster ilk etapta inan çok işe yarıyor. tabiki bu tarz konuşanlardan da olma.

sakın birisinin peşinden koşmuş olmak için yalaka olma. kendin ol. yeri geldiğinde ciddi olmasını bil. esprili ol. aç gözlü olma. yavşamanla değil bilginle ön planda ol. okumaktan korkma. sen her şeyi kendin için yap, zaten senin için en iyisi olacak kişi seni bulacaktır.
  • Erkek olmadığı ispat edebilirsen kesinlikle güvenini kazanırsın Ben ispat edemedim o yüzden güvenmiyorlar zaten çokta taktığım birşey değil zaten
  • hersey kendiliğinden oldu ben çok farklı bişey yapmadım:)

kendimdim hep olduğum gibiydim. zor günlerinde hep yanındaydım anlayıs gösterdim.. en ii arkadasımdı zten kızlardan.. samimidik baya.. sonra ne olduysa oldu eşzamanlı olarak birbirimize ilgi duymaya basladık. aldı yürüdü gidiyo işte..

en güvendigi insanlardan biriyim. annesinden falan sonra geliomusum o derece. öyle söylüo yalan olamaz cünkü hic yalan sölemedi bana ben de ona hiç söylemedim.

bu işler biraz karsılıklı oluyo ama kendin ol baskası olma.. bir de o seni nasıl tanıdıysa hep öyle kal değişme. değiştigin zaman kızlar sasırıo ve otomatikman güven duyamıolar. cünkü sürekli değişen bir tip oldugunu düşünüp güvenmenin yanlış oldugunu düşünebilir bastan kaybedebilrsin..

bu işte tipin miipin pek de önemi yok

• quote:

Orjinalden alıntı: crpk

quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Kendin ol dürüst ol kızlara biraz daha mesafeli yaklaş. Erkek arkadaşlarınla olduğun gibi içli dışlı olma.

Artık bu içli dışlı olayı kalmadı çocuk sevgilisi değil birşey değil kıza sarılıyo makas alıyo filan erkek arkadaşı olsam yanında görsem döverim

Ne var bu olaylarda bnde yapıyorum arkadaşlarıma tabiki hepsine değil bazılarıyla cok yakın oluyorsun
    Hiç yakın ark in olmadı mı ?

Benden baska biri yanagından makas alcak onun içn pek hayırlı şeyler olmaz...

• quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

Doğru,dürüst,efendi ol bir de yalaka olma herkesin güvenini kazanırsın

• quote:

Kıskandırma amacı kokan hareketler bunlar

• quote:

bendensin benim de sevdiğim kız değil normal bi arkadaşım aynen böyle yapıyor sevmediğim insanlara yüz veriyor ben de arada çok kızıyorum arkadaşlarıma ama kızlar böyle malesef...

• quote:

Orjinalden alıntı: canısıcanısı

arkadaşım, önce olgun olmalısın. çooooqqqq arki yha eft gibi yazmamaya özen göster ilk etapta inan çok işe yarıyor. tabiki bu tarz konuşanlardan da olma.

sakın birisinin peşinden koşmuş olmak için yalaka olma. kendin ol. yeri geldiğinde ciddi olmasını bil. esprili ol. aç gözlü olma. yavşamanla değil bilginle ön planda ol. okumaktan korkma. sen her şeyi kendin için yap, zaten senin için en iyisi olacak kişi seni bulacaktır.

dede nasihatı gibi olmuş ama bu senin saydıkların bu işten çok insanlığın gereği olarak sıralanabilir hayatımızda. haklısın katılıyorum bunlar adam gibi bi adamda olması gerekenler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.