Şimdi Ara

Bir mont arıyorum (markasını buldum çember iyice daraldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün arkadaşımla cafede otururken bi genç girdi içeriye üzerinde ceket gibi omuzlarında vatkaları olan bir mont vardı ve gerçekten muhteşem ötesiydi önünde düğmeleri var böyle slim fit ceketlerin mont hali kalın kadife kumaştan yapılmış bişey acaba böyle bişey bilen var mı bulursanız çok makbule geçer

Lufian malı bişeye benziyordu ama Lufianın sitesinde göremedim

Not:Farkındayım konum çok ilgi görmüş gibi çember daraldı vs dedim ama markası Pull&Bear'mış var mı bu markayla ilgili tahminleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskilerdenbiri -- 12 Şubat 2012; 2:13:31 >

• up
  • Dediğin mont Pull & Bear markasının fiyatı 200 , sanırım bahsettiğini kullanıyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapıcizzet -- 12 Şubat 2012; 2:49:21 >
  • Belki geçen sezon ürünü felansa o zaman işin zor. Markası pull bear diye pull bear a gidince direk bulma şansın yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Belki geçen sezon ürünü felansa o zaman işin zor. Markası pull bear diye pull bear a gidince direk bulma şansın yok yani.

Arkadaşın dediği montu bu sezon aldım eskişehir mağazasından .
  • biliyorum o montu. 199 lira. izmir pull and bear da bulabilirsin, mağazanın en dibinde en köşesindeydi 1 ay önce görmüştüm, evet güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

biliyorum o montu. 199 lira. izmir pull and bear da bulabilirsin, mağazanın en dibinde en köşesindeydi 1 ay önce görmüştüm, evet güzeldi.

Yarın üniversite için Yalova'ya gideceğim ama sabahtan İstanbul Capacity Pull and Bear'a gideceğim umarım vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilemiyorum ama görürsün yani sorarsın bulamazsan kaşmir mont, fiyatı 200 liraymış diye bilirler. klasik model spor değil de bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E2

quote:

Belki geçen sezon ürünü felansa o zaman işin zor. Markası pull bear diye pull bear a gidince direk bulma şansın yok yani.

Vallahi Eskişehir'e gelebilirim o mont için

Bide onun model kağıdı etiketi vs. var mı acaba gittiğimde direk gidip o modelini sorayım?

• quote:

quote:

Resim koyma şansın var mı? Merak ettim acaba nasıl birseymis
  • Ben de merak ettim. Resim bekliyoruz.
  • Artık yarın evden çıkmadan son bi kere bakarım şimdilik uyuyayım hepinize iyi geceler
  • Böyle içi boşken pek bir şeye benzemiyor , ama gerek malı gerek giyince üstünde duruşu gerçekten gayet hoş .

Not : Fotoğraflardaki mont Medium beden

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskilerdenbiri

quote:

quote:

Vallahi Eskişehir'e gelebilirim o mont için

Bide onun model kağıdı etiketi vs. var mı acaba gittiğimde direk gidip o modelini sorayım?

Eskişehir Espark alışveriş merkezinin 2. katında mağazası . Zaten çok fazla mont modeli yok mağazasında ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.