Şimdi Ara

Bir Meslek liseli olarak tıp kazanabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Meslek liseli olarak tıp kazanabilir miyim?
    Şuan Mat. temelini yapmaya çalışıyorum ve matta 10 net yapıyorum. Lisede yattım diploma puanımda düşük 65 puanım sizce 2 sene hazırlansam kazanabilirmiyim

• Evet kazanabilirsin, kazanan tanıdığım var.
  • Evet benim de tanıdığım var. İki gün çalışmam üçüncü gün 5 saat çalışırım modundaysan hiç ümitlenme ama.
  • zor, ama imkansız değil. obp de çok düşük ayrıca, hamda iyi yapman lazım. yukarıda arkadaş da demiş yılmaman lazım
  • Ilk sene temeli oturtursun 2. Sene olabilir dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumdan biri yapmıştı başarı hikayesi olarak çok tutulmuştu
  • son sene staj falan var, meslek dersleri görüyorsunuz Açığa geç+dershaneye yazıl durumun iyi ise özel ders alabilirsen süper olur. İsteyip çalışırsan kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

bu forumdan biri yapmıştı başarı hikayesi olarak çok tutulmuştu

Merak ettim. Linkini bulabilirmisin?
  • benim de obp 60 itü elektrikteyim saydan korkup 12 de ea dan hazırlandım hiç ders görmediğim için(ilkokuldaki bilgileri bile hatırlamıyordum o derece) bir sene mezuna kaldım. mezun sınıfında saydım.gerçi orada da dersane değiştirdiğim için konulardan hep geride kaldım çok kötü oldu. bence kazanabilirisn ama 2 sene olarak hedef koymak biraz adamı tembelliğe sürükleyebilir seni kamçılayacak bir şey olması lazım insan sorumluluklar kapıya dayanınca bıçak kemiğe dayanınca çalışmaya başlıyor çünkü. bence fen liseliyi bile salsan bozuk bir arkadaş ortamına dandik bir mezun sınıfına koysan okula gitmese o bile ortalama univ kazanmakta zorlanır. çünkü onun çalışmasında sınıftaki rekabet, okulun verdiği ödevler dersanedeki konumu ve ailenin beklentisi etkili oluyor sürekli dürten bir şeyler var.alışkanlıklar ve çevre insanın hayatını çok etkiliyor belki etrafında senin gibi birinin olmaması seni çok zorlayabilir etkileyebilir. ama o tempoyu tutturduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor emin ol çok ta zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaip kuarkk -- 8 Ağustos 2014; 0:51:44 >

• Ilk senede zor ama ikinci sene kazanabilirsin.

• Benim babamda saglik meslek lisesinden tip kazanmis, yapilmayacak sey degil, bol bol kitap oku duzenli olarak, beyin surekli calissin ve kendin hergun 2 saat calisarak yapabilirsin.Ama onemli olan hergun calisman . Arada bir kaytarirsan isi yokusa surersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonunda55

quote:

Orijinalden alıntı: yamyam34

bu forumdan biri yapmıştı başarı hikayesi olarak çok tutulmuştu

Merak ettim. Linkini bulabilirmisin?

http://forum.donanimhaber.com/m_63514761/key_Meslek+lisesi+typ/tm.htm buyur hocam sadece biraz istek ve azim. Arkadaş kanıtlamış bence :)
  • eskiden imkansız gözüyle bakardım ama şimdi özveri ile çalışan neden olmasın diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.