Şimdi Ara

Bir kızla nasıl sevgili olunur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kız var çok hoşuma gidiyor ve gayet güzel fakat facebook ' tan falan ona mesaj atmaya çekiniyorum. Ya cevap vermezse korkusu var içimde. Evet beyler bi kızla nasıl tanışılır sosyal medya haricinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle korkuları kafandan at, eğer sevgili olursanız o seni kazanır, sen onu kaybetmezsin. Böyle düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 4 Şubat 2015; 21:35:30 >
  • Okuz mu olum bu kiz niye cevap yazmasin.Hem cevap yazmamasi onemli degil ondan sonraki adimlar onemli

• Git Merhaba de ve bulacağın bahaneden konuya gir.

Ha öz güven sorunu yoksa direk tanışmak istiyorum değin.O mesajı alır.
  • Forum tarihinin gördüğü en saçma soruyu sormuş oldun nasıl sevgili olunur? nedir ya git sevişek mi de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git yüzyüze konuş kardeş

• bir kızla nasıl sevgili olunur diye konu olur mu lan git moonwalk yaparak dudaklarına yapış dememizi mi bekliyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplara gel bak dostum hoşlandığın bir kız var ve kız arkadaşın olmasını mı istiyosun

1- Kızı gördüğün yerlerde gözünün içine bak ( öküz gibi dakikalarca değil ara ara yani bakıldığını hissetsin senin tarafından )

2- Kızda sana bakıyosa 2-3 gün sonra git kızla tanış

3- Tanıştıktan sonra lap diye çıkma teklifi etme biraz konuş numarasını al ne biliyim akşamları yaz bişeyler

4- Sonrada git açıl kıza okul çıkışı kıza de beraber yürüyelim mi seninle birşey konuşmak istiyorum ordan yapıştır hatta yanında çiçek olsun ( kız görmesin tabi çiçeği bi yerine sakla işte yada yolda al )
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

Cevaplara gel bak dostum hoşlandığın bir kız var ve kız arkadaşın olmasını mı istiyosun

1- Kızı gördüğün yerlerde gözünün içine bak ( öküz gibi dakikalarca değil ara ara yani bakıldığını hissetsin senin tarafından )

3- Tanıştıktan sonra lap diye çıkma teklifi etme biraz konuş numarasını al ne biliyim akşamları yaz bişeyler

4- Sonrada git açıl kıza okul çıkışı kıza de beraber yürüyelim mi seninle birşey konuşmak istiyorum ordan yapıştır hatta yanında çiçek olsun ( kız görmesin tabi çiçeği bi yerine sakla işte yada yolda al )

5) kıza seni seviyorum dedikten sonra kız dönsün ve sana "ayyy xxx ben seni arkadaş olarak görüyorum amaa" cevabını versin
    6) bu cevabı aldıktan sonra kızın boynunu kır ve en yakın çöpe at ve sonra kendi kafanı kopar ve başka bir çöp kutusuna at

• quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

Cevaplara gel bak dostum hoşlandığın bir kız var ve kız arkadaşın olmasını mı istiyosun

5) kıza seni seviyorum dedikten sonra kız dönsün ve sana "ayyy xxx ben seni arkadaş olarak görüyorum amaa" cevabını versin
    6) bu cevabı aldıktan sonra kızın boynunu kır ve en yakın çöpe at ve sonra kendi kafanı kopar ve başka bir çöp kutusuna at

Dipnot: Sakın kıza seni seviyorum deme

• zimbambwe Z kullanıcısına yanıt
    Diğer dipnot: Asla benimle çıkar mısın deme.
    O bunu tuhaf bulmayabilir. Ama benimle çıkar mısın nedir ya.
    İlk okuldayken bir arkadaş vardı. Kıza çıkma teklifi etti. Kız buna nereye çıkacağız demişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.