Şimdi Ara

bir kızın güvenini kazanmak...hadi bilgiler ve tecrübeler buraya :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
42.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Voldroy5

saolun teklif ettim kabul etti fln...ortam süperdi...keman meman bişiler ayarladım ama cebimi fazla yaktı ya...

Çok sevindim adamım :) Hayırlı olsun... Allah uzun süreli kılsın inşallah ilişkinizi. Hayır diyemeyeceği ortam yapmışsın zaten.Söylemiştim sana. İyi bari aramızdan biri kurtuldu:)
    Cebin yansın o önemli deil artık kalbin yanmayacak ona sevinmen lazım. Sorun diil herşeyin karşılığı var bu dünyada. Hadi size mutluluklar arkadaşım.
  • bak ben de bi abla olarak söyliim sana, bu konuda tecrübe çoktur. beni tavlamak konusunda çok iddaya giren olmuştu lisedeyken ve ben liseyi kimseyle çıkmadan bitirdim, ne numaralar gördük bi bilsen
    -ders çalıştırır mısın deyip ders çalışırken kazara(!) elin kızın eline çarpıp durmasın
    -gün içinde 2den fazla napıyosun diye mesaj gönderme, hakikaten çok sıkıcı oluyo
    -arkadaş ortamında kızın hesabını üstlenme, bu iyilik değildir onu mahçup etmiş olursun sadece
    -o nereye giderse sen de oraya gitme, çok peşinde gezme, azıcık mesafe iyidir
    (bu saydıklarım arkadaşsanız geçerli, çıkmaya başlayınca iş değişir)
    -peşinde koşma, 1 kere teklif et, reddetilip de teklif etmeye devam edersen seni garanti olarak görür, rafa kaldırılırsın. çok beklemen gerekir yani.
    -herzaman başın dik dursun, ezilip büzülme kızın karşısında, seni kendinden daha zayıf görmemeli.
    -gereksiz kıskançlıklara girme, birşey duyduysan hatta gözünle görmüş de olsan açıklama yapmasına izin ver, ama sana aceleyle uydurulmuş bi yalan söylüyomuş gibi hissediyosan takma açıklama falan.(bu iki taraf için de geçerli)
    -arada bir küçük hediyeler ver, bu her kızın hoşuna gider, çok para harcamana gerek yok

daha aklıma geldikçe yazarım buraya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

saolun teklif ettim kabul etti fln...ortam süperdi...keman meman bişiler ayarladım ama cebimi fazla yaktı ya...

ooo geçmiş olsun senin cebin daha çok yanacak bu sadece bir başlangıç
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzin

bak ben de bi abla olarak söyliim sana, bu konuda tecrübe çoktur. beni tavlamak konusunda çok iddaya giren olmuştu lisedeyken ve ben liseyi kimseyle çıkmadan bitirdim, ne numaralar gördük bi bilsen
    -ders çalıştırır mısın deyip ders çalışırken kazara(!) elin kızın eline çarpıp durmasın
    -gün içinde 2den fazla napıyosun diye mesaj gönderme, hakikaten çok sıkıcı oluyo
    -arkadaş ortamında kızın hesabını üstlenme, bu iyilik değildir onu mahçup etmiş olursun sadece
    -o nereye giderse sen de oraya gitme, çok peşinde gezme, azıcık mesafe iyidir
    (bu saydıklarım arkadaşsanız geçerli, çıkmaya başlayınca iş değişir)
    -peşinde koşma, 1 kere teklif et, reddetilip de teklif etmeye devam edersen seni garanti olarak görür, rafa kaldırılırsın. çok beklemen gerekir yani.
    -herzaman başın dik dursun, ezilip büzülme kızın karşısında, seni kendinden daha zayıf görmemeli.
    -gereksiz kıskançlıklara girme, birşey duyduysan hatta gözünle görmüş de olsan açıklama yapmasına izin ver, ama sana aceleyle uydurulmuş bi yalan söylüyomuş gibi hissediyosan takma açıklama falan.(bu iki taraf için de geçerli)
    -arada bir küçük hediyeler ver, bu her kızın hoşuna gider, çok para harcamana gerek yok

daha aklıma geldikçe yazarım buraya.

Teşekkürler ablacım:)Bende senin gibi birini arıyordum.Çünkü sonuçta sende kızsın en iyi sen bilirsin. Bana böyle bilgiler lazım işte. Ayrıca söylediklerini teker teker benimseyeceğim ve uygulayacağım. Sen yine buralarda ol yardımların gerekecek bana sık sık. Çok teşekkür ederim.

Tavsiye,bilgi,tecrübe paylaşımına devam.

• bu konu çok kişinin işine yarayacak!..eminim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

Teşekkürler ablacım:)Bende senin gibi birini arıyordum.Çünkü sonuçta sende kızsın en iyi sen bilirsin. Bana böyle bilgiler lazım işte. Ayrıca söylediklerini teker teker benimseyeceğim ve uygulayacağım. Sen yine buralarda ol yardımların gerekecek bana sık sık. Çok teşekkür ederim.

Tavsiye,bilgi,tecrübe paylaşımına devam.

rica ederim,. daha yazarım buraya., faydalı bulduğuna sevindim
  • buzin ablacım sevdiğim kızla durumumuzu biliyosun başta yazmıştım.

Şu anda arkadaşız ama biliyor onu sevdiğimi söylemiştim. Ne kadar inanıyor bilmiyorum ama gerçekten çok seviyorum.
    Ben onun elini tutsam ten teması kurma amaçlı acaba o bunu nasıl karşılar? Ya da ona nasıl yaklaşmalıyım?

Çok samimiyetten hoşlanmayan bi kız ama ona duygularımı gerçekten hissettirmek,gerçekten onu sevdiğimi bilmesini sağlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler !..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Kendin ol dürüst ol kızlara biraz daha mesafeli yaklaş. Erkek arkadaşlarınla olduğun gibi içli dışlı olma.

Budur. Çoğu kız arkadaşım zor zamanlarda mesajlar çektiler sınıfta bir sen varsın güvenilir sen olmasan çekilmez gibisinden. Direk tecrübe konuşuyor not alın
  • tmm bu iş bitti de yakında bi de evlenme teklifi falan olcakteklifler bitmio ya...şaka bir yana,herkese çok teşekkür ederim
    buzin:
    saol dediklerini yapcam...saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 25 Mayıs 2008; 0:08:32 >
  • tekipteyz
  • kızdan kıza göre değişir kusura bakmayın ama maddi durumu iyi olan bi kızı zor tavlarsınız yukarda öneri verilmiş ama o öneriler orta halli kızları tavlamak için.iyi hediyeler lazım iyi giyinmek lazım bunlar bildiğiniz dandik markalar değil iyi olcak
  • quote:

buzin ablacım sevdiğim kızla durumumuzu biliyosun başta yazmıştım.

Şu anda arkadaşız ama biliyor onu sevdiğimi söylemiştim. Ne kadar inanıyor bilmiyorum ama gerçekten çok seviyorum.
    Ben onun elini tutsam ten teması kurma amaçlı acaba o bunu nasıl karşılar? Ya da ona nasıl yaklaşmalıyım?

Çok samimiyetten hoşlanmayan bi kız ama ona duygularımı gerçekten hissettirmek,gerçekten onu sevdiğimi bilmesini sağlamak istiyorum. Şimdiden teşekkürler !..

samimiyetten hoşlanmayan bi kızsa elini falan tutman pek iyi olmayabilir. kızı bilmediğim için pek birşey diyemem ama şöyle anlatıyım sana; ben de pek sevmezdim fazla samimi hareketleri, özellikle de elşakası falan. ülkücü bi arkadaş vardı diğer kızları öperdi benimle sadece tokalaşırdı. bigün uzattı elini tam tuttuğumda çekti kendine öptü, ben nereye uğradığımı şaşırdım bi de üstüne seni seviyorum falan dedi. ya bilmiyorum bazı kızlar için etkileyici falan olabilir ama ben çok soğumuştum ondan. eh sinir olmuştum bi de tabii..
    sabırlı olmakta fayda var, birlikte vakit geçirmeye çalış, o da etkilenir falan olur birşeyler ya fazla takma kafana

• quote:

Orjinalden alıntı: buzin

quote:

buzin ablacım sevdiğim kızla durumumuzu biliyosun başta yazmıştım.

samimiyetten hoşlanmayan bi kızsa elini falan tutman pek iyi olmayabilir. kızı bilmediğim için pek birşey diyemem ama şöyle anlatıyım sana; ben de pek sevmezdim fazla samimi hareketleri, özellikle de elşakası falan. ülkücü bi arkadaş vardı diğer kızları öperdi benimle sadece tokalaşırdı. bigün uzattı elini tam tuttuğumda çekti kendine öptü, ben nereye uğradığımı şaşırdım bi de üstüne seni seviyorum falan dedi. ya bilmiyorum bazı kızlar için etkileyici falan olabilir ama ben çok soğumuştum ondan. eh sinir olmuştum bi de tabii..
    sabırlı olmakta fayda var, birlikte vakit geçirmeye çalış, o da etkilenir falan olur birşeyler ya fazla takma kafana

2 seneye yakın oluyor hala seviyorum ya nasıl takmayım

Ama kızı artık daha iyi tanıyorum bu zamandan dolayı. Ona göre hareket etmeye çalışıcam. Yalnız burda yazılanların çoğu genel anlamdaki kızlar için geçerli. Bu kız farklı bi kız:) Allah'ım Güç Ver Bana !..

• Diğer kızlarla samimi olup seninle samimi olmaması sadece ufak tefek yakınlaşmalarda bulunması ne hissettirir sana ? Yani onlara göre farklı davranıyor sana...
  • Sevdiğini bildiği için sana umut vermek istemio olabilir.

Bu arada bende seninle ayni dertten muzdaribim diyebilirim,cok seviorum ya..
  • Hayret DH de ilk defa kız tavlayan biri çıktı foruma derdini anlattıktan sonra

Tebrikler.. !! işi biliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godzebani

Sevdiğini bildiği için sana umut vermek istemio olabilir.

Bu arada bende seninle ayni dertten muzdaribim diyebilirim,cok seviorum ya..

yazıq bizeeeeee ... :)
  • Arkadaşlar madem bu kadar destek oldunuz bana bir de şu linke uğrayın 1 dk nızı almaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_23505294/mpage_1/key_//tm.htm#23505294

Sağolun ilginiz için, bi de şu işi yapabilirsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 26 Mayıs 2008; 19:02:45 >
  • Kural çok basit.. Görmediği tatmadığı yaşamadığı şeyleri yaşatmak.. Bu doğal olarak kızdan kıza değişir.. Hep söylenir bir araban olsun kızlar peşinde olur diye.. Evet olur ama arabası olmayan kız peşinde olur.. Pek kalmadı ama gerçek sevgiyi yaşamamış bir kıza göstereceğiz saf ve iyi niyetli sevgi de yetebilir onu kazanmanız için.. Buradan herkes kendine birşey çıkarsın işte.. Hoşlandığın kızda olmayan ama sende olan ne var? (Mümkünse geyiğe çevirmeyelim bu cümleyi) Ona fazladan ne verebilirsin? Bunun cevabını bulduğunuzda kızlar sizin için olması gereken yerde olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Kural çok basit.. Görmediği tatmadığı yaşamadığı şeyleri yaşatmak.. Bu doğal olarak kızdan kıza değişir.. Hep söylenir bir araban olsun kızlar peşinde olur diye.. Evet olur ama arabası olmayan kız peşinde olur.. Pek kalmadı ama gerçek sevgiyi yaşamamış bir kıza göstereceğiz saf ve iyi niyetli sevgi de yetebilir onu kazanmanız için.. Buradan herkes kendine birşey çıkarsın işte.. Hoşlandığın kızda olmayan ama sende olan ne var? (Mümkünse geyiğe çevirmeyelim bu cümleyi) Ona fazladan ne verebilirsin? Bunun cevabını bulduğunuzda kızlar sizin için olması gereken yerde olacak

Hocam zor bi soru oldu ama haklısın sonuna kadar aklıma yattı gerçekten benimde aklıma gelmiştir bu.Ama yanıt bana biraz zor geldi. Biraz daha düşünmek gerekiyor sanırım...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.