Şimdi Ara

bir kızın güvenini kazanmak...hadi bilgiler ve tecrübeler buraya :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
1
Favori
42.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizin çok sevdiğiniz ve sizi sadece arkadaş olarak seven birinin güvenini ve sevgisini nasıl kazanırsınız ? bu işin bi çıkar yolu varmıdır? bana tavsiye,görüş ve tecrübelerinizi aktarırsanız çok memnun olurum. hem arkamızdan gelen gençlerede yardımcı olacaktır söleyecekleriniz:)...

Aklı başında arkadaşların,aklı başında abilerin ve aklı başında ablaların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden teşekkürler!..

• Kendin ol dürüst ol kızlara biraz daha mesafeli yaklaş. Erkek arkadaşlarınla olduğun gibi içli dışlı olma.
  • Yaz geldi habire kız nası tavlanır, nası evlenme teklifi edilir, nası güveni kazanılır konuları açılıp duruyo

DH romantizm diye bölüm açılsın bari
  • evet çekingen oluyorlar niyetinin arkadaş olduğunu hissettirmen gerekir sonra senin nasıl biri olduğuna bağlı tabi beğenirse yakın arkadaş olursunuz kafa denginse yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Kendin ol dürüst ol kızlara biraz daha mesafeli yaklaş. Erkek arkadaşlarınla olduğun gibi içli dışlı olma.

Artık bu içli dışlı olayı kalmadı çocuk sevgilisi değil birşey değil kıza sarılıyo makas alıyo filan erkek arkadaşı olsam yanında görsem döverim
  • Ben sizden yardım istiyorum siz bana forum konularına şikayetlerinizi anlatıyosunuz.

Şu anda arkadaşız 2 senedir sevdiğim kızla. Ben onun kalbine girmenin ve güvenini tam olarak kazanmanın yolunu arıyorum. Lütfen bu konularda yardımcı olun.
  • Bütün kızlar cadıdır, felakettir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kendin ol dürüst ol kızlara biraz daha mesafeli yaklaş. Erkek arkadaşlarınla olduğun gibi içli dışlı olma.

bu arkadaş gibi aklı başında bi şekilde ve işime yarayacak şekilde tavsiyelerde bulunun lütfen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Bütün kızlar cadıdır, felakettir!

yok katılmıyorum sana.öyle kızlar varki melek gibi. ama sen piyasa kızlarından bahsediyosan(ki son zamanlarda çokca var etrafta) onlarla işim olmaz zaten. çok farklı olanlar var içlerinde hele de seviyosan birini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 21 Mayıs 2008; 19:07:52 >
  • öncelikle kızın yanında doğru düzgün davran kızlarla samimi konuşma ve hareketler yapma kim ne yaparsa yapsın sen yapma onlar belki güveni almıştır da yapıyorlardır senin kız daha sana güveniyormu onun yanında başka kızlara bakma hatta o yokken bile bakma yerin kepçe kulağı vardır bir yerden duyarsın ayrılırsınız kıza karşı dürüst ol görüşmek istemediğinde söyle sinirliysen ve kızı o esnada yanına çağırma sinirliyken ters birşey söylersin
  • Doğru,dürüst,efendi ol bir de yalaka olma herkesin güvenini kazanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

Doğru,dürüst,efendi ol bir de yalaka olma herkesin güvenini kazanırsın

+1903
  • Gözlerine bakmasını bilirsen tüm kapılar açılır

kadınlar güveni de başka uyguları da gözlerden okuma yetisine sahip, biz erkekler bu özellikten hiç nasiplenememişiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

Artık bu içli dışlı olayı kalmadı çocuk sevgilisi değil birşey değil kıza sarılıyo makas alıyo filan erkek arkadaşı olsam yanında görsem döverim

Ne var bu olaylarda bnde yapıyorum arkadaşlarıma tabiki hepsine değil bazılarıyla cok yakın oluyorsun
    Hiç yakın ark in olmadı mı ?

• İlk zamanlarda cok fazla samimi olma yani sarılıp öpmeye falan calısma cünkü bundan rahatsız oluyolar kendim sahit oldum.. Hava yapmak icin sacma seyler anlatma, "apaçi" gibi davranma.. Ben bizim sınıftaki kızların en yakın erkek arkadasıyım nası oldum bilmiyorum ama öyleyim
  • sağolun arkadaşlar... ben bunları göz önünde fazlasıyla bulundurarak devam edicem yola. anlaşılan bazı konularda tam anlamıyla değişmem gerekiyo. ben yine sizlerle durumu paylaşırım.
    Ama daha farklı daha orjinal yollar vardır.İlginç şekillerde güven ve sevgi kazanmış olanlarda vardır kesinlikle aranızda. Yani ben herkesin fikir ve tavsiyelere devam etmesini rica ediyorum. Sizinle bu işi yapabiliriz inşallah bu sefer olcak :) bu arkadaş olma mevzusundan kurtulabilirsem, kıza sevgimi gerçekten anlatabilirsem sizin yardımlarınızında etkisiyle olcak :) tekrar teşekkürler hepinize... Tavsiyelerinizin devamını bekliorum ben sık sık uğrıycam buraya.
  • Ya sevmek bu şekilde olunca zor oluyo walla. Yha bi de benim sevdiğim kız biraz asosyal. Fazla ortamlarda bulunmayan, biraz çekingen, biraz farklı bi tip :) Kızın sevmekten korkar gibi bi hali var

Ama ben çooooooqqq seviyorum yha onada bunu daha önce söledim ve gerçekten anlamasını sağlıycam inşallah. Bi de kendimi sevdirebilsem tmmdır. Daha off çekmek için çok erken bakıcaz gidişata :)
  • Sorumluluk alabildiğini ve kendine güvendiğini hissettir. Gerisi hikaye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

Arkadaşlar sizin çok sevdiğiniz ve sizi sadece arkadaş olarak seven birinin güvenini ve sevgisini nasıl kazanırsınız ? bu işin bi çıkar yolu varmıdır? bana tavsiye,görüş ve tecrübelerinizi aktarırsanız çok memnun olurum. hem arkamızdan gelen gençlerede yardımcı olacaktır söleyecekleriniz:)...

Aklı başında arkadaşların,aklı başında abilerin ve aklı başında ablaların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden teşekkürler!..

kız çok yakın arkadaşınsa onla çıkman çok zor ben bunu öğrendim kız bana kardeşimsin demişti(bu sene başı açıldığımda not:forumda mesaj yazmışdım bu o kız değil ) zaten arkadaşınsa güvenini kazanmışsındır fakat os eni kardeş,amca oğlu vs... görüyordur yani genellikle öle olur iyice düşün sana karşı boş değilse atağa kalk yoksa başka şansın yok (dipnot:bana kardeşimsin diyern kız şuanda tamam kardeş değiliz falan diyor arkadaş kalalım falan diyor,yani kısaca peşimden koşmaya devam et gibisinden laflar ediyor.Bakalım seneye aynı sınıfa düşeceğiz 11de nolacak )
    saygılarımla...

• benim sevdiğim kızla 1.5 sene kadar arkadaşız ve gayet de yakınız ancak aşk,mek olaylarına hiç girmedik,neyse;benim yakın bir arkadaşım kızın yanında artislik yapıyor yok "ben işte tinercileri fln korkuttum" vs vs saçmalıo,kız da mal mal bakıo o gidince de "şeker şey" fln dioben böyle bişi yapsam dalga geçer...sevmedğinden de eminim çocuk başka biriyle çıkıo ve ona açık açık da söledi sevmediğini sizce ne yapmalıyım kızdan vazmıgeçiyim yoksa başka şeyler mi deneyeyim,yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.