Şimdi Ara

Bir Mataryal Söyleyin Makinasını Yapıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben makinacıyım şuan staj yapıyorum makinada çalışmam gerekirken makina tasarlıyorum.
    Yaptığım makinalar
    -kolonya makinası (kolonya şişesini alıyor kolonya dolduruyor tıpasını takıyor kapağını kapatıyor)
    -sigara paketleme makinası
    Bana bir mataryal söyleyin makinasını yapıyım

• Çubuk kraker cips gibi urunlerin paketlemesini yapabilirsin mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolaymı olur zormu olur bilemem ama, Bir LCD ekran olsun ve tuşlarla bu ekrandaki değer en az 0.0.5 olacak şekilde ve 5'in katları olması şartıyla artırılsın. En sonunda bir tuş ile o ekranda yazan sayı kadar haznesinden para çıksın. Şu ana kadar anlattıklarım para makinesiydi :D Örneğin ekranda "5.35" yazıyorsa 5 tane 1 tl, 1 tane 25 kuruş, 1 tane 10 kuruş versin gibi.
  • Bizim söylememiz yerine yaptığın makineden para kazanabileceğin bir ürüne yönel bence :)
  • efbiyay kullanıcısına yanıt
    onlar hızlı seri imalat olduğu için çok büyük makinalar mesela bir seferde 50 tane cips paketliyor maliyet açısından ışırı yüksek kaçar bize tek tek yapabileceğim ürünler lazım :D fikrin için genede teşekkürler
  • CoppeR. kullanıcısına yanıt
    kumbara gibi bir şey galiba anlatmak istediğin, onun makinasını yaparsak çok zarar edebiliriz çizmesi en fazla 1 saat sürer ama yapması elektriği falan kumbaradaki parayı elektriğe vermek istemez kimse :D
  • şuana kadar en fazla para kazanabileceğim kolanya makinası yapımı 3 ay falan sürebilir işçilerin parasını falan çıkarttığında 125bin kar kalır en iyisi bence o 250bin tl makinanın fiyatı 3 ayda kim kazanmış o kadar para :D ama 125bin tl yok ::ASD:AS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hastane vb. ortamlar için ayakkabı kaplama makinası yap, galoş yerine ayağını içine basınca etrafını streç film benzeri bir naylonla saran makina olsun. Kaplayan malzeme ucuz ve bobin şeklinde takılan, bir yüklemede en az 200-300 ayak kaplayacak bir malzeme olmalı.
  • Mantı makinası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.