Şimdi Ara

bir kızın güvenini kazanmak...hadi bilgiler ve tecrübeler buraya :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
42.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kızlar ne ilginç varlıklar. Hayatına bi anda girip renkte katabiliyor, hayatında gördüğün bütün renkleri silip süpürebiliyorda.
    Hadi o zmn yazın bu kızlara dilek,istek,şikayet ve sitemlerinizi buraya...
  • gücümü göstererek
  • kızlar benim güvenimi kazansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

gücümü göstererek

binbaşım sen rütbeni göstersen yeter. Hiç uğraşma bu işlerle bence(zaten beceremiyosun)

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

Ya sevmek bu şekilde olunca zor oluyo walla. Yha bi de benim sevdiğim kız biraz asosyal. Fazla ortamlarda bulunmayan, biraz çekingen, biraz farklı bi tip :) Kızın sevmekten korkar gibi bi hali var

Ama ben çooooooqqq seviyorum yha onada bunu daha önce söledim ve gerçekten anlamasını sağlıycam inşallah. Bi de kendimi sevdirebilsem tmmdır. Daha off çekmek için çok erken bakıcaz gidişata :)

Şu soruya bi cevap abiler benide kapsıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delgado1

quote:

Orjinalden alıntı: ForAS_06

Ya sevmek bu şekilde olunca zor oluyo walla. Yha bi de benim sevdiğim kız biraz asosyal. Fazla ortamlarda bulunmayan, biraz çekingen, biraz farklı bi tip :) Kızın sevmekten korkar gibi bi hali var

Ama ben çooooooqqq seviyorum yha onada bunu daha önce söledim ve gerçekten anlamasını sağlıycam inşallah. Bi de kendimi sevdirebilsem tmmdır. Daha off çekmek için çok erken bakıcaz gidişata :)

Şu soruya bi cevap abiler benide kapsıyo

Kader ortağıyız kardeşim galiba:) Birbirimize yardımcı olabiliriz heralde ama anladığım kadarıyla şimdilik ikimizde çıkış yolunu bulamadık. Burdaki arkadaşların özellikle tecrübeli olanların tavsiyelerini dinlicez. Olmadı deneye deneye birbirimize yardımcı olucaz. Sanada banada Allah sabır ve güç versin.
    Tekrarlıyorum ; aklı başında abiler,ablalar ve arkadaşlardan bilgiler bekliyoruz:)

• saolun cevaplar için herkesin dediği gibi yapıyorum ama her geçen gün daha da çekilmez oluyor artık oğlan bununu yanağından falan sıkıyor sinirden çıldırıyorumbir ara döviim diyorum ama bu seferde ben kötü duruma düşerim diye korkuyorum...oğlan da sevgilisiyle ayrıldı artık iyice berbat bi durum olmaya başladı...sizce bu durumda ne yapmalıyım...bırakıyım ne hali varsa görsün mü,yoksa başka bişi mi yapıım kız yanlış anlar diye korkuyorum
    ForAS_06:
    saol dediğin gibi yapıyorum ama dediğim gibi,her gün daha da feci oluyooor
  • boş işler bu taktikler boşş,,

olaylarını akışına bırakın yeter. kasmaya gerek yok
  • Önce amacını anlayalım... sana sadece arkadaş gözüyle bakan birini seviyosun ve onun da sana aynı gözle bakmasını istiyosun öyle mi ?? Valla ben daha önce kendisine arkadaş ,kanki gözüyle bakılan erkeğin bahsi geçen kızla çıktığına pek şahit olmadım... ama sapık, hayvan gibi davranma efendi akıllı ol iyi giyin kendine bak.. arada jest çek çiçek falan ver vs. belki bişiler olabilir.... Olgun mantıklı ol... arada küçük kavgalar et.. kavganın tatlısı aslında bağlayıcıdır ve unutulmaz... kavga renk katar anlam katar.. ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 23 Mayıs 2008; 12:18:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

saolun cevaplar için herkesin dediği gibi yapıyorum ama her geçen gün daha da çekilmez oluyor artık oğlan bununu yanağından falan sıkıyor sinirden çıldırıyorumbir ara döviim diyorum ama bu seferde ben kötü duruma düşerim diye korkuyorum...oğlan da sevgilisiyle ayrıldı artık iyice berbat bi durum olmaya başladı...sizce bu durumda ne yapmalıyım...bırakıyım ne hali varsa görsün mü,yoksa başka bişi mi yapıım kız yanlış anlar diye korkuyorum
    ForAS_06:
    saol dediğin gibi yapıyorum ama dediğim gibi,her gün daha da feci oluyooor

Anladığım kadaıyla sen kıza hiç açılmadın şimdiye kadar. Bence o bahsettiğin çocuktan önce davran ve git kıza açıl. Olumluda olsa olumsuzda olsa kızdan cvbını al. Ama açılmadan,teklif etmeden önce kendini iyi hazırla,yanlış bişey yapma. Ona duyduğun büyük sevgiden çok fazla bahsetme. Çabuk havaya girip sonra "biraz daha peşimden koşsun" diye düşünüp reddedebilir. Kıza sadece "seni seviyorum ve senin benim sevgilim olmanı istiyorum..." gibisinden açıl. Senden az da olsa hoşlanıyosa kabul etmeye yanaşacaktır. Sen herşeye rağmen bu işlerde kendini herşeye hazırla.
    Bahsettiğin kavga-dövüş olaylarına girmen sadece senin içinde yaşadığın bi sevgi için uygun değil bence.

Dediğim gibi sen en kısa zamanda kıza açıl ve teklif et. Kabul ederse kendi kazanır, etmezse gider millete makas dağıtır. kendine iyi bak,sıkma canını kardeşim...

• benim bi hipotezim var erkek ve kız arkadaşlığı hakkında.... erkek ve kız asla dost kalamazlar ben bunu gördüm bi şekilde mutlaka bir sorun cıkıor... genelde bu kızın cocuga samimi davranmasıyla cocugun gaza gelmesi ve teklif etme aşık olma, kızın kendisini begendigini sanma gibi şeyler aklına düşüyor... bunun sonundada erkek dayanamıyor ve döküyor içini, benim gözlemlediğim kadarıylada yani tecrubelerimden yola cıkıom şu laflari yiyiosun sonra... demek sen bunca zaman bana başka gözle baktin, yaziklar olsun, ben seni dost olarak belledim asla o anlamda düşünemem vs.... eee sonuç olarak şimdi napiom... mesafeli oluom kızlara... ayrıca bir kızla arkadaş olabilirsin fakat bu genelde etrafindaki kısmetleride kapatıyor, siz arkadaş geçiniyorsunuz fakat dışardan başka algılanılıyor.... seni beğenen başka bir hatun şöyle diyor ; tüh cocugun cıktıgı varmış..
  • kardeş
    kendin ol dürüst ol olayları tamam ama
    kızın düşüncelerini öğrenmem lazım ben bile bile çok zorladılar die söledim
    konuşsam kız konuşur belki ama 2 haftadır sadece bi kaç kez yanıma gelip üzülme olmuyacağını biliyodun dedi
  • bugün akşam 8 gibi falan teklif etcem ne olacak bakalım...size durumu bildiririm ama sizce yemekte falan mı söyliyeyim yoksa ayaküstü bi yerde mi? acil cevaplarınızı bekliyorum 8 de bi program yapcam ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

bugün akşam 8 gibi falan teklif etcem ne olacak bakalım...size durumu bildiririm ama sizce yemekte falan mı söyliyeyim yoksa ayaküstü bi yerde mi? acil cevaplarınızı bekliyorum 8 de bi program yapcam ona göre

Ortamada en az senin kadar önemli Voldroy5 kardeşim. Senin beraber yemek yeme ihtimalin fln varsa elinden geldiği kadar özel bi ortam yaratmaya çalış bence. Yani imkanların varsa değerlendir tabiki etkili olacaktır. Yemekte söylemek doğru bir tercih. 1 tek gül de çok romantik olur. verebilirim dersen öneririm. kızı etkilemen lazım. Ayrıca utanma,çekinme,sıkılma,kıza güven veren bi duruşun ve egemenliğin olsun ortamlarda.
    Benim amacım senin adına Allah korusun ama olumsuz cvp alsanda geçmişinde güzel ve renkli bi gün olarak geçecek.

Hadi arkandayız kardeşim kolay gelsin. Sana bunlarla hayır derse o kızın aklından şüphe edebilirim. Allah yardımcısı olsun bütün sevenlerin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForAS_06 -- 23 Mayıs 2008; 19:09:08 >

• eğer gerçekten yakın bi kız arkadaşınızla hiç ama hiç aşk meşk konusu açılıpta konuşulmadıysa o kız kesin size kesiktir benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

kardeş
    kendin ol dürüst ol olayları tamam ama
    kızın düşüncelerini öğrenmem lazım ben bile bile çok zorladılar die söledim
    konuşsam kız konuşur belki ama 2 haftadır sadece bi kaç kez yanıma gelip üzülme olmuyacağını biliyodun dedi

Anlıyorum ama kızı gerçekten seviyosan yanına gelip konuşması gerçekten çok yaralar seni. Ben şahsen o yanıma gelip iyi kalpliliğini göstermeye kalkınca keşke hiç gelmesen derim içimden. Dışarı söylemeyede yüzün olamz o durumda biliyorum. Senin canın saolsun kardeşim. Kader işte. Belkide hayırlısı buydu senin için. iyi günler!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Önce amacını anlayalım... sana sadece arkadaş gözüyle bakan birini seviyosun ve onun da sana aynı gözle bakmasını istiyosun öyle mi ?? Valla ben daha önce kendisine arkadaş ,kanki gözüyle bakılan erkeğin bahsi geçen kızla çıktığına pek şahit olmadım... ama sapık, hayvan gibi davranma efendi akıllı ol iyi giyin kendine bak.. arada jest çek çiçek falan ver vs. belki bişiler olabilir.... Olgun mantıklı ol... arada küçük kavgalar et.. kavganın tatlısı aslında bağlayıcıdır ve unutulmaz... kavga renk katar anlam katar.. ciddiyim

yuru be abıı bos adam degılsın heeee harbıcı yaa super aynı senın dedıklerını yapıyorum ve hep mutluyum abı ama dahada olgun olabılırız zamanlaa kucuguz dahaa

• Bizim Voldroy5 şu sıralar ayar yapıyo olmalı. Allah yardımcısı olsun kardeşimin...
  • Adam gibi otyur yanında yakın ol ama fazla yakın değil zaten ilerde dahda yakın olursun Böyle herşeyini paylaş sürekli küs ona küs derken böyle 1 dk fln hatta o kadar bile değil ondan sonrasıda gelir zaten kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Cobain* -- 23 Mayıs 2008; 20:24:55 >
  • saolun teklif ettim kabul etti fln...ortam süperdi...keman meman bişiler ayarladım ama cebimi fazla yaktı ya...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.