Şimdi Ara

BİR MÜHENDİS MERCEDES BMW'ye BİNEBİLİR Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
4
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylık 5000 lira maaş alsa yılda 60.000 lira yapıyor.

Eğer ailesinin yanında kalıyorsa hiç yemeden içmeden 2 yılda alır 120.000 lira

Ama tek başına geçinmek zorundaysa ortalama 3-4 yılda alır.
  • Öğretim görevlilerinden işini bilenler çok kazanıyor. Bizim profesör de normalde okuldan 7 alıyor, aynı zamanda da bakanlıkta çalışıyor ve maaşına baktım da oradan da 7-8 alıyor. Kim bilir bu iki işten gelen ek gelirler de vardır. Adam yıllarını vermiş olabilir ama neticede haftada iki gün okula geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustang ede biner çek kredi öde 10 yıl bin 2008 mustange
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filtre Zeka

Nerede alıyor bunlar???

Doğuda bir polisin, haftasonu kurslarıyla bir öğretmenin maaşlarından haberiniz yok sanırım. 2 bin falan mı alıyorlar zannediyorsunuz?

• Hala mühendisliği zengin olunan bir statü sananlar var ya mühendis olduğunuzda asgari ücret yerine memur maaşı alırsınız hepsi o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyeti varsa biner

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • binemez herkes yerini bilecek
  • Ya siz şaka mısınız gidiyorsunuz orda burda müh. okuyup mühendisliği kötülüyorsunuz gidin bakalım ilk bine girip boünden mezun olun nelere biniyorsunuz nelere binemiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Ya siz şaka mısınız gidiyorsunuz orda burda müh. okuyup mühendisliği kötülüyorsunuz gidin bakalım ilk bine girip boünden mezun olun nelere biniyorsunuz nelere binemiyorsunuz

ilk 2 bine girip odtü ee'ye ya da bilkent cs'e gitsek binemioz mu
  • Olur tabi ceoların çoğu itü makina mezunu bak dikkat edersen
  • quote:

Olur tabi ceoların çoğu itü makina mezunu bak dikkat edersen

2 bine girip itü'ye gidecek değilim ya benim çok parada gözüm yok zaten, akademik hedeflerim var.
  • quote:

Ege deu iyte ytü hacettepe..
    Bunlardan birşey olmaz yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Ege deu iyte ytü hacettepe..
    Bunlardan birşey olmaz yani?

Bak şimdi orda okuyan adamlara gidip desen şimdi size bir fırsat tıp okuyabilirsiniz çoğu kabul eder ama boün-odtü-itü müh. öğrencileri zaten tıp kazandıkları için kabul etmezler gerçek mühendis tıp kazanıp mühendislik okuyandır

Boşuna sormuşum size
    Neyse iyi günler

• quote:

Kardeş o dediğin okullardan bir şey olursa onların altındakiler de olur sonra onlar olursa onlar da olur iyi kesim ilk 10k lık kesim tecrübeliyim emin ol

Çok araştırdım bu meseleyi dediğinize katılmıyorum. itü odtü tabiki de daha iyi ama bu saydığım okullar da ilk 10 da. Ne yani 10k olamadık diye okumayalım mı demek istiyorsun

• quote:

quote:

Kardeş o dediğin okullardan bir şey olursa onların altındakiler de olur sonra onlar olursa onlar da olur iyi kesim ilk 10k lık kesim tecrübeliyim emin ol

Çok araştırdım bu meseleyi dediğinize katılmıyorum. itü odtü tabiki de daha iyi ama bu saydığım okullar da ilk 10 da. Ne yani 10k olamadık diye okumayalım mı demek istiyorsun

Kardeşim ben çok iyi yerlere gelme ihtimalinden bahsettim mesela odtü'de 100 kişiden 30-40 ı çok iyi yerlere geliyorsa hacettepe de 100 de 5-10 dur bu oran
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim ben çok iyi yerlere gelme ihtimalinden bahsettim mesela odtü'de 100 kişiden 30-40 ı çok iyi yerlere geliyorsa hacettepe de 100 de 5-10 dur bu oran

Ege deu gazi de bu oran 0.1 o zaman

• quote:

quote:

kardeşim dediğin okullar odtü bilkent'in biraz yanına yaklaşabilseydi şuan lys yerine, ünide finallere çalışıyor olurdum. Ben de az araştırmadım bu konuyu geçen yaz. Çok uç hedeflerin varsa onları unut, onun dışında işini iyi yaparsan her şekilde paranı kazanırsın, sivas makina mezunu olup ayda 10 bin lira kazanan da duydum ama benim için prestij önemli. Bak en basitinden aselsan ar-ge, tasarım mühendisliği gibi pozisyonlara torpilin olsa bile ege, ytü mezunlarını almaz (kaynak sağlam). Akademisyen olmak, ABD'ye gitmek, aselsan gibi bir firmada çalışmak gibi idealist hedeflerin varsa 2. seneye kal. Fakat o tarz bir şey istemiyorsan ege'yi yaz gitsin.

Senin mühendislikten beklediğin ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 8 Mayıs 2016; 15:51:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

quote:

quote:

kardeşim dediğin okullar odtü bilkent'in biraz yanına yaklaşabilseydi şuan lys yerine, ünide finallere çalışıyor olurdum. Ben de az araştırmadım bu konuyu geçen yaz. Çok uç hedeflerin varsa onları unut, onun dışında işini iyi yaparsan her şekilde paranı kazanırsın, sivas makina mezunu olup ayda 10 bin lira kazanan da duydum ama benim için prestij önemli. Bak en basitinden aselsan ar-ge, tasarım mühendisliği gibi pozisyonlara torpilin olsa bile ege, ytü mezunlarını almaz (kaynak sağlam). Akademisyen olmak, ABD'ye gitmek, aselsan gibi bir firmada çalışmak gibi idealist hedeflerin varsa 2. seneye kal. Fakat o tarz bir şey istemiyorsan ege'yi yaz gitsin.

Senin mühendislikten beklediğin ne?

Aselsan değilde, mercedes gibi otomotiv firmalarında özellikle arge mühendisliği. Bu konumda ytü lü gördüm ama diğerlerini bilmiyorum.
    Akademisyenli kesinlikle düşünmüyorum.

• Baba şirket kurucaksın çalışanların olucak anca öyle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.