Şimdi Ara

bir kızın güvenini kazanmak...hadi bilgiler ve tecrübeler buraya :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
42.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dincerZ

Kural çok basit.. Görmediği tatmadığı yaşamadığı şeyleri yaşatmak.. Bu doğal olarak kızdan kıza değişir.. Hep söylenir bir araban olsun kızlar peşinde olur diye.. Evet olur ama arabası olmayan kız peşinde olur.. Pek kalmadı ama gerçek sevgiyi yaşamamış bir kıza göstereceğiz saf ve iyi niyetli sevgi de yetebilir onu kazanmanız için.. Buradan herkes kendine birşey çıkarsın işte.. Hoşlandığın kızda olmayan ama sende olan ne var? (Mümkünse geyiğe çevirmeyelim bu cümleyi) Ona fazladan ne verebilirsin? Bunun cevabını bulduğunuzda kızlar sizin için olması gereken yerde olacak

Hacı bir de onu fark etsek yani bizde fazladan olanı olay zaten çözülecek

Benim derdim daha da zor

• Arkadaşlar doğal olarak tabiki zor.. Eğer kolay bişey olsa her gün en az 3 tane "sevgilim yok ne yapacağım" "bu yaşıma kadar sevgilim olmadı" vb. tarzı konular açılır mıydı sizce
  • ilk önce kız güvenilir mi ona bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

ilk önce kız güvenilir mi ona bak

Biz orayı çoktan geçen şahıslar olarak fazla değinmedik :)
  • kiz guveni = zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

kiz guveni = zaman

Kardeşim fizik yöntemiyle anlatacak olursak uzun sürer.

Kız güveni = zaman x mekan / kişilik + giyim + ... ohoooo brdan çok şey çıkar
  • Ve de ayrıca şunu söylemek gerekiyor.. Belki bundan önceki mesajlarda söylenmiştir çünkü hepsini okuyamadım kusura bakmayın.. Kaçan kovalanır.. Siz bir kızın peşinden ne kadar koşarsanız o kız sizden o kadar uzaklaşır.. İlgini belli edersin zaten onda bir kıvılcım varsa olay kendiliğinden gelişecektir.. Ama kız sana o gözle bakmıyorsa istiyorsan kızın adına okul yaptır yine birşey değişmez

10 gün içerisinde yaşadığım hayattan bir kesit.. Yakın arkadaşımın ilişkisi var.. İlk zamanlarda o da uğraştı ilgi çekmek vb. şeyler için.. Geçen süre içinde çoğunlukla ilk mesajı o atardı.. Ne bileyim o arardı.. Falan filan işte.. Geçenlerde kız bir hata yaptı.. Zaten arkadaş da kızdan ayrılmayı ister gibiydi.. Bunun üstüne kaymaklı kadayıf oldu tabi.. Arkadaş kıza söyledi ayrılmak istediğini.. (Bu arada arkadaşla kız farklı şehirdeler okul dolayısıyla) Kız o gece 5 saatlik yolu çekmek pahasına arkadaşın yanına geldi.. Onun yanında hüngür hüngür ağladı.. Kendini affettirmek için bir sürü şey yaptı.. Ve o günden beri ilk o arıyor ya da mesaj atıyor..
    Sonuç ne: eskiden kaçan kızdı şimdi arkadaşım..

Çabuk ulaşılabilir olmamanız lazım.. Ulaşılabilirlik durumunuz ne kadar azalırsa kızla birşeyler yaşama olasılığınız da o kadar azalır..

Dip not: Çok ilişki yaşadığım söylenemez.. Zaten sevmem basit şeyleri.. Ama etrafımdaki olayları iyi gözlemlediğimi söyleyebilirim.. Bunlar da gözlem sonuçlarım.. Aklıma gelirse nacizane yine yazarım

• Ya beyler ben açılıcamda birşeyler demek istiyorum...

Biz bu kızla hep yakın gibiyiz konuşuyoruz falan , arada ynaıma gelip bişeyler sorar , yardım etmeye çalışır , bir sırada falan yan yanaysak gülümser. Ama emin olamıyorum çünkü şişmanım falan tipten sevmez diye düşünüyorum , ayrıca bu kızla arada biz küsüyoruz , yani o küsüyo ama 2-3 gün sonra olanları unutmuş gibi geri dönüyo...

Sizce açılayımmı ? Bikaç taktik lütfen... Sanal bi ortamdan açılmak kötü olucak ama yüz yüze söylemeye dayamamıyorum ilk defa olacak çünkü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Ve de ayrıca şunu söylemek gerekiyor.. Belki bundan önceki mesajlarda söylenmiştir çünkü hepsini okuyamadım kusura bakmayın.. Kaçan kovalanır.. Siz bir kızın peşinden ne kadar koşarsanız o kız sizden o kadar uzaklaşır.. İlgini belli edersin zaten onda bir kıvılcım varsa olay kendiliğinden gelişecektir.. Ama kız sana o gözle bakmıyorsa istiyorsan kızın adına okul yaptır yine birşey değişmez

10 gün içerisinde yaşadığım hayattan bir kesit.. Yakın arkadaşımın ilişkisi var.. İlk zamanlarda o da uğraştı ilgi çekmek vb. şeyler için.. Geçen süre içinde çoğunlukla ilk mesajı o atardı.. Ne bileyim o arardı.. Falan filan işte.. Geçenlerde kız bir hata yaptı.. Zaten arkadaş da kızdan ayrılmayı ister gibiydi.. Bunun üstüne kaymaklı kadayıf oldu tabi.. Arkadaş kıza söyledi ayrılmak istediğini.. (Bu arada arkadaşla kız farklı şehirdeler okul dolayısıyla) Kız o gece 5 saatlik yolu çekmek pahasına arkadaşın yanına geldi.. Onun yanında hüngür hüngür ağladı.. Kendini affettirmek için bir sürü şey yaptı.. Ve o günden beri ilk o arıyor ya da mesaj atıyor..
    Sonuç ne: eskiden kaçan kızdı şimdi arkadaşım..

Çabuk ulaşılabilir olmamanız lazım.. Ulaşılabilirlik durumunuz ne kadar azalırsa kızla birşeyler yaşama olasılığınız da o kadar azalır..

Dip not: Çok ilişki yaşadığım söylenemez.. Zaten sevmem basit şeyleri.. Ama etrafımdaki olayları iyi gözlemlediğimi söyleyebilirim.. Bunlar da gözlem sonuçlarım.. Aklıma gelirse nacizane yine yazarım

Çok sağol kardeşim. Bunların farkına yeni yeni varıyoruz işte. Paylaşıma devam o zmn ...

• quote:

Orjinalden alıntı: AlperXp

Ya beyler ben açılıcamda birşeyler demek istiyorum...

Biz bu kızla hep yakın gibiyiz konuşuyoruz falan , arada ynaıma gelip bişeyler sorar , yardım etmeye çalışır , bir sırada falan yan yanaysak gülümser. Ama emin olamıyorum çünkü şişmanım falan tipten sevmez diye düşünüyorum , ayrıca bu kızla arada biz küsüyoruz , yani o küsüyo ama 2-3 gün sonra olanları unutmuş gibi geri dönüyo...

Sizce açılayımmı ? Bikaç taktik lütfen... Sanal bi ortamdan açılmak kötü olucak ama yüz yüze söylemeye dayanamıyorum ilk defa olacak çünkü...

Bu saydıkların onun sana ilgi duyduğuna işarettir. Bi açılmayı dene ama tam açıl. Sadece hoşlandığını filan söyle sonra teklifini yap. Ama fazla üsteleme. Zaten ilk defa olcakmış sanal ortam daha rahat olur senin için. Yüzyüze daha etkili olur normalde ama ilk defa olduğu için heyecan yaparsın saçma sapan şeylerle kızın gözünde hoş görünmeyebilirsin. Ayrıca tipi fln bi kenara bırak. Mühim olan insanlık. Belki o da senin kişiliğini filan seviyodur. Sen açıl bizi de haberdar et daha sonra durumdan ...

• Bu konuya yazan murâdına eriyormuş diye duydum, doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Bu konuya yazan murâdına eriyormuş diye duydum, doğru mu?

Doğru duymuşsun
  • DH ile İzdivaç
  • Adam olmak yeterli...
  • devammmmmmmmm...
  • Arkadaşlar olmadı... Bu olay burda kapandı... Allah diğer sevenleri kavuşturusn.

Canımız Sağolsun,herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 13 Temmuz 2008; 12:30:57 >
  • BİDE BENİM BİR SORUM OLUCAK AYNI OLAY BENİM 3 GÜN ÖNCE BAŞIMA GELDİ KIZ ARKADAŞIM BU ARALAR ÇOK STRESTLİ AMA BANA YANSITMAK İSTEMİO AMA BENİ SEVİYO MSJ DA SENİ SEVMİYORUM DEDİ ARTIK AMA BUNU YÜZÜME SÖLE DEDIM VEDE GITTIM AMA YÜZÜMÜ SÖYLEYEMEDİ NAPCAĞIMI BİLMİYORUM 3 GÜNDÜR KONUŞMUYORUZ BİRAZ ZAMANA İHTİYACIM VAR DİYOR SİZCE BU BEKLEME SÜRESİ NE KDR SÜREBİLİR YADA BEN Bİ ŞEY YAPABİLME ŞANSIM VARMI LÜTFEN BANA YARDM EDİN =(((
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Bu konuya yazan murâdına eriyormuş diye duydum, doğru mu?

doğrudur inşallah.
  • Benim ki çok farklı bir olay...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.